Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה מודלים מדובר?

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בירידת ערך ואמינות יש יתרון להונדה [זה לא אומר שהסיאט לא רכב אמין].

בכל השאר הסיאט פשוט יותר טובה והיא זולה יותר לאחזקה [בעיקר בצריכת דלק].

פורסם
על איזה מודלים מדובר?

היי סמדר,

מדובר על הליאון 1.8 DSG (אוטומטית) מול הסיוויק האצ'בק 1.8 גימור קומפורט.

פורסם

noodev עכשיו יצא מבצע מוגבל ל-8 ימים בלבד! על ההונדה במחיר של 132,900 המקום 142,900 אני מאמין שהם מנסים לנקות את המלאי, כי אמור להגיע הסיוויק הא'צבק עם מתיחת הפנים.

חוץ מזה אם אתה מחפש שמירת ערך הסיוויק 5 היא תשמור טוב מאוד על המחירון שלה מניסיון.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
noodev עכשיו יצא מבצע מוגבל ל-8 ימים בלבד! על ההונדה במחיר של 132,900 המקום 142,900 אני מאמין שהם מנסים לנקות את המלאי, כי אמור להגיע הסיוויק הא'צבק עם מתיחת הפנים.

חוץ מזה אם אתה מחפש שמירת ערך הסיוויק 5 היא תשמור טוב מאוד על המחירון שלה מניסיון.

אכן, נכנסתי לשם אתמול, יש הורדה של 10,000 ש"ח על שני הדגמים גם הקומפורט וגם הספורט.

אחרי נסיעת מבחן, הסיאט יותר "עצבנית", יש לה יותר כ"ס, מומנט גדול יותר בסל"ד נמוך יותר, ויותר שקטה.

השאלה היא האם שווה לוותר על החבילה הכללית (הזריזות והאיבזור המלא) בסיאט לטובת סחירות בעוד שנתיים שלוש.

פורסם
בירידת ערך ואמינות יש יתרון להונדה [זה לא אומר שהסיאט לא רכב אמין].

בכל השאר הסיאט פשוט יותר טובה והיא זולה יותר לאחזקה [בעיקר בצריכת דלק].

תודה. :-)

פורסם
יש לך תמונה של המתיחת פנים המדוברת?

השינויים לא גדולים והם כוללים גריל קדמי חדש, הדומה לזה המתוקן בגרסת ה-3 דלות או בטייפ R. מאחור במקום גריל הפרספקס הפגוש האחורי מאבד את הגימור דמוי הכוורת ומקבל גימור חלק בצבע הרכב, יחד עם שינוי מינורי ליחידת התאורה מאחור, בפנים הרכב המושבים זכו למרקם משולב של בד ואלנקטרה וכן עיצוב חדש לחישוקי האלומיניום.

jmzzydynjiz1.jpg

y2y5em2zn5e2.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...