Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יכולים להמליץ על חנות או בן אדם שאני יכול לדבר פנים מול פנים שייעץ לי על רמקולים? אזור רחובות,יבנה,נס ציונה או אשדוד

פורסם

יש את "סאונדר"- אני זוכר שהם היו טובים ואמינים לפני כמה שנים, כשחיים עוד עבד שם. אני לא יודע מה היה המצב כיום.

מה אתה מחפש בדיוק? יכול להיות שאתה יכול לקבל את עזרתך בפורום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כמה שעוזרים לי בפורום אבל אני רוצה גם לדבר עם מישהו פנים מול פנים שירשמו לי הכל על דף מסודר ואני יבוא אליו עם מערכת והוא יגיד לי עם אפשר לשפר משהו ולשאול אותו כל מיני שאלות

פורסם

אני נמצא ברחובות 3 פעמים בשבוע (חברה שלי גרה שם).

אם אוכל לעזור לך במשהו- בכיף.

פורסם

פנים מול פנים? בשבת הבאה יש מפגש אודיו בר"ג, לא תמצא מקום יותר מקצועי ונייטרלי מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1

אם אתה יכול להגיע למפגש זה מצויין. תוכל להתנסות בשמיעה של מגוון סטים ולשמוע ערב רב של דעות.

• תוכן חדש...