Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לאחרונה אני שוקל להחליף את הרכב לדגם משנתון חדש יותר.

בדקתי באתר יד 2 ונתקלתי בכמה מודעות של סוכניות רכב שונות (טרייד אפ בפ"ת, גוני קאר) אשר מציעות אחריות ל-6-12 חודשים על גיר ומנוע.

מצ"ב קישור לדוגמא (בתחתית העמוד):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=2&ModelID=19&SubModelID=1396&FromYear=2006&UntilYear=2008&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=%E0%E7%F8%E9%E5%FA

המחיר בד"כ נמוך יותר באופן משמעותי (מכיוון שמדובר בליסינג/השכרה וק"מ גבוה יחסית), השנתון גבוה, יש אחריות. אם אכן יש אחריות מדוע לא לרכוש מהן?

האם מישהו יודע האם סוכנויות אלה עושות טרייד אין לרכבים ישנים (כלומר, אני אחזיר את הרכב הישן שלי ואקנה מהם רכב משנתון גבוה יותר, אך לא חדש)?

תודה על הייעוץ.

פורסם

תשמע, הרכבים היחידים שמשפחתי קנתה , משהו שקרוב למגרשים וכאלו, היה דרך טרייד אין של מאזדה-פורד, ואוטו סנטר. והרכבים היו בסדר גמור, אבל הם נבדקו לפני. תיקח אחד מהרכבים בסכנויות שנראה לך הכי טוב ושהכי אהבת, קח אותו לבדיקה, תוריד את המחיר עוד טיפה בהתאם , ואז תיראה אם שווה.

אל תיקח רכב מהשכרה, כי רכב כזה סיכויים שעבר התעללות בצעירותו גבוהיים יותר, וליסינג עוד יש סיכוי שהיו איתו סלחניים.

אני לא חושב שזאת עסקה לא טובה, כי אתה קונה רכב שעבר שנתיים ומשהו על הכביש בחצי מהמחיר שלו שהיה חדש. זה נשמע עסקה טובה.

רק שתידע שיונדאי גטס, אם אתה בחור שאוהב קצת לחיצות וכדומה, אז היא לא הכי חסכונית היא יכולה לעשות 1 ל11 בכיף אם אתה לא סלחני. אם תיהיה עדין איתה אתה תוציא צריכה טובה, כמו כל רכב משפחתי .

אבל לא תיהיה לא צריכה של סופרמיני לצערי או משהו בסגנון. אבל לחבר טוב שלי יש רכב כזה עם גג נפתח, והוא נהנה מימנו הרבה.

יש פה אחד קוראים לו DORSTH או משהו כזה , יש לו את הרכב תשמע מימנו חוות דעת.

אבל במחיר כזה לא תמצא משהו יותר חדש מגטס .

פורסם
תשמע, הרכבים היחידים שמשפחתי קנתה , משהו שקרוב למגרשים וכאלו, היה דרך טרייד אין של מאזדה-פורד, ואוטו סנטר. והרכבים היו בסדר גמור, אבל הם נבדקו לפני. תיקח אחד מהרכבים בסכנויות שנראה לך הכי טוב ושהכי אהבת, קח אותו לבדיקה, תוריד את המחיר עוד טיפה בהתאם , ואז תיראה אם שווה.

אל תיקח רכב מהשכרה, כי רכב כזה סיכויים שעבר התעללות בצעירותו גבוהיים יותר, וליסינג עוד יש סיכוי שהיו איתו סלחניים.

אני לא חושב שזאת עסקה לא טובה, כי אתה קונה רכב שעבר שנתיים ומשהו על הכביש בחצי מהמחיר שלו שהיה חדש. זה נשמע עסקה טובה.

רק שתידע שיונדאי גטס, אם אתה בחור שאוהב קצת לחיצות וכדומה, אז היא לא הכי חסכונית היא יכולה לעשות 1 ל11 בכיף אם אתה לא סלחני. אם תיהיה עדין איתה אתה תוציא צריכה טובה, כמו כל רכב משפחתי .

אבל לא תיהיה לא צריכה של סופרמיני לצערי או משהו בסגנון. אבל לחבר טוב שלי יש רכב כזה עם גג נפתח, והוא נהנה מימנו הרבה.

יש פה אחד קוראים לו DORSTH או משהו כזה , יש לו את הרכב תשמע מימנו חוות דעת.

אבל במחיר כזה לא תמצא משהו יותר חדש מגטס .

היי.

דיברת עליי.

אני הגעתי לגטס עם נהיגה רגועה ל1:11. בקרוב אני אכתוב עליה ביקורת מפורטת, אחריי שאבצע בה נסיעה כלשהי בינעירונית מעניינת וארוכה יחסית.

בעקרון, אם יש לך רגל כבדה על הגז, הצריכה מגיעה ל1:9 וגם ל1:8.

חשוב לא להתקמצן על רמת הגימור, וללכת לפחות על רמת הגימור GLI (לא להתפתות לGLF הזול והבסיסי) או GLX וGLS.

היתרון של רכב השכרה, הוא שלחברת ההשכרה יש בקרה עליו, ואחת לתקופה הרכב חוזר ויודעים מה עבר עליו אחריי בדיקה.

בליסינג, הרכב מגיע למשפחה כלשהי למשך כשנתיים וחצי, ולך תדע מה עבר עליו, כל אחד עושה מה שבא לו...

מההתרשמות שלי על הכביש, נראה שנהגי הליסינג הרבה יותר פרועים מאשר נהגי ההשכרה, למרות שיש מקרים לכאן ולכאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...