Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 1.8T 2001 בוצה במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פעם איזה מאמר בVWVOTTEX בקשר לניקוי מנועי VAG 1.8T בבוצה.

הם דיברו שם על זה שיש לנקות את אזור מכסה השסתומים, הקרטר, לפרק ולנקות את משאבת השמן עם עדיפות על החלפת משמרת השמן (המסננת של המשאבה) ואת צנרת הPVC.

הם דיברו שם על כך שאם אתה לא פותח את בית הפילטר שמן ומוציא משם את כל הבוצה, אז לאחר הטיפול כל הבוצה תציף שוב את המשאבה.

נ.ב צריך לפרק את סעפת היניקה על מנת להגיע לבית הפילטר, ועל הדרך מנקים כבר את בית המצערת.

סביר להניח ששום אדם לא יוכל לעשות את העבודה הזאת בבית מכיוון שלפרק קרטר מנוע 1.8T הוא לא פעולה פשוטה.

ערכיה מצאתי את האתר: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4561942

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רואה בעיה לעשות את העבודה הזאת בתנאים ביתיים.

אגב שרשור מעניין מוורטקס :)

כל אחד ויכולות ובעיקר קוטר אשכיו :-) :-)

אותי קצת מפחיד לפרק זרועות מיתלה.

פורסם

כן ברוחביים זה ממש שטויות, אצלי בפאסט המנוע הוא רוחבי וזה ממש רק להוציא ברגים.

אבל בBMW זה בכלל סיוט צריך לפרק את כל הגשר התחתון (מנוע אורכי), זה כולל תליית המנוע כי הגשר התחתון מחזיק את התושבות מנוע.

פורסם

חברים, אתם חזקים כאן. כתבתם דברים לעניין ואני שמח שהרמה המקצועית כאן היא גבוהה ועניינית בלי שטויות מיותרות.

אני נהנה כל פעם מחדש לפרסם שאלה, בעיה, או נושא בפורם זה ולקבל עזרה, הערות והארות ממש מקצועיות ומועילות.

THX

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תוכן חדש...