Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי בכותרת, יש חבילה במכס מה22.12.10, כרגע היא בדרכה לקבל אישור ממשרד התחבורע שהכל תקין וניתן לשחרר אותה.

הבעיה היא שאני מתקרב למועד ה"30 יום מההודעה הראשונה" ולאחר מכן החבילה תשלח חזרה לשולח על חשבוני.

הסיבה לעיכוב היא כמובן משרד התחבורע.

הטלפון ששלחו לי ל"בירורים בנושא מכס" מועיל כמו קרם שיזוף לאבוריג'ינים, הם פשוט לא עונים, לא משנה מתי מתקשרים וכמה ממתינים על הקו.

כנ"ל רשות הדואר.

אני רוצה להסביר להם שהחבילה תשחורר בקרוב ושלא יעזו לשלוח אותה חזרה.

חוץ מלנסוע למשרד המקולל שלהם בת"א, יש עוד אפשרויות להשיג מה"עובדים החרוצים" של המשרד מענה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מלכודת בירוקרטיה קלאסית...

הם עובדים מ08:00 עד 08:01.

אתה צריך להתקשר בשעות הבוקר (לא זוכר בדיוק - מ8 עד 11 בערך) לחכות המון זמן ולנסות כמה פעמים אם לא עונים.

בסוף הפקידה שם תחליט שהטלפון משגע לה את המוח והיא תרים את השפופרת.

בכל אופן הייתי שולח פקס למספר שמופיע בתחתית המכתב שנשלח אליך (הם מתייחסים אבל אחרי שבועיים בערך).

פורסם

תודה מקס.

אפשר לסגור\לשרוף\לצלוב את הת'רד.

אחרי אין ספור ניסיונות וכדקה לאחר פתיחת הנושא בפורום קיבלתי מענה בטלפון. :)

כנראה שגם שם שמעו על קרזפורום.

פורסם

סקרן הא?

לא משהו מרגש, פולי מנוע (600 ש"ח במקום 1400 בקרסו) ו2 חובקי הגה.

בקרוב טיימינג ויאמר לזכות קרסו שחוץ מהפולי, שלא חובה להחליף, המחירים כמעט זהים לחו"ל.

• תוכן חדש...