Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב אתמול הרכב החדש שלי נכנס ליוסי להתקנה ( תמונות יועלו בהמשך .. ) הסט אפ הוא כזה :

HU - פיוניר 3250BT

סט קומפוננט - מורל הייבריד אובייישן

מגבר 2 ערוצים - זטק מסדרת הכניסה וקטור 150.2

סאב וופר - דאבל 8 אינץ של רוקפורד P2D48

מונו בלוק - רוקפורד פאוור 1000BD

השאלה שלי היא כזאת .. נאמר לי שהזטק אמנם טוב ואיכותי ( עד כמה שסדרת כניסה יכולה להיות איכותית ) אך הבנתי גם השהייבריד אוביישן אוהב המון כוח .

אתמול רכשתי מגבר מסדרת הפאנץ הישנה של רוקפורד ( OLD SCHOOL ? ) הדגם הוא 400.4 , בגישור הוא נותן 200X2 ב4 אום כמובן .

האם המגבר הזה יתאים יותר לסט של האוביישן ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

לא old school.

כן, המגברים האלה היו מגברים מצויינים. יעשה עבודה טובה על ההייבריד, הרבה יותר טובה מהזטק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכיבים שהזכרתם נמכרו .

הסיבה הייתה הרצון שלי ליצור מערכת חדשה בתקציב הכי נמוך שאפשר מבלי להתפשר על סאונד טוב .

כל הסט אפ שלי למעלה מורכב מ4000 בלבד ( כולל הרוקפורד 400.4 שהבאתי אתמול ) וזה כמעט המחיר של הLRX 4.1K

הMILLE דורשים איטום - בפירוש לא נשמעים אותו הדבר ללא איטום כמו שצריך וברכב החדש הגדרתי לעצמי מההתחלה שאיטום לא יהיה בו .

אגב את ההייבריד קיבלתי עם MT 23 + הקרוסים של הישן יותר של ההייבריד .

לחזרה לנושא המרכזי , כשאני אחליף מגברים בין הזטק לרוקפורד , לגשר את הרוקפורד לשני ערוצים ? ( 200X2 ) או להשאיר אותו כמו שהוא ולחבר רגיל ( 50X4 - בטח אנדרייטד אבל עד כמה ? )

פורסם

בקרוס הישן של ההייבריד יש אפשרות ל bi wire? אם כן תעבוד ככה, תנצל את מלוא הפוטנציאל של המגבר ושל הרמקולים.

אם לא תנסה לעבוד בגישור ובלעדיו, תראה אם אתה שומע בכלל הבדל. אני הייתי עובד ללא גישור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש אפשרות לBI WIRE בקרוס הישן ..

מדוע לא היית עובד עם המגבר הנ"ל של רוקפורד בגישור .. ?

200 RMS זו עוצמה שהסט של ההייבריד לא יוכל להתמודד איתה ?! . אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה בווליומים מחרישי אוזניים להפך .. העניין הוא ניצול מירבי של הסט מבחינת ההגברה .

פורסם

אני מסתכל על החסרונות של גישור לעומת היתרונות שלו (למעשה יש לו יתרון אחד בלבד שהוא העוצמה, מעבר לכך רק חסרונות כגון צניחה ב DF, פחות שליטה על הרמקול, יותר עיוות, המגבר יותר מתאמץ ומתחמם -> סאונד פחות טוב ומעמיס על מערכת החשמל).

חיבור BI WIRE ימצה את מלוא הפוטנציאל של המגבר + תהיה לך שליטה סופר מדוייקת בגיינים, תוכל לשלב את הטוויטרים עם הוופרים ברמה מושלמת. אני מבטיח לך שעוצמה לא תהיה חסרה לך עם המגבר הזה. נסה והיווכח :wink:

אגב, ה TYPICAL שרוקפורד מציינים בחוברת שלהם הוא 4X85, אבל לא הייתי מייחס חשיבות כלשהיא למספרים. חבר בעצמך ותראה.

איתמר.

• תוכן חדש...