Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה של מאזדה לאנטיס 323 1.8 96 לאימפרזה 96

pilot40
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם אני יעשה טעות אם אחליף מאזדה GLX 1.8 שנת 96 אוטומטית בסובארו אימפרזה גרנד לאונה 1.6 אוטומטית שנתון 96-99 ?

אני אצטרך להוסיף 10K פלוס מינוס ל1999 ..וכל זה רק בגלל שאני שרוט סובארו ???

שתי המכוניות די אמינות אבל עד שלא ניסיתי ,לא האמנתי שיהייה מישהו שמוכן להחליף סובארו במאזדה.

להפתעתי ניתקלתי בלא מעט שהסכימו להחלפה...במקום שאשמח זה הוריד לי את הביטחון..לא אם כדאי..מבחינתי כדאי !!

השאלה אם אני לא יכניס עצמי לצרה ??? האם סובארו איפרזה בשנתון הזה מסתירה צד אפל לעומת המאזדה ???:?::?::?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטרה העיקרית אהבה לסובארו ..אני יודע שאין רכב ללא תקלות..הפחד שלי מ" מחלות " ידוע למשל שהמחלה של המאזדה זה עישון לדוגמא..טיפול בבעיה 2000 שח לערך..(טופל)העניין הוא שחוץ מזה מה עוד ??

כרגע המאזדה שלי אחרי סדרה של טיפולים שהחלה מהבעלים הקודם כך שהיא די אמינה (חוץ ממנוע דופק חלש בבוקר )..טפו טפו :-P

בכל אופן אין לי שום ניסיון עם הסובארו של שנתון 96 עד 99 כך שאני די בדילמה..

מה המחלות של סובארו אימפרזה בשנתון הזה..ואגב נאמר לי שזה השנתון הכי מוצלח שלהם מ96 עד 2003 כי אחרי כן יצאה הסידרה "הכבדה" עד הסובארו ניו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...