Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי בעיה מוזרה בראלי ....

באמצע נסיעה פתאום מתחיל רעש מוזר וחזק , מעיין רעש של שפשוף גומי , שריקה ( לא ברזל על ברזל ) ....

הדרך היחידה לעצור את זה היא לעצור בצד , ולסובב את ההגה מנעילה לנעילה ... ואז בפלא זה עובר .

זה כבר לי אתמול בפעם השלישית ...

מה זה יכול להיות ?

תודה .

פורסם

פרט קצת יותר בבקשה

האם השריקה מתחילה בהתחלת הנסיעה ומיתגברת(מיתחזקת)שמאיצים?

רק בפניות?

ליפני שאתה מבצע את נעילת ההגה(ימינה חזק שמאלה חזק לפי מה שהבנתי)בעצירה האם יש את השריקה?

אתה יכול לזהות מהיכן?

וחולו... וחולו....

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם
פרט קצת יותר בבקשה

האם השריקה מתחילה בהתחלת הנסיעה ומיתגברת(מיתחזקת)שמאיצים?

רק בפניות?

ליפני שאתה מבצע את נעילת ההגה(ימינה חזק שמאלה חזק לפי מה שהבנתי)בעצירה האם יש את השריקה?

אתה יכול לזהות מהיכן?

וחולו... וחולו....

השריקה מתרחשת גם במהירות נסיעה ...

בעצירה אין את השריקה , זה לא בעיית מנוע ....

פורסם

אם זה בא מאזור הגלגלים הקידמים אז יכול ליהיות שזו הפחית הקטנה (שאמורה להתריע שהרפידות בסוף חייהם)אבל אצלך היא משוחררת ונוגעת ליפעמים בדיסק בלי סיבה או ביגלל הסיבה שהרפידות גמורות

כל זה נכון רק אם זה מאזור הגלגלים /ברקסים

לא ברזל בברזל?-רצועות בדקת?

פורסם
אם זה בא מאזור הגלגלים הקידמים אז יכול ליהיות שזו הפחית הקטנה (שאמורה להתריע שהרפידות בסוף חייהם)אבל אצלך היא משוחררת ונוגעת ליפעמים בדיסק בלי סיבה או ביגלל הסיבה שהרפידות גמורות

כל זה נכון רק אם זה מאזור הגלגלים /ברקסים

לא ברזל בברזל?-רצועות בדקת?

לא ברזל בברזל , לא רצועות ...

זה משהו שנגרם מתנועה ...

זה לדעתי משהו בהגה .

פורסם

יכול להיות שהכיסוי הפנימי של הגלגל(הדיפון הפנימי של הכנפיים)משוחרר וכשאתה נוסע הוא נצמד לגלגל בגלל הרוח,ורק כשאתה עוצר ומסובב את ההגה אתה פשוט מזיז אותו הצידה (עד התאוצה הבאה)

פורסם
יכול להיות שהכיסוי הפנימי של הגלגל(הדיפון הפנימי של הכנפיים)משוחרר וכשאתה נוסע הוא נצמד לגלגל בגלל הרוח,ורק כשאתה עוצר ומסובב את ההגה אתה פשוט מזיז אותו הצידה (עד התאוצה הבאה)

ואללה , נשמע מצויין ... בהחלט הגיוני ..

אני יבדוק את זה ....

תודה .

פורסם

הפלסטיק העדין הזה יגרום לשריקה כל כך חזקה שבנסיעה מהירה ישמעו אותה -לא ניראה לי

צריך לחשוב על משהו אחר (נ"ב- מקווה שאני טועה והשריקה תיפסק)

יכול ליהיות בעיה אווירודינמית כל שהיא(כמו בג'יפ סופה צבאי)משהוא הישתחרר וגורם לשריקה?

• תוכן חדש...