Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעות בעיקר לאונ' ולעבודה, 40 ק"מ ליום

פעמיים בשבוע צפונה וחזרה, שזה 140 ק"מ לפעם

מחפש פונטו ספייס אבל בנתיים לא הצלחתי למצוא משהו סביר

אני סטודנט ככה שאחזקה זולה זה מאסט,

בגלל זה התבייתתי על הספייס (צריכת דלק, טיפולים) כמו גם בעיקר השנתון הגבוה במחיר סביר

אלו עוד דגמים יש שעונים לדרישות האלו?

פורסם

דייהטסו שרייד עשויה להיות אופציה עבורך, אופל קורסה וסקודה פאביה יהיו חסכוניות בדלק ואמינות, אבל הטיפולים לא זולים כלל וכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דייהטסו שרייד עשויה להיות אופציה עבורך, אופל קורסה וסקודה פאביה יהיו חסכוניות בדלק ואמינות, אבל הטיפולים לא זולים כלל וכלל.

הקורסה יותר יקרה (25K במצב סביר כאשר הפונטו 15K) הטיפולים בקורסה אכן יהיו לא זולים אך הפונטו הרבה יותר זולה לטיפול ודיי אמינה במיוחד אם תוודא שטיפלו בה היטב לאורך השנים.

ממלימץ לך לקנות לקנות את דגם הELX\DYNAMIC עם ה16 שסטומים שיש לו 80 כ"ס הוא יעלה יותר (20K) אך הוא חסכוני במיוחד בנסיע בין עירונית ושומר על סל"ד נמוך (בערך 2000) אני וחברים שלי קנינו כזאת גם לנסיע יומיומית לאוניברסיטה. בהתחלה שניהם היו נגד לקנות פיאט עם מנוע קטן אז הם לקחו 323 "כמו כולם" אך אחרי תקופה מסויימת הבינו שכבד אליהם הדלק ככה שקנינו פונטו ספייס ELX אחרי שבדקנו את מצבה והיסטוריית טיפולים בקפידה והם מכרו את המאזדה. סה"כ כולנו היינו מרוצים עד הגג מהפונטו הטיפולים בפונטו לא יקרים הנסיע רגוע ושקטה רק אישית אני שונא את הספסל מאחורה ככה שתמיד ישבתי מקדימה והדלק פששש הדלק ב323 כול שבוע היינו מתדלקים 500 שקל, עם הפונטו גם 350 היה מספיק לעוד כמה סיבובים בעיר.

תאמת חבר שלי כ"כ התאהב בה שהוא עדיין נוסע אליה וכמו שבעבר הוא היה "רק מאזדה ומיצובישי" אכשיו הוא "רק פיאט".

לשרייד אישית לא הייתי מתקרב אוטו מיושן עם מנוע דיי זללן באשוואה לאחרות כמו שאמרו מתקופת האבן ובטיחות עיצוב ונוחות על הפנים יותר נכון להשוות אותה לפיאט אונו או לסובארו DL ולא למכוניות "מודרניות" כמו הפיאט פונטו.

פורסם

אתמול עשיתי נסיעה לצפת. תדלקתי בתחנת דלק טן בקרית ביאליק פול טנק.

בדרך חזרה תדלקתי בתחנת דלק מפגש נעמן, אשר נמצאת בצד השני. מד המרחק הראה - 140 ק"מ.

הידית קפצה אחרי 7 ליטר.

צריכת דלק של 1:20.

אתה באמת צריך לחפש רכב אחר?

• תוכן חדש...