Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, אבל עדיין זה לא משנה.

כי יש אנשים שהם בני 30,40 ו 50 שאין להם כסף להביא מוסטנג אבל הם רוצים אוטו עם כוח..

אז להוציא חוק שרק למי שיש רישיון לפחות 5 שנים (סתם דוגמא) יכול לשפר רכב כי אז זה לא בישביל פוזה..

אבל עדיין זה לא ישנה כלום, כי יש כאלה בני 60 שעדיין פוזה תעניין אותם. אז מה יהיה בגלל זה אף אחד לא ישפר רכבים ?

אי אפשר להוציא חוק שאומר שמי שבא לו פוזה שלא יוציא רישיון.

אבל זה לא יכול להיות שרק אנשים שיש להם מיליונים בבנק יהנו ממכוניות.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
S_G

שמעת בבירור ?

פשששששששש,

סתם שאלה, במה אדוני עוסק שטוען שבוחנים מצויים מטומטמים ?

אדוני עדיין לא עוסק, אבל אני שמעתי מאנשים אחרים שמבינים עיניין ומחוות דעת פה שהבוחנים לא מנושאים. או שנגיד את זה בצורה שתישמע יותר טוב, לא מקבלים הדרכה טובה. ראיתה את הכתבה בערוץ 2? על תפיסת רכבים משופרים. שבוחן אחד אמר אגזוז של רנו ועוד כמה שטויות של רכבים אחרים שמורכבים ברכב אחד? שאני ראיתי את זה לא הפסקתי לצחוק, כי בתאכלס רכב שמשופר אין לו אגזוז של רנו לא?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
...במידה וחוק כזה יאושר השמועה תתפשט כמו בשדה קוצים וכל ילד שרק הוציא רשיון יידע שבמחיר פעוט הוא יכול להוסיף לאוטו שלו כוח... ומזה אני חושש. לילדים האלה אין את ההבנה שיש לאנשים כמוכם אל תשכחו זאת, וברור שאפשרי לעשות תאונה עם כל רכב והכול תלוי בנהג אך תארו לכם מצב שכל ילדון ייסע על רכב משופר שההנאה ממנו תהיה לבדוק כמה סקאלה הוא סוגר על כביש החוף,זה מה שמטריד אותי... אולי אני מגזים ואולי לא אבל אותי מעניין האספקט הבטיחותי ותו לא.

אנא אל תיעלב, אבל אני חוזר ואומר שדעתך מבוססת על דיעות קדומות ותו לא.

• ראשית, כפי שהעירו לך, עובדה שאחוז המכוניות המשופרות המעורבות בתאונות הוא נמוך עד זניח, למרות שהמצב כרגע הוא שהשיפורים אינם חוקיים ולכן כמובן אינם מפוקחים על ידי איש.
  • שנית, כפי שהעירו לך, כבר היום אפשר לקנות מכוניות חזקות וחלשות, כולל ישנות וזולות. ובכל זאת אין מגיפת תאונות בכלי רכב חזקים דווקא.
  • שלישית, אני מזכיר לך כי המכונית הפשוטה ביותר של היום נוסעת מהר יותר מכמעט כל מכונית שיוצרה לפני כחמישים שנה. אז מה?

גישתך מייצגת פחד, חשדנות, ושלילה. אני חוזר ואומר: בגישה כזו, אף ילד לא היה לומד ללכת.

דני

פורסם

אנחנו טוחנים מים,אני מכבד את דעתך ומקבל אותה, יש צדק במה שאתה אומר ובנתונים הסטטיסטים הנ"ל, אבל אני חושב שיש גם צדק בדבריי, לא הכול שחור או לבן, אני בחור עם ראש פתוח ואשמח לגלות יום אחד שאני טועה.

פורסם

לדעתי הגבלת שיפורים כדי להגביל גישה של אנשים למכוניות חזקות הוא שיקול לא רלוונטי.

אותם אנשים שרוצים רכב עם הרבה כ"ס יכולים לרכוש ב-50,000 ש"ח רכב ישן עם הספק גבוהה יחסית דוגמת אימפרזה GT, רכבי סלון עם מנועים גדולים וכו'.

האמת, גם עם פיאט אונו בת 20 סטנדרטית לגמרי אפשר לעשות נזק רב - זוכרים את הסיפור של דריסת בחורה סביב נתיבות איפשהו שהיא עמדה בצד הדרך והמתינה לרמזור ירוק?

בקיצור - מה שמסוכן זה לא מכוניות אלא נהגים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...