Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדל אחד קטן וכ"כ משמעותי - דויד ויה בצד.

מיד גרם להגנת מילאן לרכז מאמצים גם עליו (בנוסף למסי) - מה שנתן למסי את המטר שהיה צריך בשביל לייצר גולים.

מה שמדהים אצלם הוא בעיקר הכושר הגופני. היה כבר טוטאל פוטבול אצל ריינוס מיכלס בשנות ה-70, היתה משמעת טקטית במילאן ההיא, עם בארזי ומלדיני, היתה כבר טכניקה אצל ברזיל 82, היו גאוני כדורגל מאז ומתמיד.

לראות את ברצלונה עושה את כל זה ביחד, תוך שהיא מבטלת לחלוטין את מילאן במשך לפחות 65 דקות מתוך ה-90 (אשכרה לא עברו את קו ה-35 מ' מהשער שלהם) פשוט מדהים. בכל רגע נתון (למען רחבת ה-16 של היריב) זה נראה כאילו יש לברסה 22 שחקנים על המגרש ולא 11.

לטעמי, גם מריאל מדריד הם היו עושים קציצות אם הקלאסיקו האחרונים היו משנים להם באמת. אולי בהמשך הדרך בצ'מפיונס...

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בכלל לא אוהד ברצלונה, אני לא אוהד שום קבוצה שהיא לא מהארץ.

אבל מאד השתשעתי לראות את כל העיתונאים שירדו על ברצלונה על ה"משבר החריף" שהם "נקלעו אליו" אחרי המשחק הראשון.

מדהים כמה שהתקשורת מחפשת נפילה של קבוצות אגדיות.

פורסם

אני לא מתלהב, מילאן קבוצה בינונית, הניצחון שלהם בסאן סירו היה מקרי והתוצאה של אתמול משקפת את הבדלי הרמות.

ברצולנה חייבת להתחזק בהגנה, 2 המגנים שלה תוקפים מצויין אבל עושים המון חורים. פיקה חלש מאד, עוברים אותו בקלות ומסצראנו רחוק מלהיות בלם קלאסי.

לשם השוואה, אפילו מול קבוצה כמו דורטמונד, הם לא היו עושים את הקאמבק הזה. גטצ'ה, רויס ולבנדובסקי היו תופרים הגנה כזאת.

פורסם

ברצלונה מגינה, יותר מכל קבוצה אחרת, עם החלוצים והקשרים הקדמיים.

שים לב שמילאן לא עברה את החצי, זה קרה גם מול ריאל (ב"מאניטה" ההיא), גם מול יונייטד ומול עוד המון קבוצות.

נכון שבאופן יחסי - ההגנה שלהם לא מבריקה - אבל בד"כ על כל גול שהם חוטפים הם מחזירים לפחות שניים.

מה שבטוח - הקהל מקבל תמורה לכרטיס ולא משתעמם מבונקרים.

פורסם

ברצלונה מחזיקה המון בכדור ויוצרת לחץ עם השחקנים הקדמיים, נכון שזה מקשה על היריב אבל חוליית ההגנה נטו היא חלשה מאד.

כוונתי שבסיטואציה שנוצרה אתמול, מול קבוצה עם הגנה חזקה ושחקנים מהירים בהתקפה - ברסה לא הייתה עוברת. זה נכון מול דורטמונד, יובה ובטח מול ריאל או באיירן.

גם אתמול היה להם המון מזל, למרות העליונות המוחלטת שלהם על מילאן. מילאן היו ללא באלוטאלי ופאציני, החמיצו גול בטוח וחילקו מתנות בהגנה ככה שאני לא מתלהב..

פורסם

לפני שזה הופך לשרשור שונאי ברצלונה, או אוהבי ברצלונה. אני חייב לציין, שכאוהד ותיק של הקבוצה הזו אני מאוכזב מאוד. היא נוגדת את כל מה שאני מאמין בו בכדורגל/סל. אני מאמין שהגנה מנצחת משחקים, ולא התקפה. ברצלונה מוכיחה שעם התקפה פנומנלית, לא באמת צריך הגנה. אגב, גם אם מילאן הייתה כובשת, זה לא היה עוזר לה. 4-1 עדיין מעלה את ברסה.

בכל האופן, העונה הזו מרגישה כסופה של שושלת. יש לי תחושה שבשנה הבאה ברסה תשתנה מהותית. מבחינת סגל, יכולת וכדומה. בנוסף, חלק משחקני המפתח שלה כבר זקנים, ולכן אני חושב שזו ההזדמנות האחרונה שלהם להראות כמה הקבוצה הזו היא אחת הטובות בהיסטוריה, ללא ספק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה צודק, כמובן. כל התארים שיש לקבוצה בשנים האחרונות הם תוצר של מזל מבורך.

בסיטואציה שנוצרה אתמול

אתה יודע לקרוא?

ברסה של השנים האחרונות היא אחת הקבוצות הכי גדולות שהיו אי פעם ומסי הוא השחקן הכי גדול ששיחק אי פעם את המשחק. אז אם אתה שואל את דעתי, הם זכו בכל התארים בצדק.

זה עדיין לא נוגד את מה שכתבתי. ואלדס שוער בינוני מינוס, לדעתי זה טוב לברסה שהוא עוזב בסוף השנה, המגנים לא יודעים הגנה ופיקה פשוט גרוע והוא מוכיח את זה כל פעם שהוא פוגש את רונאלדו\בנזמה.

הגול הרביעי אתמול הובקע בגארבג' טיים, בדיוק כמו הגול השלישי של גלא מול שאלקה. שורה תחתונה - ברסה עלו בזכות אבל היה להם לא מעט מזל וזה בסדר...כי מזל הוא חלק מהמשחק.

רק לפרוטוקול, אני לא שונא ברסה. אני מכביסט ומנוי מעל ל-10 שנים, לא מאמין באהדה מהכורסא. אם כבר אני טיפוס של כדורגל אנגלי ותמיד הייתה לי חיבה לניוקאסל יונייטד.:roll:

פורסם

הסיטואציה שנוצרה אתמול כלל לא הייתה מגיעה לכדי מימוש מול קבוצה מפחידה יותר, כיוון שברסה לא היו מגיעים שאננים כ"כ.

זה יפה לדבר על תיאוריה - בפועל ברסה שחטו את מילאן אתמול, כמו שעשו הרבה פעמים בשנים האחרונות.

פורסם

זה קרה בשנים קודמות מול אינטר וצ'לסי.

מילאן פשוט קבוצה חלשה. זאפטה זה בלם שירד ליגה בספרד(נכון שהיו לו שנים טובות באודינזה..), מקסס היה חלש, אביאטי בדיחה, פלאמיני:shock: ועוד ממשיך..

קבוצה עם 2 וחצי שחקנים טובים. בואטנג, אבאטה ובאלוטלי שכאמור לא יכול לשחק..

מול ריאל כבר ראיתי את ברסה מספיק. מעניין אותי ברסה VS באיירן\דורטמונד - נראה לי אחלה מאצ'אפ.

פורסם
הסיטואציה שנוצרה אתמול כלל לא הייתה מגיעה לכדי מימוש מול קבוצה מפחידה יותר, כיוון שברסה לא היו מגיעים שאננים כ"כ.

זה יפה לדבר על תיאוריה - בפועל ברסה שחטו את מילאן אתמול, כמו שעשו הרבה פעמים בשנים האחרונות.

שמר , אני חושב שיותר משברסה ניצחה - מילאן הפסידה ובגדול את המשחק הזה , אם נניח לרגע את הכדורגל בצד(ונחזור אליו) , מה שברצלונה אלופים בו ללא עוררין , זה פסיכולוגיה - לרוץ על השופט (משחקי קלאסיקו כדוגמא) ועם הזמן כל פעם להלחיץ את הקבוצה שבאה נגדה , התקשורת רק מוסיפה אש למדורה , קבוצות מושפעות מקהל ומתקשורת ומקשיבות למי שלא צריך להקשיב , אם אלגרי היה מתרכז אתמול בהגנה נטו (כן בונקר חצי מגרש) והשחקנים שלו לא היו באים שאננים טיפה מילאן הייתה עולה (עובדה , עד אתמול שום קבוצה לא חזרה מפיגור 2-0 בשלבי שמינית ומעלה) , קבוצות מתרכזות ב"לתת שואו" ו" לנצח את ברצלונה "ביושר"(בונקר זה לא ניצחון הוגן?) " ומתעלמות מהמטרה - ומקבלות בראש (ברצלונה יודעת לתת בראש ותעיד על כך כל הליגה הספרדית) , מוריניו לא ספר את התקשורת , די מטאו לא ספר את התקשורת - ושניהם העיפו את ברצלונה מהצ'מפיונס (עם אינטר וצ'לסי) , אוהדי כדורגל בכו , קראו לקבוצות לא ספורטיביות , אבל לאינטר יש גביע אלופות , ולצ'לסי יש גביע אלופות.

קצת ריכוז , יותר הגנה , יותר נחישות ומילאן היייתה עולה היום הלאה. , אבל ברצלונה נתנה לה בראש ובאמת המחישה את הפער בין 2 הקבוצות , אני לא חושב שמול באיירן זה יעבוד , אני לא חושב שמול יובנטוס זה יעבוד (שוב תלוי איך הן ישחקו) , ולא חושב שמול ריאל זה יעבוד , אני חושב שטיפה למדו יותר איך לשחק מול ברסה ,

נחיה ונראה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני חושב שאתם מתעסקים יותר מידי באם ואם.

עובדתית בארסה שטפה את המשחק, נתנה גול מוקדם, ועירערה את ההגנה של מילאן.

מי שטוען שמילאן היא קבוצה עם הגנה לא טובה טועה לדעתי, כי ראינו אותם סוגרים את

בארסה הרמטית במשחק הראשון, ומביאים אותם לכדי תסכול.

גם צ'לסי או יובה יכולים לסגור אותה טוב והוכיחו זאת בעבר, אבל אני מבטיח לכם שאם הן

היו מקבלות גול מהיר, זה היה משנה להן את כל המערך, והלחץ היה עובר לצד שלהן.

פורסם
אני בכלל לא אוהד ברצלונה, אני לא אוהד שום קבוצה שהיא לא מהארץ.

אבל מאד השתשעתי לראות את כל העיתונאים שירדו על ברצלונה על ה"משבר החריף" שהם "נקלעו אליו" אחרי המשחק הראשון.

מדהים כמה שהתקשורת מחפשת נפילה של קבוצות אגדיות.

זה היה ככה וגם אני חשבתי שהם יפסידו - מילאן ידועה בתור אחת שעושה חיים קשים ומשחקת בונקר.

אתמול היתי בהלם ממה שהם עשו להם דיי קרקס + שליטה מוחלטת בכדור. זאת לעומת משחק קודם ברצלונה לא עשתה כלום..

Opel Adam S 2017

פורסם

אני נאלץ להסכים עם danielharati

כן זה נכון - בארסה קבוצה מעולה, אינייסטיה דריבליסט ענק, מסי פנומן ענק שנתן שער ראשון מדהים וכו וכו

אבל בואו לא נשכח שמדובר במילאן שהיא ממש, אבל ממש לא מילאן הגדולה מהשנים האחרונות.

מילאן היא קבוצה בבניה שעוברת תהליך של יציאת הדור הישן ועזיבת הכוכבים הגדולים תוך כדי שילוב צעירים מוכשרים שעוד יהיו כוכבים גדולים (ביום מין הימים).

שחקנים כמו קווין קונסטאנט, זאפאטה פלמיני ומקסס הם לא מדד לכלום והם לא שחקנים שיכולים לעצור את השחקנים של בארסה.

מה גם שמילאן חסרה את באלוטלי (שפשוט פורח באיטליה), פאציני, נוצ'רינו, נייג'ל דה יונג ועוד.

אתמול למילאן חסר אחד המרכיבים החשובים בשלבים כאלה בצ'מפיונס וזה נסיון! אי אפשר להסתמך על אל-שאראווי וניאנג שהגיל של שניהם ביחד הוא פחות או יותר הגיל של אמברוסיני - שהוא בערך הזכר היחיד למילאן של העבר.

אז כן בארסה נתנה הצגה ענקית, ואפילו בתור אחד שאין לו סנטימנטים מיוחדים לבארסה גרמה לי להתלהב מכדורגל ברמה הכי גבוהה שיש, אבל ברצלונה + קאמפ נואו... הסיכויים של מילאן לא היו מי יודע מה.

ומי יודע.. אם ניאנג היה מדייק ב3 ס"מ כולם היום היו מדברים אחרת

• תוכן חדש...