Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! ממה שאני יודע מורים הנם עובדי מדינה, הסתכלתי כאן על דיל ביטוח לעובדי מדינה:

http://www.ag.mof.gov.il/AccountantGeneral/StaffSalary/StaffSalaryTopNav/SSCarInsurance/

ולפי מה שאני רואה יש הצעה מאוד אטרקטיבית של ביטוח חובה + צד ג' לכל הנהגים ב-1800 ש"ח.

התקשרתי אל חברת הביטוח "הראל" הדואגת לבטח רכבים משנים אלו לעובדי המדינה,

אמרתי שאמי היא מורה העובדת בהסתדרות המורים, והם אומרים שהיא לא נחשבת עובדת מדינה, היא "מורה", ולכן לא אוכל לקבל את המבצע הזה...

נשמע לכם הגיוני?

מוזר...

פורסם

אתה רואה לא נכון, אין הצעה כזאת. זה באמת נשמע לך הגיוני סכום כזה, אחיד לכל הרכבים?

הרכב שלי מבוטח בעובדי מדינה והעלות גבוהה משמעותית מהסכום שציינת, אם כי הוא נמוך בכמה מאות שקלים מההצעה הכי זולה שקיבלתי כשביצעתי סקר שוק.

בנוסף, אני לא יודע מי זה הגוף העונה לשם הסתדרות המורים, אבל למיטב הבנתי "עובדי מדינה" הם אנשים שמקבלים את השכר שלהם ישירות מהמדינה ולא מגוף כלשהוא או חברה פרטית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, לפי מה שקראתי על המבצע לעובדי מדינה המחיר הזה כן תקף וכמה שהוא לא נראה הגיוני הוא קיים,

חבר שלי בנוסף ביטח באותו מחיר דרך החברה הזאת, ואין להם שום אינטרס לפרסם מחיר שלא תופס בשטח.

אומר לאמא שלי לבדוק, אני זוכר שכשצילצתלי לפני כמה חודשים לבירור מחיר הם רצו שאבדוק בתלוש המשכורת אם היא מקבלת את המשכורת ישירות ממשרד האוצר דבר האומר שהיא עובדת מדינה ואז -כן- הציעו לי את המחיר הזה.

ייבדק בקרוב :)

פורסם

הסתדרות המורים אינה משרד-החינוך.

עובדי משרד החינוך מקבלים משכורת באמצעות משרד-האוצר = עובדי מדינה.

לדוגמה: מורים ברשת אורט אינם קשורים למשרד-החינוך - המשכורת שלהם משולמת מאורט ישראל.

בהסתדרות המורים יכולים להיות חברים גם מורים שאינם עובדי משרד-החינוך ויש כאלה רבים מאוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקיי, סליחה, ראיתי עכשיו שאתה מדבר רק על חובה + צד ג', זה סכום הגיוני בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הסתדרות המורים אינה משרד-החינוך.

עובדי משרד החינוך מקבלים משכורת באמצעות משרד-האוצר = עובדי מדינה.

לדוגמה: מורים ברשת אורט אינם קשורים למשרד-החינוך - המשכורת שלהם משולמת מאורט ישראל.

בהסתדרות המורים יכולים להיות חברים גם מורים שאינם עובדי משרד-החינוך ויש כאלה רבים מאוד.

.

מסכים!

אבל אמא שלי מלמדת בבית ספר ממלכתי של המדינה, בית ספר שכל ילד מן המניין הולך אליו.

עומד מולי תלוש משכורת שלה, ויש עליו את סמל המדינה ומתחתיו רשום "משרד החינוך - מנהל הכספים".

גם במעטפה בה קיבלה את התלוש רשום "משרד החינוך מנהל הכספים".

יש יותר עובדת מדינה מזה?

למה היא לא יכולה לקבל את ההטבה?

תודה.

פורסם

נציג החשכ"ל אליו יש להפנות שאלות לבירורים בקשר למכרז זה, הוא מר דין ג'ונה - סגן בכיר לחשב הכללי.

פניות יש להעביר בפקס: 02-5695331. יש לוודא הגעת הפקס בטלפון: 02-5317583.

אל תצפה לפתרון מיידי בטלפון.

השאר פרטים לתשובה - פקס/כתובת וכד'.

באפשרותך גם לשלוח מכתב עם שליח:

משרד האוצר - אגף החשב הכללי - לידי מר דין ג'ונה - קומה 4 חדר 419 - רח' קפלן 1 ירושלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...