Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 206 שנתון 2001 מנוע 1400 ידני.

107 אלף ק"מ.

בזמן התנעה המנוע רועד ולפעמים נכבה.

בזמן שמעלים טורים על הילוך סרק בערך 3000-4000 סל"ד הרכב פולט נוזל ועשן לבן בכמות קטנה יחסית.

חשבתי בהתחלה שפשוט אין לו דלק המד היה על 0 .. תידלקתי וזה לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הבעיה היא ש 95% מכל המוסכים ישר יגידו להחליף מנוע צעדים ואולי עוד כמה דברים על הדרך בשביל להרוויח כמה שיותר כסף.

אני בספק שמישה ילך שלב שלב , אין מנוס מלעשות זאת מעצמך אבל לא כל אחד יכול לפרק מצערת או סעפת יניקה.

או יודע איפה לבדוק הארכות .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שמנים לא מזמן החלפתי , ופלגים לא החלפתי כי כשהחלפתי שמנים אמרו שהפלגים בסדר וזה היה לפני כחודשיים.

פורסם

שמע קרה לי בדיוק אותו הדבר עם בדיוק אותו הרכב.

גיר רגיל 139000 ק"מ.

אותו דבר אחד לאחד.

הרכב היה במוסך לפני חודשיים,חיברו אותו למחשב ולא מצאו כלום.

חשבתי שזה קשור לקור, החליפו פלאגים.(מוסך מורשה)

הרכב לפעמים לא מניע בכלל ורק לאחר לחיצות על דוושת הדלק הוא מתחיל לגמגם ואז מתייצב.

בדר"כ כשמניעים את הרכב יש שריקה קלה כזו של שניה וחצי, נשמע כאילו הרכב טוען את עצמו. כאשר מיד אחרי השריקה הרכב מניע חלק וללא שום בעיה. בימים האחרונים השריקה מופיעה פעם כן ופעם לא. כאשר אין שריקה הרכב לא מניע!

אני די בטוח שזה קשור! מישהו יודע מה זו השריקה הזו? מישהו אמר לי להחליף מפתח כי אולי זה האימבולייזר הפנימי וכך עשיתי.

זה אכן פתר את הבעיה אך זה חזר אתמול שוב עם המפתח החדש(השריקה שוב נעלמה).

מה זה יכול להיות?

פורסם

זו לא בדיוק שריקה, זה כמו לחישה כזו מאוד חלשה. לא מבחינים בה אם לא מתאמצים.

זה קיים בהרבה מכוניות לא רק בפג'ו.

יכול להיות שזה קשור לדלק, אני לא ממש יודע מה זה אני רק יודע כמעט ודאי שאי ההתנעה קשורה איכשהו בזה.

פורסם

כשאני למשל מסובבת חצי סיבוב את המפתח יש רעש כזה חלש, של שניה וחצי בערך ורר לאחר מכן אני מניעה, הרעש הזה מזרים את הדלק לאן שצריך, אולי באמת אם אתה לא שומע את הרעש הזה אז אין זרימה של דלק ואתה לט מצליח להניע

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כן בדיוק,מדובר על אותו רעש.

מה זה הרעש הזה? ממה הוא מושפע? ואיך אני מתאר את הבעיה שלא באמצעות המילה רעש?

יש חיישן כלשהו שלא תקין?

מה קורם לזרימה של הדלק להפסיק לזרום?

הייתי מעוניין לקבל את כל המידע האפשרי על הרעש הזה..

האם זה קשור למיגון כלשהו?

פורסם

לפני חודשיים הרכב נכנס למוסך מורשה ושללו בעיה במשאבת דלק.

חיברו את הרכב למחשב ולא מצאו שום תקלה.

כאשר הרכב חם בדרך כלל הרכב מניע חלק, הבעיה נוצרת כאשר הרכב קר.

אילו בעיות מתח יכולות לגרום למשאבה לא לקבל מתח?

יש נתיח כלשהו שיכול להשפיע עליה? אם כן איפה הוא ממוקם וכיצד ניתן לדעת אם יש נתיח שרוף?

אני כבר ממש מיואש מהמוסכניקים האלו, לשרוף יום במוסך בשביל שלא ימצאו כלום ועוד לשלם מאות שקלים על כלום.

פורסם

ואוו זה מדהים !

יש לי בידיוק אותה בעיה בפג'ו 306, אבל אצלי היא התחילה ליפני חודשיים ונעלמה והיום חזרה שוב ! בזמנו היא נעלמה כי השפרצתי ספריי קרבורטור וזה עזר אבל זה חזר שוב אני לא רוצה להיסתכן אני מחכה למשכורת להכניס אותו למוסך.

פורסם
ואוו זה מדהים !

יש לי בידיוק אותה בעיה בפג'ו 306, אבל אצלי היא התחילה ליפני חודשיים ונעלמה והיום חזרה שוב ! בזמנו היא נעלמה כי השפרצתי ספריי קרבורטור וזה עזר אבל זה חזר שוב אני לא רוצה להיסתכן אני מחכה למשכורת להכניס אותו למוסך.

אתה לא רוצה להסתכן בפגיעה במנוע הצעדים ולכן אתה לא תפרק ותנסה בעדינות להתיז ספריי אלא תכניס ישר למוסך שבטוח יחייבו אותך על מנוע צעדים חדש? זה ברצינות?

לך למוסך (לא לחברה) שינקו את מנוע הצעדים, צריך לפרק אותו, לנקות את המחילה שלו ולהתיז גם עליו. לא לגעת בראש שלו בכלל וכמובן לא לסובב, אחרת יהיה קשה להחזיר את הכיוון של הטורים. לא לפרק אותו לחלקים כי ההברגה שלו מפלסטיק ברכב שלך וזה יכול לשבור אותה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...