Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CORTEX, אין לי בעיה עם המחיר. יש לי בעיה שהם ניסו לעבוד עליי.

על אישור בלמים ביקשו 70 ש"ח.

על הצינור ביקשו 90 ש"ח ולא 50 שזה המחיר שלו בפועל.

על החלפת הצינור ביקשו 100 אבל הוריד ל90 בשביל לעגל את המחיר ל 250 ש"ח.

אבל בפועל הם היו מקבלים 140 ש"ח על העבודה, אז אין להם בעיה להוריד עוד 10 ש"ח.

אם כבר בהתחלה היו אומרים לי שהצינור עולה 50 והאישור 70 והעבודה 130, אז לא הייתה לי בעיה.

שונא גזענים !.

פורסם
לבעל הרכב שנת 96.

עד סוף שנת 2011, כל רכב משנת 95 [כולל] ומטה, מחוייב באישור בלמים.

מה שאומר, שהרכב שלך יהיה חייב באישור בלמים רק בטסט בשנה 2012.

בטסט הקודם שלי, ניגשתי לטסט ללא אישור בלמים. ביקשו ממני לגשת למוסך ליד המכון טסטים ולקבל משם.

בבדיקה זריזה על הליפט, הבחור שם אומר לי שצינור נוזל בבלמים קרוע וצריך להחליף.

עכשיו שתבינו, הצינור הוא בקוטר של כחצי ס"מ ויש עליו שכבה חיצונים לא צמודה אליו. היה חור קטן בשכבה הזאת.

קיבלתי הצעת מחיר של 250 ש"ח ! להחלפת צינור + אישור.

אמרתי לא תודה ונסעתי הביתה. קניתי את הצינור ב 50 ש"ח. לקח לי בדיוק 10 דקות להחליף אות בעצמי.

מה שאני רוצה להגיד פה, שכל יום, מכוני הטסטים מוציאים שיטה חדשה בשביל לדפוק את האזרח עוד ועוד.

30 ש"ח לוקחים כתוספת אם הרכב מחוייב בבדיקת עשן !!! לפעולה שבדיוק נמשכת דקה וחצי.

וניקוז אויר מהמערכת לא עשית?

פורסם

בכל מקרה הוא יהיה חייב לחזור למוסך, על מנת לקבל אישור בלמים, פלוס הצגת חשבונית תיקון!

להוואי ידוע שמשרד התחבורה, אוסר על חובב רכב , תיקון עצמי של הרכב, ובוודאי בנושא בטיחותי כמו בלמים!

לכן יש לצפות שהבוחן בטסט החוזר לא יסתפק בהחלפת הצינור, אלא יבקש אישור בלמים ממוסך מורשה, ובנוסף חשבונית תיקון.

בוא נראה מה יעשו חכמים כבתקנתם, בסמקרה זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

הרכב לא נפסל בטסט על צינורית בילום פגומה.

הרכב כלל לא התקבל לטסט בשל חוסר באישור התקינות מלכתחילה, אי לכך אין צורך באישור תיקון+חשבונית אלא רק באישור על תקינות המערכת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית ידידי אתה אכן צודק !

הבלבול שלי נבע, מתגובתו, של משתמש אחר שהתערב בשרשור, וטען שהחליף בעצמו צינור בלם, אך נכשל בטסט בגלל חוסר באישור בלמים, כך שהוא זקוק ל150 שקל לפחות על האישור, שמחייב לפי החוק פירוק גלגלים, ויתכן שפירוק הגלגלים, היה מגלה משאבות בלם רטובות, בתחילת נזילה, שאולי תעבור טסט, אך למוסך אמין, אסור לשחרר את הרכב, כידוע לך, ובכל מקרה הניסיון לחסוך כמה מאות שקלים, יתברר כברכה לבטלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...