Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים מנגון קיפול מראות חשמלי ברכב? במידה וכן, צריך להיות מצב המקפל את המראות בנעילת הרכב

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הוא רק סוגר את החלונות ואת הסאן רוף...

מוזר, אצלי הוא גם מקפל את המראות. יש לך כפתור לסגירה חשמלית של המראות בתוך הרכב? אם כן על מה הוא מכוון?

פורסם

גם אני הייתי שמח לגלות איך אפשר לעשות את זה...

כרגע הכפתור שאפשר לסובב אותו כדי לכוון את המראות (להחליף בין הימנית לשמאלית) משמש לקיפול שלהם כשמסובבים אותו למטה ...

גם הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות שבכל נעילה פשוטה החלונות והסאן רופ יסגרו גם (בלי להחזיק את הכפתור של הסגירה כמו מפגר עד שזה מסיים לסגור..) ??

פורסם

לא יודע אם אפשר לעשות את זה באיביזה

אבל בזמנו כשקנינו קורולה עשינו שהאורות יכבו

בהוצאת המפתח מהסוויץ׳ גם אם הם לא כובו על ידי הנוסע

כמו כן ביטלנו את הנעילה האוטומטית כשלא נועלים עם השלט

אני מאמין שאת זה אפשר לעשות אשמח אם תעדכן אותנו

כי גם לי יש איביזה 2011.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
קיים מנגון קיפול מראות חשמלי ברכב? במידה וכן, צריך להיות מצב המקפל את המראות בנעילת הרכב

אתה מתכוון באופן כללי ?

בהונדה סיוויק עם כפתור קיפול מראות, אין את האפשרות הזו בשלט.

פורסם

אי אפשר עם השלט :-(, אם אתה תברר לגבי זה מול צ'מפיון אני ישמח לעדכונים :wink:.

גם לי זה מעט מפריע שצריך לסובב כל פעם את הכפתור של המראות.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
אי אפשר עם השלט :-(, אם אתה תברר לגבי זה מול צ'מפיון אני ישמח לעדכונים :wink:.

גם לי זה מעט מפריע שצריך לסובב כל פעם את הכפתור של המראות.

אם כבר, אז כל העניין של "לחיצה ארוכה" מעצבן. אם בלחיצה ארוכה זה עובד אז למה שלא יעבוד בלחיצה פשוטה וזהו?

במצב הנוכחי, הרבה יותר נוח שניה לפני הוצאת המפתח מהסוויץ' להרים את החלונות, לסגור את הגג ולקפל את המראות - זה פשוט לוקח פחות השקעה.

פורסם

1+

גם אני מוצא את העיניין של הלחיצה הארוכה מעצבן מאוד ומעדיף לסגור אותם כשאני עדיין ברכב.

אי אפשר לשנות את זה דרך VAG COM? איפה המומחים?

• תוכן חדש...