Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים עם כבוד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת לא היה לי שמץ של מושג איך לקרוא לדיון.

אז בואו אני יספר את הסיפור הקצרצר והמוזר שקרא לי היום :

במהלך נסיעה שגרתית (עבודה) ירדתי לאילון בלה גרדיה מכיוון מזרח, באותו זמן ממולי הגיעה ניידת ופנתה ברמזור גם היא לאילון (צפון) בלי להתייחס בכלל האצתי בצורה מתונה ושמעתי את הניידת מפעילה את הרמקול .

"יונדאי תיסע מאחורי לא לעקוף" ומסתכל עלי במבט שגרם לי לחשוב שעשיתי עבירה חמורה.

בלי לחשוב פעמיים היתי בטוח שהוא רוצה לעצור אותי בצד אז האצתי לכיוונו ונסעתי מאחוריו וכאן מתחיל הסיפור ההזוי.

הניידת האיצה לנתיב הפנימי ונסעה במהירות 80 וצפצפה לכל רכב שניסה לעקוף ופשוט השוטר צעק לא לעקוף וסימן עם היד.

כבר ראיתי סרטון עם מקרה דומה עם שוטרת באילון , אבל למען האמת עד שלא חוזים במקרה כזה לא מאמינים שיש שוטרים כאלה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

האטת תנועה, דובר על כך בשרשור ישן יותר.

סיבות להאטת התנועה:

1. תאונה.

2. מפגע על הכביש: שמן, צמיג, מטען שנפל.

3. חפץ חשוד.

וכו'

הבנת את הרעיון נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נסעתי על איילון עד לגלילות ולא היה שום מפגע , ברגע שהגענו למחלף השלום התנועה גדלה ולשוטר לא היה מה לעשות הוא פשוט האיץ והמשיך כאילו לא קרה כלום.

[h=1][/h]

פורסם

אז כנראה שלשוטר היה באמת חשוב "הכבוד" ולכן עצר את כל התנועה ולא נתן לאף אחד לעבור.

נכתב בציניות כמובן

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי באחת הצמתים מלפנים נסע ראש הממשלה או הנשיא.. רצו להאט את התנועה מאחור כדי שלא תתקרבו אליו יותר מידי...

איך אומרים בסרטים set up a wide perimiter

פורסם
נסעתי על איילון עד לגלילות ולא היה שום מפגע , ברגע שהגענו למחלף השלום התנועה גדלה ולשוטר לא היה מה לעשות הוא פשוט האיץ והמשיך כאילו לא קרה כלום.

נוהל ליווי אח"מים. אף שוטר לא "עושה מה שבא לו"...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
נוהל ליווי אח"מים. אף שוטר לא "עושה מה שבא לו"...

כבר קרה לי שראיתי את השיירה של ראש הממשלה עם הA8 החדשות לא נראה לי שמדובר באותו מקרה.

דרך אגב הינה סרטון שמראה בדיוק מה קרה רק שפה זאת שוטרת.

[h=1][/h]

פורסם
פשוט שטויות. אין לך מושג על מה אתה מדבר.

כאחד שמתנדב שנים,גם במתמיד וגם במתנ"א - יש שיפור ברמת כח האדם הצעיר.

פעם אקדמאי היה היוצא מהכלל - היום זה חלק מהמסלול למי שרוצה קריירה ארוכה. לשוטר שעוצר אותך יש ,סטטיסטית, סיכוי להיות בעל תואר ראשון (לפחות- לא נדיר לראות רס"ל עם שני,בד"כ בחברה/רוח. ) יותר מהממוצע באוכלוסיה.(הכללית - לא של הפורום).

פורסם
ביננו ...

מי הולך למשטרה ?

אחד שלא מצא עבודה בחוץ:roll:

התגובה שמעלי לא נראית לי של מי שמצא עבודה בתכנון חלליות/ניתוחי מוח.

השוטרים היום ,להתרשמותי כמתנדב שנים רבות, משכילים יותר.

פורסם

בהמשך להודעה הזו, ישראלים מתלוננים על אוזלת ידה של המשטרה, ומצד שני מתולננים על השוטר שנתן להם דו"ח.

מאוד באופנה בפורום לרדת על השוטרים. חלאס עם זה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אז כנראה סרק לגבי דיוח על מפגע ולא נמצא המפגע.

אני אמסור לשוטר כשאראה אותו שלא יסרוק יותר ויתן לך לעקוף כי נפגעת מכך שהוא הורה לך לא לעצור אותו.

מה נראה לך ? תנו להם לעשות את העבודה שלהם, נכון יש כאלה שמנצלים את זה לרעה, פה תפקידנו להוכיח את זה(איכשהו :roll:).

נהגת שודים- את התגובה שלך בלבן בקושי רואים . . .

:evil:אחינו הנהג:evil:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...