Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

לאחרונה סקרתי הרבה את הדגם הזה והבחנתי בכמה הבדלים בין הדגמים השונים,

הבדל אחד לא הבנתי הוא בין ה-XSI לדגם הראלי, ששניהם מצויידים באותו המנוע.

אם כן, מה הם ההבדלים?

פורסם

ההבדלים המרכזיים:

שילדה- אנטירולים עבים יותר בראלי מה שהופך את המכונית לחדה יותר.

איבזור- ה-xsi מאובזרת הרבה יותר (חלונות חשמל,מראות חשמליות,סאנרוף,ג'אנטים,מושבי קטיפה).

משקל- כפועל יוצא מהסעיף הקודם הראלי קלה יותר מה-xsi.

בשורה התחתונה אם לא מתקטננים ה-xsi נותנת את אותה חבילה של הראלי (גם אם במחיר של חצי שנייה יותר למאה וטיפל'ה פחות חדות) עם אבזור נאה מאוד.

ובשורה התחתונה האמיתית, אם מבחינת עיצוב אין לך העדפה מסויימת אז פשוט לחכות לאקזמפלר הראשון שתמצא במצב טוב ולך עליו.

במקרה שלי אני אהבתי יותר את העיצוב של ה-xsi ולכן חיכיתי לאחת כזאת שמורה וכשמצאתי אותה פשוט איבזרתי אותה באנטירולים שנתרמו מראלי ובכך סגרתי את פינת ההתנהגות/שילדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש אקזמפלר של XSI נחמדה במקרה בשכונה שלי, בצורה ובצבע שאני אוהב.

אני חושב שאני אלך עליו, זה נראה די מושלם.

לאט לאט לאט כשאתחיל להתרגל ולהבין את האוטו, אולי ארצה לשפר התנהגות.

תודה על המידע.

פורסם

יש הבדלים בין XSI ל ראלי .

מבחינת שלדה השניים זהות , בראלי מוט פיתול עבה יותר .

מכנית הראלי דור 1 מגיעה עם 100 כוחות סוס לראלי יש גיר יותר קצר : הילוכים קצרים + הספק בסל"ד גבוה וקו אדום עוד יותר גבוה,

ה XSI מגיעה ב 93-94 עם 94 כוחות סוס

ההבדלים באיבזור , של ה XSI לעומת הראלי

ב XSI תמצא חלונות חשמל , חישוקי מגנזיום וסאף רוף ( לא מקורי אבל ברוב ה XSI יש לבדוק שעובד ולא נוזל בחורף )

לעומת הראלי דור ראשון שמגיעה עם חלונות חשמל, הגה כוח ומזגן כרית אוויר רק ב96

המראה החיצוני גם שונה , יש החושבים שלטובת הראלי ויש החושבים שלטובת

ה XSI .

• תוכן חדש...