Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C5 שנת 2006 אחרי שהיתה לי אחת שנת 2003.

לאחרונה שמתי לב שמד החום נמצא מעט מעל לאמצע ולפעמים בנסיעה ממושכת הוא עולה טיפה ומיד מערכות הקירור נכנסות לפעולה והמנוע חוזר לנקוה מעל האמצע.

כאשר המזגן עובד המחט נמצאת ממש מעט מתחת לקו האמצע.

בעבר, בגלל התחממות החלפתי טרמוסטט ואחר כך מאוורר מנוע.

הייתי במוסך מורשה הדקל בהרצליה ושם הסבירו לי שהרכב אינו מתחמם ושהמחט יכולה להיות בטווח שבין מעט מתחת לקו האמצע ועד מעט מעל האמצע ושהדבר תקין.

מה-C5 הקודמת אני זוכר שהמחט לא זזה אפילו טיפה מעל האמצע.

האם התשובה של המוסך נשמעת הגיונית?

האם מישהו נתקל בתופעה שהמחט נמצאת ממש מעט מעל האמצע?

אודה לתדובות דחופות.

פורסם

אם היית אומר את זה על סובארו לדוגמא הייתי אומר שזה לא תקין. בצרפתיות זה דיי ידוע שהמחט עולה מעט למעלה ואז אמצעי הקירור ניכנסים לפעולה. לדעתי תקין ביותר.

:)
פורסם

כפי שהסבירו לך במוסך מורשה, אין לך שום תקלה במערכת הקירור\טרמטסטט או משהו אחר.

זאת הפעולה התקינה של הרכב, גם C5, גם ג'מפי (שבתמונה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...