Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטוראן C4 שנת 2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סיטרואן C4 שנת 2006, 80 אלף ק"מ, יד 1 פרטי

מעריך שאני יכול להוציא את הרכב ב50K - 52K ש"ח בערך (מחירון 64K)

הרכישה היא מסוכנות רכב די אמינה.

עכשיו הדרישות שלי מהרכב הם:

- שיהיה די חזק (יחסית - היה לי פולו 2004 שלא ממש סחבה, אני צריך רכב שיסחוב בעליות של אילת ובנסיעות לצפון מידי פעם)

- שיהיה די חסכוני בדלק (אני מבין שהיום רוב הרכבים "שותים 1 ל10 בעיר)

- פגז' אחורי גדול, אני אצטרך להכניס לשם עגלה , ו

- כמובן רכב בטיחותי ככל האפשר, ואם אפשר מינימום תקלות... וגם אם יש שהתיקון לא מצריך אלפי שקלים...

האם הסיטרואן הנ"ל תעמוד בדרישות שלי? האם הרכב מומלץ? תנו חוו"ד...

פורסם

ברכבים מודרניים התיקונים, לפעמים, יכול להיות יקרים כי יש שפע של מערכות בטיחות בשילוב מערכות "נוחות".

בגדול, ה C4 היא מכונית דיי אמינה. עניין הגיר שנוי במחלוקת ובמידת הצורך התיקון הפופולארי ביותר הוא עניין ההחלפת השסתומים בגיר (סיפור של 1800-2000 שח).

כחבילה, ה C4 היא מכונית מוצלחת ונעימה מכל הבחינות. היא אינה חורכת אספלט (מצד שני, בקטגוריית ה 1.6-אוטומט אין ממש חורכות אספלט) והתחזוקה שלה סבירה לחלוטין. החלפים לטיפולים לא יקרים, הטיימינג קל ופשוט (וגם יחסית בכלל לא יקר) והיצע המכוניות בשוק מאפשר גם לבחור מכונית טובה, כי בסה"כ יש לא מעט כאלה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי חבר קרוב עם סיטרואן C4 2008 שזאת אותו דבר רק חדשה יותר.

ע"פ מה שאני יודע, האוטו מציע טכנולוגיה מתקדמת מהמתחרים בשנתון הזה. קרוז קונטרול, בקרת מהירות, לחצנים ההגה , מסך LCD לנתוני המהירות והכל.

מבחינת צריכת דלק, הרכב עושה לו 1 ל11 משולב, והם נוסעים הרבה נסיעות על כביש מהיר, אבל מצד שני הם נוסעים בצורה מאוד לא חסכונית, האצות לא מוצרכות, קיקדאונים.

הגיר אכן לא נוח , יש יותר טובים מימנו בשנתון הזה , רכבים יותר מומלצים.

הרכב נוח יחסית בנסיעה, לא מרגישים הרבה את המהמורות. סה"כ רמה מאוד טובה לשנתון .

המנוע פחות חזק, שים לב , 110 כוח סוס אם איני טועה, ורק 14.7 מומנט. העוצמה של המנוע היא לא המזהירה. ושומעים את המנוע מתאמץ יפה מאוד, בטורים גבוהים אין תחושה של כוח כל כך, בגלל מומנט נמוך אני מאמין. אבל תנהג עליו ותיתן חוות דעת על הכוח, נהיגה חכמה תיתן תוצאות יפות בירידות לאילת או עליו כמו שהסברת שאתה צריך

בקשר לקנייה, אני אישית לא אוהב את הC4, וזה הרוב בגלל הגיר, אבל סה"כ הרכב בסדר גמור. אולי בנהיגה שלך היא תיהיה טובה לך, זה עניין של התרגלות והרגלים.

סע עליה קצת, תרגיש את הגיר, את הקיקדאונים וכדומה , זה נושא חשוב בגיר הזה ! תבין קצת את השגעונות של הרכב, ואם הרכב מוצא חן בעניין מבחינת הנהיגה אז אין שום סיבה שלא תקנה אותו.

יחסית לשנתון הזה, C4 הוא בחירה טובה, גם המחיר עצמו מעולה

אבל שים לב, רכב כזה בסכונות טובה, זה לא אומר שהרכב במצב טוב ! בדיקה מוצרכת פה, ואם הבדיקה מראה שהרכב במצב טוב אז קדימה לקנייה. וכמובן להוריד מחיר עוד טיפונת, כמה שאפשר, במיוחד אחרי הבדיקה.

לא אמרת, זה רכב מליסינג? השכרה?

• תוכן חדש...