Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו ולאחר בדיקה שטחית אין נזק למעט שריטה בפגוש שכאמור עשוי פלסיטק, מצד שני הרכב שנסע מאחורי בפקק נכנס בי בעוצמה די חזקה וכשהייתי ברכב לא היה לי צל של ספק שמדבור בתאונה משמעותית. הייתי רוצה ששמאי יבדוק לי את הרכב, השאלה היא במקרה שלא ימצא כלום כי נניח הפגוש ספג הכל ולא העביר הלאה לפח שמאחור-האם הפוגע או הביטוח (יש לי צד ג' בלבד) ישתתפו בעלות.

בכל מקרה אשמח לעצות איך להמשיך מפה ומה הזכויות שלי(אגב יש לי תמונות של הרכב הפוגע שנכנס בי לפני שהספיק לעשות רוורס+תמונה של הרכב הפוגע מאחורה עם המספר רישוי כשרואים שהוא עדיין צמוד לרכב שלי כך שאין פה ספק מה קרה ומי אשם)

פורסם

אם את מתכוונת לתבוע אותו דרך החברת ביטוח - כל ההוצאות עלייך ( צ'ק דחוי ל 90 יום לרוב ) שזה כולל עלות השמאי מטעם חברת הביטוח.

את הסכום של השמאי והתיקונים ( במידה וקיימים ) את אמורה לקבל לפני תום 90 הימים.

אולי תעלי תמונות - או לפחות את סוג הרכב שברשותך.

פורסם

גם שריטה בפגוש היא נזק ועל מי שאשם בתאונה מוטלת החבות והאחריות לפצות בגין הנזק לרבות עלות הערכת הנזק כלאמר עלות חוות דעת השמאי.

פני לשמאי שיבדוק היטב את הרכב ויעריך את עלות תיקון הנזק גם אם הוא אכן יסתכם רק באותה השריטה בפגוש.

לאחר מכן תדרשי מהנהג הפוגע ומחברת הביטוח שלו פיצוי בשווי עלות תיקון הנזק + עלות דו"ח השמאי.

פורסם

אין לי אפשרות לראות מה הנזק אם בכלל מאחורי הפגוש אלא אם אסיר אותו ואני לא יודעת להסיר ולהרכיב חזרה ללא עזרה מקצועית.

פניתי לסוכן ביטוח (יש לי רק צד ג') שלחתי להם את כל הטפסים, הבטיחו שיחזרו עם תשובות איך ממשיכים מפה.

פורסם

תעזרי בסוכן הביטוח כדי שימליץ לך על שמאי רכב טוב. תדאגי לחוו"ד שמאי.

לאחר שתהיה לך חוות דעת שמאי שמעריכה את הנזק גם אם הוא לא גבוה ויסתכם רק בתיקון השריטה/ צביעת הפגוש, פני במכתב ,רשום + אישור מסירה, אל הנהג שפגע ברכבך ותדרשי ממנו תשלום מלוא הנזק + עלות חוות דעת השמאי.

פורסם

כנסי לכל מוסך פחחות שיסתכל ויתן הערכה ראשוני של נזק.

ממש אתמול מישהו נכנס בי מאחור

מיצובישי לנסר - נזק של שריטות ושבר קטן בטמבון והתושבת שלו מאחור = כמעט 13,000 שח

• ספונסר פורום
פורסם
על פניו ולאחר בדיקה שטחית אין נזק למעט שריטה בפגוש שכאמור עשוי פלסיטק, מצד שני הרכב שנסע מאחורי בפקק נכנס בי בעוצמה די חזקה וכשהייתי ברכב לא היה לי צל של ספק שמדבור בתאונה משמעותית. הייתי רוצה ששמאי יבדוק לי את הרכב, השאלה היא במקרה שלא ימצא כלום כי נניח הפגוש ספג הכל ולא העביר הלאה לפח שמאחור-האם הפוגע או הביטוח (יש לי צד ג' בלבד) ישתתפו בעלות.

בכל מקרה אשמח לעצות איך להמשיך מפה ומה הזכויות שלי(אגב יש לי תמונות של הרכב הפוגע שנכנס בי לפני שהספיק לעשות רוורס+תמונה של הרכב הפוגע מאחורה עם המספר רישוי כשרואים שהוא עדיין צמוד לרכב שלי כך שאין פה ספק מה קרה ומי אשם)

הביטוח של הרכב הפוגע חייב לממן הכל כולל שמאי רכב מטעמך,ומוסך שאת תבחרי .

לגבי התאונה עצמה ,סביר מאוד שניפגע המגן הפנימי,גשי לבדיקה אצל שמאי רכב לא מטעם חברת הביטוח ,מה שנראה לך כאילו כלום יכול בהחלט להיות תיקון יקר.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...