Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי 7 טיפולים מתוך 10 בSHR ואז טסתי לחו"ל. אחרי שלושה חודשים שלא עשיתי טיפול כל השיער חזר לי רק השיערות העבות נחלשו

אבל הגדילה נשארה באותו קצב וכמות השיערות שגדלות זהה.

מישהו פה עשה טיפולים והוא קיבל תוצאה טובה?

אני לא מצפה להסרה של 100% ובטח שלא לצמיתות אבל כן מצפה להבדלים משמעותיים.

פורסם

אני אישית כבר 3 שנים בתהליך של הסרה באינפרא אצל קוסמטיקאית.

מרוצה מאד מהתוצאות, צמיחת השיער כמעט נעלמה לחלוטין רק מן הסתם

יש איזורים שמגיבים יותר טוב ופחות טוב לטיפול.

פורסם

אני ישבתי באיביזה שלי ובאתי לשתות את הכדור נגד התקרחות. והוא נשפך עם הקפה על המושב. עכשיו המושב מגדל שיער. יש לזה ייתרון, זה מרגיש יותר "פלאפי" כשאני יושב עליו. כמו ציפור מגודלת בתוך קן לאפרוחים. ובנוסף האוטו צהוב.

פורסם

חעחע איזה צחוקים גברים מורידים שיער איזה נשי זה חעחע

אני רוצה לראות גבר שעיר אחד שיוריד את השיערות ויגיד שפחות נוח לו.

הסרת שיער זה לא עיניין קוסמטי בלבד יש פה עיניין של נוחות.

פורסם
3 שנים ? זה לא אמור להיות 10 חודשים עד 15 חודשים גג?

בעקרון טיפול בלייזר הוא יותר מהיר אבל גם יותר כואב.

לי לא בער אז לא היה איכפת לי ללכת על הטיפול הזה, מה גם שקיבלתי אותו במחיר ממש זול

ובקבלנות, משמע אני הולך עד שאין שיער יותר ולא משלם עוד שקל, ייקח כמה שייקח.

כמו שציינתי, יש איזורים שמגיבים אחרת ויש גווני עור שמגיבים אחרת, זה מאד אינדיבדואלי.

טוב. דיבורים מוזרים יש לבעלי איביזות בפורום.:shock:

מוזר? ממש לא.

זה עניין של טעם, יש כאלה שמתאים להם גוף חלק ויש כאלה שלא.

ובלי שום קשר, אני בהחלט מחשיב את עצמי כגבר שמטפח את עצמו,

ולא שמעתי אף תלונה מהצד הנשי - להיפך.

פורסם
מזל שנולדתי חצי פרסי חצי עיראקי.

השיערות מתרכזות רק בגבות ובראש. הגב שלי תמיד היה נקי וחלק באופן טבעי.- והטוסיק ?[/quote]

כנהוג בפורום יש לצרף תמונה+אבטיח לשם קבלת פרופורציות נכונות.

איזה כייף לי :)

פורסם

עשיתי ועדיין עושה בשיטת ה shr , בתחילת הטיפולים הכל היה נראה ורוד ובאמת היה נראה כאילו השער נעלם לו, ככל השטיפולים התקדמו אני מגלה כל פעם מחדש כמה הטיפול לא עושה משהו משמעותי, בסגירת העסקה הבטיחו לי שמינימום 80 אחוז מהשיער ירד,אני מעריך שאולי 18% ירדו.

אני כבר בטיפול 11-12.. וזה היה אמור להיות 10 טיפולים, אבל בגלל שזה עבודה בעיניים אז היא ממשיכה לי את הטיפולים ללא תוספת כסף.

אני עושה רק בחזה ובבטן ושילמתי 4000 ש"ח, חבר שלי שסגר ביחד איתי את העסקה, עושה גב מלא,בטן, חזה, חצאי ידיים וכתפיים ב 9000 ש"ח, אגב, אותו הסיפור אצלו,אין שינוי ששווה את הזמן והכסף שמשקיעים, המכונה הזאת לא שווה כלום.

• תוכן חדש...