Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אבל בניגוד לF1 שהכול נראה שם בערך אותו הדבר וכשאין מאבק זה משעמם, מברצלונה רואים דברים בתוך המשחק עצמו שלא ראיתי אף פעם וראיתי המון כדורגל בחיים שלי.

נכון.

אם שומאכר היה לוקח את כל הפודיומים תוך כדי שהוא עוקף שבע פעמים במירוץ, ולא ע"י אסטרטגיית תדלוק נכונה, לא היה על מה להתלונן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול לא הייתי בראש לפרגן, היום כן. מה שנכון נכון, כל הכבוד לברסה ובייחוד למסי שאתמול הוכיח את גדולתו עם כמות מסירות נאה ביותר. והגול המדהים של וייה שבאמת הגיע לו אחרי עונה לא להיט. כנראה זאת קבוצה שרואים אחת למאה שנה. 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שימו לב שכתבתי "הביקורת היחידה" כי מעבר אליה, כמובן שהקבוצה ענקית ומשחקת בצורה מדהימה שמעבר ליכולות אישיות של כל שחקן, הכימיה המדהימה בניהם עושה את הקבוצה למה שהיא (אחת ההוכחות הנחרצות לזה הייתה יכולות המשחק של מסי במונדיאל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התרגיל שהם עשו בבעיטה החופשית היה מדהים, זה היה שילוב של כדורסל עם כדורגל :-P

כמו שאמרו, היה משחק מדהים, גם מבחינה ספורטיבית. תענוג וכיף מכל אספקט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מברוק על הזכיה.

אני תמיד אבל אחשוב על ברצלונה של השנים האחרונות כקבוצה של הצגות ושל שופטים , מצטער.

אבל עדיין כל הכבוד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

משחק אדיר, קבוצה אדירה, כדורגל אדיר וברקוביץ' אחד שגרם לי לעשות מיוט!

מי לעזעזל בערוץ 10 חושב שברקוביץ' מתאים לפרשן כדורגל? תרבות דיון אין לו, לדבר הא לא יודע, גרררר איזה עצבים, חוויה כלכך אדירה פשוט נהרסת!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חייב להגיד בתור שחקן הערצתי את ברקו.

אבל אייל ברקוביץ פשוט הורס כל משחק שהוא מפרשן . החד צדדיות של הפירשון שלו היא משהו מגעיל ודוחה, הוא גם יודע לתת הברקות הזויות כמו:" מסי השחקן הכי טוב בעולם, אבל צאבי השחקן הכי טוב בברצלונה".

בתוכנית של "וואן" ברדיו הוא עוד איכשהו עושה את העבודה כי הוא יודע לתת שאלות לעניין, אבל זה לא מונע מימנו את ההתנהגות הוולגרית המגעילה הידועה שלו.

אופירה אסייג מריצה קמפיין שלו לאימון הנבחרת (אבסרוד לגמרי, הבן אדם לא אימן יום אחד בקבוצה בוגרת) , ואני אומר שצריך לתמוך בו על זה כי אחרי שהוא יכשל בנבחרת אולי הוא יסתום את הפה שלו לעד.

אין ספק ברצלונה כרגע הקבוצה הכי טובה בעולם ואחת המבריקות שהיו מאז שהתחלתי ליראות כדורגל , אבל מצחיק ליראות את כל הילדודס ב"וואן" או כל מיני טרמפיסטים שמדברים כאילו ברצלונה המציאה את הכדורגל , אז היא לא.

מי שקרא את הכתבה ב"ישראל היום " ,לפני 3 שבועות ,על האהדה הישראלית לברצלונה יכול להבין כמה אנחנו עם של עדר .

אני שמח שאני בן אדם עם אופי חזק ועצמאי שלא נכנע לטרנדים כי היום זה ברצלונה מחר זה ריאל מחרתיים זה מילאן.

אין אימפריה שלא נפלה .וככה זה כל דור יש את השחקנים שלו.

יוגב

פורסם
מברוק על הזכיה.

אני תמיד אבל אחשוב על ברצלונה של השנים האחרונות כקבוצה של הצגות ושל שופטים , מצטער.

אבל עדיין כל הכבוד.

תפסיק לבכות כמו מוריניו, הוא רתם את התקשורת כדי ליצור תדמית שלילית לברצלונה כי הוא הבין שעל המגרש לא יצליח לנצח.

וזה הצליח לו, במשחק הגומלין באלופות היו כמה עבירות שהן מעבר לכרטיס אדום ויותר לכיוון ניסיון לרצח ועדיין השופט לא העיז להרחיק.

שכחת ששער השיוויון של מדריד במשחק הליגה האחרון היה כתוצאה מפנדל שהושג במרמה ע"י הצגה.

בקיצור : אם קבוצה , שלא נאמר - אימפריה כמו ריאל מדריד בוכה כמו ילדה בת 12 עם קוקיות במקום לנצח על המגרש אז זה אומר הכל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משחק הגמר היה חוויה כמעט אדירה (כמע, כיוון שלא ראיתי ב-HD:() ונהנתי מכל דקה.

אני מאוד אוהב סיפורי ספורט כמו הסיפור של מסי- כישרון כ"כ ענק, שבא משכונת פועלים פשוטה בארגנטינה. הבן אדם מיליונר, עושה מיליונים ויעשה מיליונים. כשקראתי שהוא רק בן 23, הייתי די מופתע.

בקיצור, כשרון אדיר ואני מאחל לו להמשיך כך.

פורסם
תפסיק לבכות כמו מוריניו, הוא רתם את התקשורת כדי ליצור תדמית שלילית לברצלונה כי הוא הבין שעל המגרש לא יצליח לנצח.

וזה הצליח לו, במשחק הגומלין באלופות היו כמה עבירות שהן מעבר לכרטיס אדום ויותר לכיוון ניסיון לרצח ועדיין השופט לא העיז להרחיק.

שכחת ששער השיוויון של מדריד במשחק הליגה האחרון היה כתוצאה מפנדל שהושג במרמה ע"י הצגה.

בקיצור : אם קבוצה , שלא נאמר - אימפריה כמו ריאל מדריד בוכה כמו ילדה בת 12 עם קוקיות במקום לנצח על המגרש אז זה אומר הכל.

http://youtu.be/8tLPRV-U6ds דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://youtu.be/4u5D0844OB0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://youtu.be/-FfNubgHk4c דרך יוטיוב

http://youtu.be/cE5ai59cds0 דרך יוטיוב

http://youtu.be/pHZJPrYfjEk דרך יוטיוב
f

יותר אין לי מה להגיד.

עריכה : לעזעזל לא יוצא לי קישורים לסרטונים , מי שיטריח את עצמו לראות יבין על מה אני מדבר , ושוב אייל , אני לא אוהד ריאל מדריד , אני אוהד אינטר.

פורסם
הקבוצה הטובה בכל הזמנים.

פשוט לא...יובה ומילאן של שנות ה90, ארסנל של הנרי, מנצ'סטר של תחילת העשור, ליברפול באיירן ואייאקס של פעם ועוד, היו קבוצות גדולות יותר מברצלונה הנוכחית.

ברצלונה הנוכחית נהנית מזה שאין אף קבוצה באמת חזקה בכדורגל העולמי ורובן המוחלט של הקבוצות במגמת ירידה (כל הקבוצות שציינתי למעלה), היחידה שעוד איכשהו יכולה לאיים על ההגמוניה של ברצלונה היא ריאל שכנראה תהיה חזקה מאוד שנה הבאה. ממליץ לך לצפות בגראנדה יובה של 95-00 (וגם של 02-03 האמת), קבוצה בלתי חדירה בעליל שהיתה פשוט חומה בהגנה והיתה מבטלת לגמרי קבוצות (3 גמרי ליגת האלופות ברציפות זה לא צחוק), אני לא רואה איך ברצלונה היתה מתמודדת מול קבוצה מפלצתית כזאת.

אבל עדיין, כל הכבוד לברצלונה, הקבוצה הכי טובה בעולם, אבל רחוקה מלהיות הכי טובה בהסטוריה.

פורסם

דעתי האישית היא שיש הבדל גדול בין קבוצה שיש לה הגנה בלתי חדירה בעליל,לבין קבוצה שמחזיקה בכדור במעל 75% מהזמן גם מול קבוצות גדולות מאוד,זה הקסם האמיתי וזה מה שעושה את ברצלונה לקבוצה שתיזכר כגדולה ביותר עד כה.

פורסם

התקשורת הישראלית תשמח לדעת ששטיפת המוח שלה עבדה על 95% מהציבור הישראלי. (ובזמן שאני כותב את השורה הזאת כתבה בערוץ 10 הכתירה את מסי כ"שחקן הכי טוב בהסטוריה, יותר ממראדונה, יותר מקרוייף, יותר מפלה" - WTF??? :shock::shock::shock::shock:)

זה שקבוצה מחזיקה 75% מהזמן בכדור (שחצי מהזמן בכלל הולך על מסירות הלוך ושוב בחצי של ברצלונה) לא הופך אותה לקבוצה הכי טובה בהסטוריה, להגיד שברצלונה הנוכחית היא הקבוצה הגדולה בהסטוריה זה בורות וחוסר הבנה בכדורגל. אין ספק שהיא קבוצה ענקית שכרגע אין לה מתחרים (שוב, עקב תקופת שפל של כל הכדורגל האירופי, ומספיק לראות את ההשוואה בין הגלקטיקוס הנוכחי של ריאל - כ.רונאלדו, קאקא, אוזיל, די מאריה, בנזמה והיגוואין לגלקטיקוס המקורי - רוברטו קרלוס, היררו, סלגאדו, פיגו, בקאהם, זידאן, מקללה,ראול ורונאלדו, מעלה גיחוך), אבל היא ממש לא הקבוצה הגדולה בהסטוריה.

פורסם

מבלי להיכנס לויכוחים היסטוריים או היסטריים.

הגדולה של ברצלונה , שהקבוצות המשחקות נגדה נראות כאילו מדובר בקבוצת חובבנים ברוב שלבי המשחק.

אי אפשר לחשוד בפרגוסון , גם הוא ציין שזו הקבוצה הטובה ביותר נגדה שיחקה מנצסטר , ולאיש יש וותק של 25 שנה במנצ'סטר, ומבין בוודאי יותר מכל מומחי הפורום.

ואחרי שהם מחזיקים בכדור באחוזים מדהימים , וכאילו בחצי שלהם , כמות הגולים שהם נותנים ליריבים שלהם היא גדולה.

פרגוסון הגדיר זאת , הם מהפנטים את שחקני הקבוצה היריבה.

אבל אסור לשכוח , התלכיד הזה שווה כ 500 מיליון אירו!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דעתי האישית היא שיש הבדל גדול בין קבוצה שיש לה הגנה בלתי חדירה בעליל,לבין קבוצה שמחזיקה בכדור במעל 75% מהזמן גם מול קבוצות גדולות מאוד,זה הקסם האמיתי וזה מה שעושה את ברצלונה לקבוצה שתיזכר כגדולה ביותר עד כה.

אני מצטער מנהלים יקרים , אבל אני חייב לכתוב את זה בכתב גדול כדי שקוראי הפורום ועדר אוהדי ברצלונה יבינו (לא אתה מיכאל בפרט , אלא האוהדים ככלל)

הנעת כדור של 75% מתבצעת אצל ברצלונה בגלל שהבלמים מתמסרים ביניהם ובין הקישור

זה לא שברצלונה מניעה כדור בחצי המגרש של היריב ב75% , ממש לא.

• תוכן חדש...