Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה למזדה 3 07 עם 134,000 מהשכרה ב50000 ש"ח

יש להם גם רכבים עם 100,000-110,000 אך הוחלפו בהן קורות אורך\רוחב\ או גשר קידמי

עברתי עם המוכר על הרבה רכבים והרכב הנ"ל למרות הק"מ הגבוה היה נקי משילדה לפחות על פי רישומיהם

כמובן שהיו מספר תאונות שסידרו פחחות אך הבנתי שזה שולי

הם מסדרים לי אותו וצובעים מה שצריך

רק שיש בעיה אחת(בינתיים)לפעמים במעבר מPלR יש נקישה חזקה

קראתי בפורום על בעלי 3 שמדווחים על בעיה דומה

היכן ניתן לבדוק את זה לעומק? (מכון בדיקה בכל מקרה ירשום נקישות)

והאם בכלל כדאי להמשיך לבדוק את הרכב

במידה וכן...

האם התאונות הקלות שהרכב עבר גוררות הפחתה משמאי וכיצד ניתן לבדוק את זה?

החברה מעבירה אותו טיפול לפני המסירה האם בטיפול 135,000 מחליפים גם פלגים ופילטר דלק?

מה עוד צריך לבדוק ולבקש?

שהתחלתי לחפש רכב לא לקחתי את המזדה 3 בחשבון בשל מחיר גבוה

המחירון שלה הוא 75,000!

ופה מדובר על הנחה משמעותית ועל דגם 07 עם ה6 כריות אוויר

אך המחיר כמובן גם גורם לי לחשוש הרי אין ארוחות חינם

ברור שבמידה ואני ילך על זה אני אבדוק אותה מכל הכיוונים

הם גם נותנים אחריות לשנה על גיר ומנוע

ומתחייבים לתקן כל מה שימצא בבדיקה

תודה לכל העוזרים

פורסם

גם מהשכרה וגם עבר קילומטראז' אסטרונומי!

מאזדה 3 זה אוטו שמוצף היום בשוק הליסינג.

אני מציע שתמשיך לחפש,ועדיף לא מהשכרה.

תרד קצת בשנתון ותמצא אקזמפלר יותר נורמלי.

בקשר לנקישות, אין עם זה בעיה מכאנית,אם זה מפריע אז עושים עדכון תוכנה.

פורסם

תודה על התשובה

שנתון נמוך יותר לא בא בחשבון משום שהוא מגיע עם 2 כריות אוויר

האם כדאי לבדוק רכבים אחרים אצלם שהוחלפו בהם קורות ומגן קידמי עם 100,000 ק"מ

ב50 אלף אני לא ימצא מזדה בשנתון הזה בשום מקום אחר

פורסם

תשמע, 50 אלף , הם הרבה כסף, אך לא מספיק לרכב מתחת ל4 שנים על הכביש , עם נתונים שמספקים את כל צרכיך, אך תמיד ניתן למצוא קרוב לכך.

לדעתי הקנייה של רכב מהשכרה עם קילומטראז' גבוהה זה לא הפתרון. זה רכב עם הרבה סימני שאלה שפשוט לא שווה להיכנס לזה.

בקשר לקנייה עצמה. תנסה להיכנס למחירון יד 2 ולהכניס את הנתונים של הרכב לשקלול ואחרי זה תיראה שמאזדה 3 אקטיב שעברה 134 אלף קילומטר, ומהשכרה של יותר מ12 חודשים, שווה על פי מחירון 55 אלף, אז זאת הנחה רגילה סה"כ על רכב כמו זה !

הכל טוב ויפה, אך עדיין זאת מחשבה לא נכונה. אתה צריך לחפש רכב בתקציבך, עם שנתון אחד יותר נמוך, אפילו שניים, במצב טוב לאחר בדיקה, שיענה על דרישותך.

הייתי מציע להשאר באזור של הכיוון הזה שלך, וללכת לאזור ה"ליסינג לשעבר" יש הרבה חברות טובות בארץ שלנו שמוכרות ליסינגים ישנים, אכן יותר יקר מהשכרה (לא בהרבה), אבל גם האוטו עבר דרך אחרת לגמרי ! משפחתי רכשה כמה רכבי ליסינג והם היו מעולים, במיוחד בתאונה שאחד מהם עבר !

אם אתה מעוניין ברכב בטיחותי בעל 6 כריות אויר, יהיה קצת קשה, אבל אם תרחיב את ארנקך במקצת, אולי תמצא גם מאזדה 3 בשנתון 2007 טובה. וגם ! אם אתה כבר קונה רכב של 134 אלף קילומטראז, לפחות שיהיה מפרטי או ליסינג ! משהו שלא עבר התעללות בעבר.

אם תרצה אשמח לעזור לך בחיפוש רכב אחר, או בייעוץ , אבל אני מקווה שתשנה את גישתך בקשר לרכב מהשכרה !

• תוכן חדש...