Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן עד 110k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע בתהליך מכירה של הסובארו שלי, וברגע שזה יסתיים אני מתכנן על רכישת רכב חדש.

אני מחפש רכב קטן חסכוני, נוח, ובעל בידוד רעשים אופטימאלי ( כמה שאפשר בסגמנט ובתקציב כמובן)

כרגע יש בשוק היצע מגוון בתקציב שלי - איביזה/פולו/פאביה, פורד פיאסטה, אופל קורסה.

נראה כאילו מבחינה טכנולוגית הפולקסואגניות מתקדמות יותר אך אני לא מוצא בשום מקום נתונים אמינים

לגבי מנוע הטי אס אי 1.2 שנראה מאד מרשים.(הכי חסכוני?)

המראה של כולן מוצא חן בעניי חוץ מהפאביה, אבל אם הרכב הזה עונה

על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר, לא תהיה לי בעיה להתפשר על מראה.

התקציב שלי הוא 110 פלוס מינוס. צריכת דלק זה השיקול מספר אחד, איכות חומרים ונהיגה מהנה ושקטה שיקול שני (בידוד רעשים קריטי).

האם פספסתי רכב פוטנציאלי? (היה לי מחשבה על טויוטה פריוס יד שניה, אבל אני חושב שהרכב הזה מדי גדול בשבילי מכיון שרוב הנסיעה שלי היא עירונית, כולל חניות בעיתיות)

כמובן שנסיעות מבחן זה השלב הבא, אבל הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת של אנשים שחיים את העניין לפני שאני ניגש לעניינים.

פורסם

שכחתי לציין שאני מעוניין ברכב אוטומטי.

נקודה נוספת, יצא לי לגשת לסוכנות של יונדאי ושל פיאט, ההבדל בהרגשה של החומרים בין היונדאי לפיאט היה דרמטי

מאד עבורי לטובת הפיאט. הייתי מעוניין להתרחק מקוראניות.

תודה!

פורסם

תבדוק את הטויוטה ספייס ורסו החדש...נשמע רכב די מעניין

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צא לסיבוב בסוכנויות הרכב. לכל היצרנים העיקריים יש מה להציע בסגמנט ובטווח המחירים המבוקש על ידך, לחלקם יותר מדגם אחד. רק ביקור מסודר בשורת סוכנויות יאפשר לך להכיר את הדגמים, ואז תוכל לפתוח דיון חדש עם אלה שמצאו חן בעינים ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שכחתי לציין שאני מעוניין ברכב אוטומטי.

נקודה נוספת, יצא לי לגשת לסוכנות של יונדאי ושל פיאט, ההבדל בהרגשה של החומרים בין היונדאי לפיאט היה דרמטי

מאד עבורי לטובת הפיאט. הייתי מעוניין להתרחק מקוראניות.

תודה!

פיאט מצטיינת גם בנסיעה שקטה וחלקה, יחסית לגודלה. בכל מקרה, אני מניח שנסיעת מבחן אפשרית בכל המכוניות לגביהן אתה מתלבט. נסיעה כזו, קרוב לודאי, תעשה עבורך את מלאכת הסינון טוב יותר מכל העצות שתקרא כאן.
  • תוכן חדש...