Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 1.8T 2001 בוצה במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב,

רכשתי לאחרונה פאסאט 1.8T שנת 2001 עם 137,000 ק"מ. ידעתי שהבעלים הקודם הזניח את הרכב ולא טיפל כראוי.

לאחר מספר ימים נדלקה לי נורת השמן והאוטו זעק לי לעצור ומיד. בדקתי ולא ראיתי שחסר שמן. הגעתי לאיזה מוסך קרוב שסבר כי מדובר בבוצה במנוע (?) שכנראה משאבת השמן סתומה והשמן לא מגיע כראויי לכל החלקים הרלוונטים.

מה עושים במצב כזה? האם יש מוסך ממוחה לפולקסווגן שיודע לטפל בבעיה כראוי?

תודה

תוסף פלאשינג ולאחריו תוסף שמן -כמובן לאחר החלפת שמן+פילטר

אריק

• ספונסר פורום
פורסם

לא תוסף ולא פלאש ,זה לא יעזור במקרה של סתימת רשתית משאבת השמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

כ"שותף ובעל סוד" אני יכול להעיד שהשיטה שפיתח רון מניסיונו האישי פותרת את בעיית הבוצה לצמיתות והבוצה לא חוזרת יותר, קבל ח"ח רון.

אורן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רון שלום רב,

בהמשך לטיפול ניקוי הבוצה במנוע, רצית לדעת האם יש לבצע איזה טיפול נוסף

או בדיקה מסויימת ע"מ לוודא שאכן המנוע נקי מבוצה?

תודה,

אבי

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
רון שלום רב,

בהמשך לטיפול ניקוי הבוצה במנוע, רצית לדעת האם יש לבצע איזה טיפול נוסף

או בדיקה מסויימת ע"מ לוודא שאכן המנוע נקי מבוצה?

תודה,

אבי

שכחתי לשאול אותך לגבי העניין הזה שהייתי במוסך, תן פה תגובה בבקשה..

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

כול השרשורים האלו עושים לי חשק לעבור לאיזו ילידת צ'מפיון בשביל לבוא לרון :twisted:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• ספונסר פורום
פורסם

כל עוד שאתה מתמיד במילוי של שמן סינטטי איכותי ומבצע טיפולים במרווחים של 10K

הבוצה לא תחזור לעולם ואין מה לבדוק .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אכן האוטו פיקס וברוך השם לא חזרה שום בוצה.

אבל מצאתי את הסיבה המקורית להצטברות הבוצה...הוצאתי לאחרונה את היסטוריית הטיפולים של הרכב מצ'מפיון.

הרכב טופל באחד המוסכים המורשים של הרשת וכתוב שם במפורש שהם הוסיפו שם שמן חצי סיננטטי (!!!),

את העדויות לנזקים ששמן זה גרם למנוע ולמערכות הנלוות ראיתי גם כן בהיטוריית הטיפולים:

בוצע ניקוי משקעים (התביישו לכתוב בוצה כתוצאה משימוש בחרא שמן?) במנוע ופירוק וניקוי של משאבת השמן שלוש פעמים!!!

לא ברור לי איך מוסך מורשה של צ'מפיון שנמצא תחת פיקוח ובקרה של החברה בגרמניה עבד עם שמן לא מתאים.

היום הם כבר לא מעיזים להשתמש בשמן חצי-סינטטי...לפחות ככה אני מקווה. דבילים...

פורסם

חבר'ה, לא קראתם את המאמר בנושא שמני מנוע ? צמיגות לא מתאימה היא לא הגורם לכשל המנועים עקב בוצה אלא דרגת האיכות של השמן.

באותם שנים הייתה הנחייה ברורה של ייצרן הרכב להשתמש בשמנים העומדים בתקן VW502.00 ולצערינו במוסכי הייבואן השתמשו בשמנים תוצרת פז שלא עמדו בתקן הנדרש.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הטעות הגסה הזאת שלהם סיפקה לנו הרבה עבודה באותם שנים

לצערי עדיין יש כאלו שסובלים מההשלכות של השמנים הירודים האלו .

בכל מקרה מי שביצע אצלנו ניקוי בוצע פתר את התקלה לצמיתות .

• תוכן חדש...