Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלירן שוורץ כתב: "תודה רבה לכלום בהחלט היה שווה רק בשביל כל המחמאות האלה לרכוש את המיני!!:cool:

אבא שלי (מכונאי) וחבר מאוד טוב שלי (טסטר במכון רישוי) בדקו את המיני וכמו שחשבתי כמעט ואין מה להחליף על מנת לעבור טסט כמובן שזאת רק ההתחלה, הצימיגים מצויינים, גומיות תקינות, משאבות + צינורות נראות תקינות ולא נוזלות, זה בשלב הראשון."

דבר ראשון מברוק, תתחדש ותהנה מרכב.

דבר שני, איזה כייף לך שיש לך מכונאי צמוד ובוחר רישוי שיכל לעגל פינות ותאמין לי שבד"כ צריך לעגל פינות עם הרכבים האלו (מניסיון).

ודבר שלישי ואחרון המיני החמודה שלך נראת בהחלט כבסיס טוב לשיפוץ וגם אם לא תשפץ אותה קוסמטית בהתחלה היא נראת ממש טוב.

ביטוח חובה +צד ג' אם ביטול השתתפות עצמית מהשקל הראשון + גרירה עולה בסביבות 1200 ש"ח לרכב אספנות.

שבוע טוב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

המיני זכתה בתואר קלאסית תוך כדי יצורה, כבוד לה זכות מעט מאד מכוניות.

אין ספק שגם בתוך קשת הדגמים שיצרה החברה היו כאלה שמבוקשים יותר

וכאלה שמבוקשים פחות, אבל גם בארץ וגם בחו"ל קיימת דרישה ושוק מצויין

לרכב הנחמד הזה.

המיני הבסיסית כאן בארץ סובלת שלא בצדק מתדמית נחותה, ומנוע האלף

המצויין שלה מוחלף ע"י הבעלים לא פעם למנוע 1275 בתיקווה לזכות בחוויה

אה-לה-קופר....טעות לדעתי, דווקא מנוע ה-1000 סמ"ק עושה לרכב

הזה טוב, ומיני מקורית שלא עברה שינויים והתעללות זוכה לכבוד רב בכל העולם.

מי שישכיל להבין זאת כאן וידע לשפץ את המיני למצבה המקורי יזכה לא רק בבת

ברית נהדרת וחווית נהיגה מעולה, אלה ידע לשמר את רוח המיני האמיתית ובעתיד

יחזיק בבעלותו נכס אמיתי.

ומי שזכה בקופר מקורית...מלך! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זכורות לי שתי מכוניות המיני ששרתו את המשפחה בשנות ה80 המאוחרות,אחת אוטומטית השניה גיר רגיל,עם זו האוטומטית הגענו לאילת בנסיעה כייפית שחזרנו שופץ הגיר האוטומטי,הרכב נמכר לאחר מכן וקניתי פולקסווגן דרבי 81,כעבור שנה נוספת המיני הרגילה נמכרה גם כן

עופר בן צבי

פורסם

תתחדש ותהנה.

טפל בחלודות שלא יעמיקו.

ראיתי לאחרונה מכוניות מיני משופרות מבצעות יפה מאוד בנורבורגרינג ונהניתי מכל רגע.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
המיני זכתה בתואר קלאסית תוך כדי יצורה, כבוד לה זכות מעט מאד מכוניות.

אין ספק שגם בתוך קשת הדגמים שיצרה החברה היו כאלה שמבוקשים יותר

וכאלה שמבוקשים פחות, אבל גם בארץ וגם בחו"ל קיימת דרישה ושוק מצויין

לרכב הנחמד הזה.

המיני הבסיסית כאן בארץ סובלת שלא בצדק מתדמית נחותה, ומנוע האלף

המצויין שלה מוחלף ע"י הבעלים לא פעם למנוע 1275 בתיקווה לזכות בחוויה

אה-לה-קופר....טעות לדעתי, דווקא מנוע ה-1000 סמ"ק עושה לרכב

הזה טוב, ומיני מקורית שלא עברה שינויים והתעללות זוכה לכבוד רב בכל העולם.

מי שישכיל להבין זאת כאן וידע לשפץ את המיני למצבה המקורי יזכה לא רק בבת

ברית נהדרת וחווית נהיגה מעולה, אלה ידע לשמר את רוח המיני האמיתית ובעתיד

יחזיק בבעלותו נכס אמיתי.

ומי שזכה בקופר מקורית...מלך! - רן

X2

:mm_yeah:

פורסם

היום חבר שלי הגיע והניע את המיני אומנם לא הייתי שם כדי לצפות במחזה אבל יכולתי להרגיש את הפעימות שלה דרך הקו,

יש רק דבר אחד שצריך לסדר לני שהיא תזוז וזה הבלמים תפוסים אז אבא שלי בהזדמנות הקרובה ישחרר את הגלגלים ננפח את הגלגלים וניגש אני מקווה שלפני סופ"ש לטסט.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

היום אחרי שהמיני אצלי כבר כמה ימים חבר שלי הביא לי מצבר חדש, סידר לי את האוטומט וינקר שהיה מקולקל והניע לי את המיני , ובמקביל אבא שלי שיחרר את הבלמים שהיו תפוסים בפעם הראשונה נהגתי על המיני, אני לא יכול להסביר את ההרגשה ממש כמו לנהוג בפעם הראשונה, חווית נהיגה מדהימה שאין כמותה יש בעיה קטנה שנתגלתה שהציריה דופקת בסיבובים, ויש קצת בעיה עם הצוק שלא ברור עם הוא מחובר בכלל , חוץ מזה צריך לעשות כיוון לקרבורטור שגם זה יגיע.

יש סיכוי בזמן כזה קצר נארגן מפגשון של מיניס ?? תצביעו מי שבעד!! שישי בנוקיה או בשבת במקום כלשהו

פורסם

היום בבוקר המיני עברה טסט וכבר בצהריים נסעתי להיכל נוקיה למפגש!!

יש כמה בעיות המיני לא סוחבת יותר ב70 קמ"ש כאילו נגמרת הדוושה במישור מקסימום 80 זה הגיוני או מומלץ לבדוק?.

בקרוב יתחיל השלב שבו אני יזמין משלוח נחמד של חלקים בשביל היישור קו.

פורסם

כניראה שמשהו בהצתה אוו בקרבורטור סתום וזו הסיבה וחוסר הסחיבה

ראיתי את המיני שלך בחניה של המפגש ואני חייב לציין שהיא מקורית בצורה מטורפת:twisted: ,יחד עם זאת אל תזניח את הרקבונות במרזבים ואל תתן להם להחמיר.

מתי יגיע השלב של הפחחות?

פורסם

אני נרגש מאוד מההשקה, תודות לאמוץ על ארגון האירוע וכל העוזרים בדבר ממועדון החמש. תודה לנחום קדמיאל וקובי מילוא על הסקירה והדברים החמים. אני שמח להצטרף למועדון. יניק פרל

8):lol:8):roll: יניק פרל

• תוכן חדש...