Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כשהרכב מגיע חדש מהמחסן של הרכבים האם הוא מגיע לידיי 0 קילומטר על הסקאלה?

האם הרכב צריך לעבור הרצה?

מה בודקים ברכב שהוא חדש?(שריטות,מכות,כל מיני דפקטים?)

איך מגיע הרכב לאולם תצוגה?(בנסיעה מהבונדד?,על גבי משאית גרר?)

תודה.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

תתרחק מטרקטורים ומסוקים על שלט ! :wink:

דבר ראשון תתחדש, תבדוק שקיבלת את כל התוספות שהזמנת עם הרכב אם יש כאלו, תעבור על הרכב עם 7 עיניים ותוודא שהכל תקין.

תתחדש וסע בזהירות.

haters will hate

פורסם

אין סיכוי שתקבל את הרכב עם 0 ק"מ.

לפני שהוא מגיע אליך הוא עובר טסט, רישוי, נסיעת מבחן, התקנות מקומיות וכו'...

זה תלוי, יש כאלה מקבלים עם 30 ק"מ, יש כאלה (כמוני) שמקבלים עם 8 ק"מ.

פורסם
תתרחק מטרקטורים ומסוקים על שלט ! :wink:

דבר ראשון תתחדש, תבדוק שקיבלת את כל התוספות שהזמנת עם הרכב אם יש כאלו, תעבור על הרכב עם 7 עיניים ותוודא שהכל תקין.

תתחדש וסע בזהירות.

חחחחחחחחחחח הרגת אותי

The joke on me

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

וגם אין סיכוי שתדע כמה ק"מ האוטו באמת עבר לפני שנמסר לך מפני שליבואן ואנשיו יש קוד שמאפשר להם לאפס את הקילומטרז' כל עוד הוא נמוך מ-100 ק"מ או משהו בסגנון.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לידיעתך - הבעלים של יבואניות הרכב לוקחים לנסיעת מבחן באופן אישי כל רכב חדש שמגיע לארץ.

וממקורות שיש לי בסיאט אני יודע שהבעלים של היבואן של סיאט לוקח כל רכב חדש (במיוחד SC) לנסיעת מבחן עם כל המשפחה סופ"ש לאילת.

אז קח את זה בחשבון.

פורסם
וגם אין סיכוי שתדע כמה ק"מ האוטו באמת עבר לפני שנמסר לך מפני שליבואן ואנשיו יש קוד שמאפשר להם לאפס את הקילומטרז' כל עוד הוא נמוך מ-100 ק"מ או משהו בסגנון.

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה ??? ( לגבי הקוד )

פורסם

חגי ותומר,

אין דבר כזה (לא נסיעת מבחן משפחתית ובטח ובטח שאין איזה קוד שטותתי) ,

בבקשה מכם אל תחדשו את המנוי בבלוקבסטר כי הוא עושה לכם לא טוב (לרכב חדש אין אישור לנוע על הכביש אלא רק למי שיש ביוטח סחר -וזה יקר כך שיש למספר מועט של אנשים,ובטח שלא לסוכנים ומנהלי מותגים).

תומר,

אתה כנראה לא הבנת את המשמעות של מה שהסבירו לך וזה אומר שרכב חדש שמגיע הוא לא של לקוחות וכד' אלא רק למנהל,נסיעות מבחן וכד' וזה אומר שעושים לרכב סוג של הרצה (1500 ק"מ ) ואז מקבלים את הרכב מנהלים בכירים או זוטרים .

הרכב לא שייך ללקוח וגם לא יהיה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לידיעתך - הבעלים של יבואניות הרכב לוקחים לנסיעת מבחן באופן אישי כל רכב חדש שמגיע לארץ.

וממקורות שיש לי בסיאט אני יודע שהבעלים של היבואן של סיאט לוקח כל רכב חדש (במיוחד SC) לנסיעת מבחן עם כל המשפחה סופ"ש לאילת.

אז קח את זה בחשבון.

וואלה??

מי המקורות שלך, דפנה ודודידו?

נו ברצינות, נראה לך הגיוני מה שאתה אומר, לפי מה שאתה אומר הוא נמצא כל סופש יחד עם המשפחה שלו באילת.

מה שנקרא לקחת את העבודה לבית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אז קח את זה בחשבון.

נכון.

לפי מה שאתה אומר סיאט מוסרים 4 רכבים בחודש - יפה, נתון לא רע :?

פורסם

לפני שאתה חותם על הטופס שהכל תקין והכל בסדר מבחינתך ברכב,

תעבור סביבו בקפידה חפש אם יש מכות כלשהן שריטות, בפנים הרכב תראה שהכל מורכב כמו שצריך.

אם תעשה גם חיפוש תמצא פה לא מעט שרשורים בנושא.

so far so good so what

פורסם

ובמידה שיש פגמים ברכב כגון שריטות וכל מיני פאקים מה אני צריך לעשות?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תוכן חדש...