Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, חילוף גרוע כי ברצלונה היתה על סף השער השני ובדיוק ויה סחט הצלה אדירה מהשוער שלהם שניה לפני שהוחלף.

מהחילוף המומנטום התהפך.

מה שמדאיג אותי יותר מכל הוא העובדה שפויול פצוע ופיקה מוצהב לגומלין כך שבמרכז ההגנה של ברצלונה יש מצב שיעלו את אריק בנאדו ושמעון גרשון שיחזור מהפרישה , כי אין להם אף בלם אחר ראוי על הספסל :)

אני לא בקטע של נאחסים , אבל סתם מעצבן אותי שמישהו שלא באמת אוהב כדורגל קופץ עם כמה מלים מוקדמות מדי דווקא במשחק בו ברצלונה לא משחקת את המשחק הכי טוב שלה.

(אם היית אוהב כדורגל היית נשאר לראות את המשחק הזה עם קיסמים בעיניים, אני למשל ויתרתי על 3 פרקים שהייתי צריך לקרוא לפני המבחן שהיה לי היום הבבוקר כדי לראות את המשחק... מקווה שזה לא יכשיל אותי :D )

גם הייתי עצבני במיוחד באותו הרגע שכתבתי את התגובה בגלל ההפסד (אני אוהד של הקבוצה משנת 92 )

אשמח אם לא תכתוב רשמים ממשחקה של מכבי הערב בלובליאנה .... יש לי לב חלש... :D

סתם סתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 :lol::lol:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
נכון, חילוף גרוע כי ברצלונה היתה על סף השער השני ובדיוק ויה סחט הצלה אדירה מהשוער שלהם שניה לפני שהוחלף.

מהחילוף המומנטום התהפך.

מה שמדאיג אותי יותר מכל הוא העובדה שפויול פצוע ופיקה מוצהב לגומלין כך שבמרכז ההגנה של ברצלונה יש מצב שיעלו את אריק בנאדו ושמעון גרשון שיחזור מהפרישה , כי אין להם אף בלם אחר ראוי על הספסל :)

אני לא בקטע של נאחסים , אבל סתם מעצבן אותי שמישהו שלא באמת אוהב כדורגל קופץ עם כמה מלים מוקדמות מדי דווקא במשחק בו ברצלונה לא משחקת את המשחק הכי טוב שלה.

(אם היית אוהב כדורגל היית נשאר לראות את המשחק הזה עם קיסמים בעיניים, אני למשל ויתרתי על 3 פרקים שהייתי צריך לקרוא לפני המבחן שהיה לי היום הבבוקר כדי לראות את המשחק... מקווה שזה לא יכשיל אותי :D )

גם הייתי עצבני במיוחד באותו הרגע שכתבתי את התגובה בגלל ההפסד (אני אוהד של הקבוצה משנת 92 )

סתם סתם.

איי אתה תינוק.

אחרי שתהיה שבוע בלי שינה ראויה בגלל 2 בנות קטנות חולות, נראה אותך מוצא קיסמים, נחמד שאתה מקטלג אותי כאחד שלא אוהב כדורגל על סמך הודעה בפורום, כאחד שהיה שחקן פעיל עד גיל נוער בעירוני ראשון לציון, וכאחד שהיה רואה כל ארוע ספורט שהיה קיים מכדורגל ועד תחרות גריבת גרביים בקוריאה, אני מבטיח לך שיש סיכוי קטנצ'יק שאני באמת אוהב כדורגל וספורט בכלל, פשוט בשלב הזה בחיי יש לי סדרי עדיפיות אחרים,מקווה שגם לך זה יקרה יום אחד.(באמת ,לא בציניות).

אני אשתדל להתאפק לא לסקר את המשחק בערב.

תהנה.

פורסם

אין לכם על מה להתווכח, המנחס הגדול ביותר של מכבי בכל הזמנים הוא אורי לוי, תמיד אחרי שהוא היה אומר "במאזן המצטבר מכבי מובילים ב 30 הפרש", איכשהו בסופו של דבר הם היו מפסידים... :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
איי אתה תינוק.

אחרי שתהיה שבוע בלי שינה ראויה בגלל 2 בנות קטנות חולות, נראה אותך מוצא קיסמים, נחמד שאתה מקטלג אותי כאחד שלא אוהב כדורגל על סמך הודעה בפורום, כאחד שהיה שחקן פעיל עד גיל נוער בעירוני ראשון לציון, וכאחד שהיה רואה כל ארוע ספורט שהיה קיים מכדורגל ועד תחרות גריבת גרביים בקוריאה, אני מבטיח לך שיש סיכוי קטנצ'יק שאני באמת אוהב כדורגל וספורט בכלל, פשוט בשלב הזה בחיי יש לי סדרי עדיפיות אחרים,מקווה שגם לך זה יקרה יום אחד.(באמת ,לא בציניות).

אני אשתדל להתאפק לא לסקר את המשחק בערב.

תהנה.

חבר יקר,

אמרתי את זה בחיוך, אנחנו באוף טופיק... :D

מצטער אם נפגעת לא בכוונה.

רפואה שלמה לקטנות.

אפרופו אורי לוי, היה מצחיק לראות אותו משדר את גמר גביע המדינה בכדורסל,

עושה רושם שהוא לא מעודכן בחוקים החדשים (חידוש שעון ל14 שניות ולא 24 בחלק מהסיטואציות וכו'...),

היתה לי תחושה שתכף הוא יגיד שמכבי זכתה בזריקות עונשין 1 ועוד 1.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

לא רציתי להרוס לאייל עוד ערב אז אני מגיב בבוקר ולא במחצית.:-)

פשוט ואוו.אין דרך אחרת להגיב על ברצלונה.תודה אייל על הקיסמים, הם הצליחו להחזיק אותי עד הסוף אתמול.:wink:

פורסם

מעבר לזה, לא מאמין באמת שיש לארסנל מה למכור מול בארסה בקאמפ נואו.

אני מהמר שייגמר שם באזור ה-3 הפרש.

זה היה יותר קרוב ל-4, 5 הפרש ...

פורסם

עשיתם לי חשק לראות שוב פעם את הגולים, במקרה נתקלתי בזה ב YOUTUBE, אומנם פרשנות בשקל וחצי, אבל השילוב בין האנגלית "האמריקאית", דגל של הניקס ודיבורים על כדורגל בהחלט משעשע. אהבתי שהוא אומר שהוא עדיין לומד את המשחק אבל זה אחלה משחק לצפות בו. הוא נראה כמו אחלה גבר לשבת איתו על בירה ולראות כדורגל :-D

"I am no damn soccer expert, or football expert, whatever you call it in your region"

F0AhB9Grvmw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברצלונה, כרגיל תלויה ממש רק בעצמה. אם הם לא מורידים הילוך בטעות, הם דורסים

כל דבר, גם אם זו ריאל, ארסנל, או כל קבוצה אחרת.

זה פשוט מדהים לראות את זה, רק תמיד החשש שהמעידה תגיע, ואני מקווה שזה לא

יהיה לקראת הסוף, כי שם התוצאות של מעידה הן אכזריות...ואז באה איזו מילאן ולוקחת

תואר עם כדורגל מגעיל ;-)

פורסם

המשחק היה מעולה.

מה שהיה לי חבל זה הפרשן (זה היה איווניר או אוחנה?) שפשוט זיבל בשכ כל המשחק שטויות, נשמע שאפילו ליורם ארבל נמאס מהתגובות שלו.

פרשנות כמו שלו אפשר לקבל גם בשוק הכרמל, לא צריך שידור HD.

TFSI Power

פורסם
זה היה ברקוביץ, שחקן "דגול" ופרשן שבלבל את המוח.בשלב כלשהו במשחק, חיפשתי ערוץ אחד בוא משודר המשחק כדי לא לשמוע אותו

אני אישית מת עליו. שחקן ענק ופרשן שכונתי מצחיק.

אני גם חושב שהוא צריך לאמן את הנבחרת - אולי לא ננצח (כרגיל), אבל לפחות יהיה מצחיק ומעניין.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...