Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף MK5 חשד לזליגת מתח עקב התקנת מערכת עזרתכם בנושא

dragonball88
שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברי קאר פורום שלום ,

ברשותי גולף דור 5 בשבוע שעבר הוחלפה מערכת מקורית עם מסך מגע שקוראת MP3 ,

שמתי לב בשבוע הזה שהתנעת הרכב חלשה בבקרים ובסופ"ש המצבר פרק מתח לגמרי ,

לאחר התנעה עם כבלים הרכב הניע בשניה גם לאחר יממה חזר לקדמותו ,

הגעתי יום ראשון למתקין ונאמר לי שאין סיכוי שזה מהמערכת שהותקנה נבדק טעינה יצא תקין ,לטענתו המצבר לא תקין למרות שהמד מתח הראה 13.5 וואט , היה חסר המון מים במצבר עד מצב בו ראו את הקוטבים הוספנו מים מזוקקים כרגע מניע כמו שצריך בבקרים , המצבר בן שנה ו 7 חודשים של שנפ סופר סטרונג נבדק בשנפ בנתניה ונמצא תקין לחלוטין ,

המתקין של המערכת חביר נורה 12 וולט וגישר מהכבל מינוס של הרכב למצבר ישירות כשכל האורות באוטו כבויים והנורה האירה בעוצמה חלשה לטענתו המחשבים של הרכב צורכים חשמל ,

המערכת כבת עם הוצאת המפתח מהרכב אך ניתן להדליק ולכבות ,

עזרתכם בנושא בבקשה .

:oops:

תודה מראש .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שצריך לעשות זה כך:

לכבות את כל הצרכנים ברכב.

ולבדוק במצבר אם מישהו צורך.

במידה וישנו צרכן זרם, עוברים לפיוזים.

מוציאים פיוז פיוז עד אשר מוצאים את הפיוז שמבטל את הצריכה של הזרם, ואז מטפלים במערכת שהפיוז הנ"ל משוייך אליה.

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זליגת זרם בודקים עם מד זרם דיגיטלי רגיש, בדיקה עם נורת בקרה זאת חובבנות.

בצע חיפוש ותמצא הרבה שרשורים על זה.

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המתקין של המערכת חביר נורה 12 וולט וגישר מהכבל מינוס של הרכב למצבר ישירות כשכל האורות באוטו כבויים והנורה האירה בעוצמה חלשה לטענתו המחשבים של הרכב צורכים חשמל , לא ממש מובן מה נעשה פה. חיבר נורה בין כבל מינוס של הרכב למצבר? אם כן, תגיד למתקין שלא יבצע בדיקת דמיקולו כמו לפני 30 שנה אלא שיחבר מד זרם במקום הנורה. בוודאי שהמחשבי הרכב צורכים חשמל אולם הצריכה היא זעומה (בדרך כלל פחות מ 50 מילי אמפר) ולא אמורה לגרום להתרוקנות המצבר (בחייך, ואיך הרכב עבד עד היום?)

המערכת כבת עם הוצאת המפתח מהרכב אך ניתן להדליק ולכבות , מה?

אם אתה יכול, בצע את מה שכתב kobic9 אם לא, לך לחשמלאי רכב שיאתר את הזליגת הזרם. אם הוא ימצא כי היא נוצרה כתוצאה מחיבור המערכת אז חייב את המתקין בהוצאות הבדיקה.

אם היה חסר המון מים במצבר עד מצב בו ראו את הקוטבים אז בדוק גם מצב של טעינת יתר כשתהיה אצל חשמלאי הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שצריך לעשות זה כך:

לכבות את כל הצרכנים ברכב.

ולבדוק במצבר אם מישהו צורך.

במידה וישנו צרכן זרם, עוברים לפיוזים.

מוציאים פיוז פיוז עד אשר מוצאים את הפיוז שמבטל את הצריכה של הזרם, ואז מטפלים במערכת שהפיוז הנ"ל משוייך אליה.

אם אתה יכול, בצע את מה שכתב kobic9 אם לא, לך לחשמלאי רכב שיאתר את הזליגת הזרם. אם הוא ימצא כי היא נוצרה כתוצאה מחיבור המערכת אז חייב את המתקין בהוצאות הבדיקה.

אם היה חסר המון מים במצבר עד מצב בו ראו את הקוטבים אז בדוק גם מצב של טעינת יתר כשתהיה אצל חשמלאי הרכב.

קובי וחיים,

השיטה של הוצאת פיוז פיוז לשם מציאת הצרכן הסורר ברכב של פותח האשכול לא נכונה והתוצאות תהיינה שגויות (מניסיון עם רכב זה).

הבדיקה שביצע החשמלאי שייכת לתקופת האבן לכן אני מציע לך לקפוץ למוסך מורשה לשם ביצוע בדיקה מקצועית.

תסביר לחשמלאי המדופלם שברכב כמו שלך יש להמתין לפחות 10 דקות עד שהמחשבים השונים ברכב נכנסים למצב שינה או כיבוי ואז ניתן לנטר צריכת זרם אמיתית.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה תותחים :-D,

העניין הוא שחבל לי ללכת לחשמלאי רכב ולבזבז כסף כשבוודאות התקלה החלה לאחר החלפת המערכת באוטו ,

יש לציין שהיא כבת עם הוצאת המפתח אך ניתן להדליקה וזה מעלה לי חשד ,

אני מאוד מקווה שהוספת המיים למצבר תפתור את הבעיה במידה ולא אני ידרוש מהמתקין לחבר את הישנה זה דיי פשוט שקע תקע .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, מה שאמרתי לא יעבוד בגלל שלוקח למחשבים ולשאר הדברים 10 דקות עד שהם עוברים למצב שינה כמו שאמרת או בגלל שישנה טעות במה שאמרתי?

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שחבל לי ללכת לחשמלאי רכב ולבזבז כסף כשבוודאות התקלה החלה לאחר החלפת המערכת באוטו ,

חבל על מי שמת,לך לחשמלאי מקצוען או מוסך מורשה,שיעשו את כל הבדיקות (כמובן תציין שהחלפת מערכת),ואם יגיעו למסקנה שזה מהחשמלאי הקודם,תשלם להם ותגיש לו חשבונית שישלם לך חזרה.

יש לציין שהיא כבת עם הוצאת המפתח אך ניתן להדליקה וזה מעלה לי חשד ,

האופן פעולה הנ"ל עובד בכל מערכת ברכב וזה תקין,הסר דאגה מלבך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דגם המערכת ואיזה שנה האוטו?

ידוע שבדגמים מוקדמים (אם אני לא טועה, טרום 2007) של MK5 ישנה בעיית זליגה בהתקנת מערכת מקורית חדשה יותר.

במידה ומדובר ב RCD510/RNS510 כנראה שזאת הבעיה ודרוש עדכון can bus. אם מדובר בדגם שונה, חפש באינטרנט עם פרטי הדגם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להוסיף כדלקמן :

לי יש גולף חדשה MK6 , עקב בעיה הוחלף ה RCD510 באחר,

ההתקנה / החלפה בוצעה ברדיו מילאנו - מוסמכים מטעם צ'מפיון ,

ההתקנה בוצעה כאשר החיבור נעשה לדברי המתקינים "אחרי" מפסק הדלקת הרכב , מאחר ולדבריהם חיבור "לפני"

גורם למצבר להתרוקן גם כאשר הרכב חונה ,

אולי פה הבעיה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי סליחה על העיכוב ,

הרכב גולף 2005 המערכת מקורית רשום בוש על המדבקה יש אפשרות לחבר כרטיס

SD

אני לא יודע את הדגם המדוייק,

יש סיכוי טוב מה זאת אומרת לנתק מפסק זרם איך עושים זאת ניתוק מצבר הכוונה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, מה שאמרתי לא יעבוד בגלל שלוקח למחשבים ולשאר הדברים 10 דקות עד שהם עוברים למצב שינה כמו שאמרת או בגלל שישנה טעות במה שאמרתי?

השיטה של הוצאת פיוז פיוז בכדי לגלות את הצרכן הסורר לא רלוונטית לרכב זה גם אחרי המתנה של 10 דקות או יממה שלמה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...