Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי החליטה שהגיע הזמן. אני מחפש מכשיר כזה רציני, שידע גם ללוש בצק ושיהיה אמין.

איפה כדאי לרכוש? אני מהמרכז. מחפש ספק אמין וכמובן עם מחירים שפויים.

למה לשים לב? איזה דגם נחשב מוצלח? כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

תודה מראש.

פורסם

כעיקרון ברירת המחדל היא הksm150. מיקסר טוב למשתמש הביתי, אבל עד כמה שאני יודע לבצקים עדיף דווקא המתחרה שלו מבית kenwood.

מחירים - סביב 1200-1500 ש"ח, תלוי מי היבואן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלינק מעלי עוזר

היה השוואתי גם ב Yנט בין קנווק לקיציןאיד אם בא לחפש (השורה הסופית היתה ששניהם טובים למען האמת)

לי יש קנווד, עובד טוב ואני מרוצה ממנו כבר שנים.

אני מכיר אנשים שיגידו אותו דבר על השני.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לאישתי יש קנווד ולאחרונה קניתי לאמא שלי קיטצ'ן איד

נראה לי שהשני יותר רציני ומאסיבי

המחיר הכי טוב שמצאתי היה בחנות בשם בונדד באזור תעשיה חולון , רק תוודא שהאחריות היא מחברה מוכרת

ולא ממעבדה (חברות כמו ניופאן,ברימג וכאלה )

פורסם

אני קניתי את הKSM לפני שנה ב 1380 ש"ח במחסני חשמל, מרוצה ממנו מאוד

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה עבור עזרתכם.

שמתי לב פתאום שלארץ מיובאים מספר דגמים, ולא רק אחד. איך ניתן לבחור? לפי אילו קריטריונים? איזה דגם נחשב לעמיד יותר? עקרונית יצטרך לעשות את הדברים הרגילים וגם ללוש בצק (1 ק"ג קמח).

שוב תודה.

פורסם

אחרי שה Kenwood Chef התקלקל בפעם השנייה נפל הפור על הקיצ'נאייד.

קנינו אותו באיזה יריד מבצעים של חנות חשמל ב 1,390 ש"ח עם אחריות ל 3 או 5 שנים של ניופאן. בינתיים אמא ממש מבסוטה :wink:

כמו כן ניתן לרכוש לו עוד המון אביזרים מקוריים שלמרבה ההפתעה מחירם בארץ זהה או קרוב מאוד למחירם בארה"ב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...