Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב מבצע בסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיים יותר לא אקנה סיאט, חברה עלובה שכל שני וחמישי יוצאים באיזה מבצע שדופק את הלקוחות שקנו כבר,

אל תקנו ב 90 אולי פתאום יצצו להם עוד איזה 100 מכוניות 1.6 ב 80,

מה שבטוח אותי בתור לקוח חוזר הם הפסידו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני לא יודע אם אנשים פה רציניים או צוחקים אבל אם הם רציניים זה עצוב נורא.

במקום לשמוח שמציעים לכם סופר מיני ידנית ומאובזרת במחיר מצחיק אתם מתלוננים.

במקום לשלוח את חברים שלכם שיקנו איביזה במחיר מבצע,אתם בוכים שאתם שילמתם יותר.

קטנוניות קנאה ופתיחת עיניים שבא לי להקיא על המקלדת.

V5

פורסם

סיאט עד לאחרונה הייתה מותג זניח שמכר בקושי 400 מכוניות בשנה, המהלך השיווקי שהחל בחודש מרץ 2010 הוכיח את עצמו. בטווח הקצר מי שרכש את הרכב במחיר מלא/ מבצע קודם מרגיש שהוא "נדפק".

אם המבצעים ישפרו את השוק ושמירת הערך לאורך זמן, את זה נדע בעוד מספר שנים.

מוניטין של רכב ו"שוק" לא נבנים ביום אחד, אם כמות הסיאטים הגבוה על הכביש תגרום לאנשים לחשוב על מותג סיאט כאופצית קניה השוק ישתפר וכך גם שמירת הערך.

אני רכשתי סיאט במבצע הראשון , אני לא מצטער לרגע וכמובן שאני ממליץ לכל מכריי לרכוש סיאט במבצע החדש (וגם במחיר מלא).

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
אני לא יודע אם אנשים פה רציניים או צוחקים אבל אם הם רציניים זה עצוב נורא.

במקום לשמוח שמציעים לכם סופר מיני ידנית ומאובזרת במחיר מצחיק אתם מתלוננים.

במקום לשלוח את חברים שלכם שיקנו איביזה במחיר מבצע,אתם בוכים שאתם שילמתם יותר.

קטנוניות קנאה ופתיחת עיניים שבא לי להקיא על המקלדת.

כן :), נראה כי חלק מהתגובות נכתבו בגלל המכירה העתידית.

-

פורסם
מי שרוצה את התשובה לשאלה פונטו או איביזה, שילך ישב יחוש יגע וינהג בשתיהן ויקבל תשובה (חד משמעית לדעתי)

אם תשאלו אותי, האיביזה מוחצת את הפונטו ללא השוואה! ואני מדבר אפילו על גירסת ה 1.4 הידנית והפשוטה של האיביזה שגם בה נהגתי.

אני דוקא נהגתי בשתיהן כשחיפשנו רכב שני, את הסיאט ממש לא אהבתי, הרגישה בינונית ומטה (וזה היה ה-1.6), לא שהפונטו מדהימה מבחינת היגוי, אבל לי היא היתה הרבה יותר כיפית על אף 77 סוסיה.

חוצמזה, הפונטו בטוחה יותר לפי מבחן ריסוק, ולפי אבזור (7 כריות אוויר מול 4 לפי זכרוני במבצע הקודם של ה-1.6).

יובל.

פורסם

אולי זה טעות, אולי אני טועה, אבל בואו נסתכל על הכל מלמעלה.

^ רוב האנשים בפורום מסכימים, ויודעים להגיד את זה טוב טוב פה, שרכב זה לא השקעה, אלה הוצאה.

^ כל אחד יכול להיכנס ולראות איך אנשים שקנו סיאט ב90 אלף מנסים למכור אותה ביותר.

^ כל אחד יכול גם לראות את הבכי של אותם קונים על כמה שסיאט דופקת אותם.

אז אני שואל, מה חשבתם? שתקנו רכב זול ועוד שנתיים תמחרו אותו ב5 מעל המחירון?

כן זה לא נעים שאתה רואה את הרכב שלך במבצע יותר משתלם, אבל אם לא היית סגור על הקניה מההתחלה, למה קנית?

אם כן היית סגור, אז תשמח במה שיש לך ותפסיק להסתכל על אחרים.

יש לי דוד שקנה את סיאט במבצע השני (1.6), לא מעניין אותו מבצעים אחרים, לא אכפת לו כמה הרכב עולה עכשיו או מחר, הוא כל יום קם שמח מהרכישה שלו.

ובכללי, לדעתי, סיאט נכנסו לשוק חזק עם המבצעים האלה, עד שהם הגיעו לא היה דבר כזה רכב לצעירים שהוא גם מאובזר וגם טוב לעין, ועוד בכזה מחיר.

פורסם
אני מתקשה להבין ולהסכים עם גישה של חלק מהמגיבים :

תגידו , מה אתם מעדיפים - יבואנים יקרנים שמוכרים במחיר מופרז ומנופח , ולקנות מהם ביוקר?

תמיד מתלוננים , ובצדק , על יוקר המכוניות בארץ שעולות פי שתיים מבארצות מתוקנות . סוף סוף יש יבואן ומותג שמעז

למכור מכונית לא קונבנציונלית (ספורטיבית,ידנית, מאובזרת ובטיחותית) במחיר משתלם מול האלטרנטיבות . פתאום מסתבר

שאפשר לתמחר בארץ מכונית לא בכפליים אלא רק 60% יותר מבאירופה. אז על זה גם מתלוננים.

אלו בטח כאלה שמקללים את המדינה אם תחליט פתאום להוזיל את הבנזין אחרי שמילאו מיכל במחיר הישן.

הם בטח היו מבסוטים אם היבואן היה מעלה כל חודש את המחירון של הרכב שקנו בעוד כמה אלפים.

ותאמינו לי שאני מבין מאין זה בא . מי שקונה רכב כזה במבצע כדי להרוויח תוך זמן קצר , או לשמור על השקעתו ,שיפעיל הגיון ויחפש

אפיקי השקעה אלטרנטיביים.

לצרכן וללקוח תמיד הוזלות ומבצעים , בטח שוברי שוק ובעלי תמורה עדיפה לחלופות , רצויים ומבורכים.

אני מניח בזהירות שאין לך סיאט שנקנתה במחיר מלא בין מבצעים. ואם יש לך ענין, הנושא הזה נידון כאן באופן מאוד נרחב בעקבות אחד המבצעים הקודמים של היבואן הזה. אני לא רואה טעם, לפחות מבחינתי לערוך חזרה מייגעת על מה שנכתב שם, רק אעיר שקיים הבדל בין הוזלת מחיר באופן מסודר שהיא כמובן מבורכת ורצויה, לבין סוג של צעקות "רק היום בזול" שמשאירות טעם מאוד חמוץ אצל אלו שמרגישים ובצדק פריארים כי שילמו מחיר מלא. למזלי איני אחד מהם, למרות שבשלב מסוים הייתי קרוב לכך.

פורסם

אם תעשו חשבון פשוט תגלו שהמחיר נשאר כמעט אותו דבר בכל המבצעים.

פשוט פעם זה כולל מולטמדיה מדגם X ופעם זה Y , פעם זה כולל רישוי צבע ופעם לא .

כל פעם משחקים עם זה כיוו אחר.

מי שקונה יום רכב במחיר מחירון עושה עיסקה לא טובה לא משנה אצל איזה יבואן.

קיה פורטה הדגם המפואר למועדון חבר עולה 107 אלף , לאחרים 118500 .

פיזו 308 הדגם המפואר מחירון 123000 קניתי כזאת 112000 כולל רישוי והכל.

אני מניח שזה קיים היום אצל כל היבואנים , יש מבצעים כאלה אפילו בהונדה ובסובארו , מכרו לפני חודש 10 הונה אינסייט ב10אלף הנחה , אותו דבר לגבי סובארו .

ומה עם כל המבצעים של וולבו 40-60 אלף ש"ח הנחה , או של גיפ , פיאט , אלפא , במוו ...

בקיצור השוק היום הוא תחרותי יותר ואנחנו מרווחים , תפסיקו להתלונן רק על סיאט.

פורסם

עוד משהו שרציתי להוסיף, המהלך של הורדת מחיר ומבצעים קיים כבר הרבה שנים בעולם אצל כל היצרנים , אצלנו היבואנים או בעיקר היצרנים פשוט היה להם נוח וריווחי לא להוריד מחירים או לעשות מבצעים .

סיאט היו ראשונים שמיצמצו והלכו על מדניות של הורדת מחיר ומבצעים , ועכשיו אחריהם כולם הולכים.

גם באירופה סיאט עושה מבצעים דומים , בסגנון רכב ללא מע"מ וכו , וכך גם יצרני אחרי.

סוף סוף תחרות אמיתית , סוף סוף יכולים כמעט כולם לקנות רכב חדש בלי לקחת משכנתא.

באירופה צעירים בני 18 שנים היו יכולים לקנות רכבים כמו האיביזה 3 דלתות במחיר זול.

פורסם
אני דוקא נהגתי בשתיהן כשחיפשנו רכב שני, את הסיאט ממש לא אהבתי, הרגישה בינונית ומטה (וזה היה ה-1.6), לא שהפונטו מדהימה מבחינת היגוי, אבל לי היא היתה הרבה יותר כיפית על אף 77 סוסיה.

חוצמזה, הפונטו בטוחה יותר לפי מבחן ריסוק, ולפי אבזור (7 כריות אוויר מול 4 לפי זכרוני במבצע הקודם של ה-1.6).

כל שנותר לי לומר הוא שאו שנהגנו ברכבים במצב מכאני שונה, או שהתחושות שלנו שונות מאוד.

אני הרגשתי שבכל התחומים הסיאט פשוט הותירה את הפונטו מאחור, בכל פרמטר.

אומנם הגה הסיאט אינו הפטפטן ביותר שבנמצא, אבל הגה הפונטו לטעמי שייך למנזר השתקנים, מתלי הפונטו בעלי כושר ספיגה נחות בהשוואה, היכולת נמוכה יותר, וגם בסעיף האיכויות למיניהן רשמתי לעצמי פער לטובת הסיאט.

הפיאט הרגישה מכונית סופר מיני טובה ביחס לפיאטים מהעבר, אך הסיאט הרגישה בעיני כמכונית השייכת לסגמנט מעט גבוה יותר, מכונית קופקטית ולא סופר מיני בסיסית ביותר, כמובן שזה גם משנה באיזה דגם נהגת, שכן בסיאט המאובזרת יותר התחושה והמראה כמובן עדיפים, אם אתה מתכוון לדגם השכרות הרכב והליסינג שם באמת הרכב נראה דל מידיי (וכך גם ההרגשה שזה נותן)

נ.ב

שני הרכבים הנ"ל היו רכבי הדגמה של היבואן, ידניים, ובאופן מקרי ומצחיק גמעו ק"מ כמעט זהה של כ 23,500 ק"מ סה"כ בעת נסיעת המבחן.

שניהם אגב ננהגו באותם תנאים באותו כביש ובאותו מסלול נסיעה בדיוק.

פורסם
אם תעשו חשבון פשוט תגלו שהמחיר נשאר כמעט אותו דבר בכל המבצעים.

פשוט פעם זה כולל מולטמדיה מדגם X ופעם זה Y , פעם זה כולל רישוי צבע ופעם לא .

כל פעם משחקים עם זה כיוו אחר.

מי שקונה יום רכב במחיר מחירון עושה עיסקה לא טובה לא משנה אצל איזה יבואן.

קיה פורטה הדגם המפואר למועדון חבר עולה 107 אלף , לאחרים 118500 .

פיזו 308 הדגם המפואר מחירון 123000 קניתי כזאת 112000 כולל רישוי והכל.

אני מניח שזה קיים היום אצל כל היבואנים , יש מבצעים כאלה אפילו בהונדה ובסובארו , מכרו לפני חודש 10 הונה אינסייט ב10אלף הנחה , אותו דבר לגבי סובארו .

ומה עם כל המבצעים של וולבו 40-60 אלף ש"ח הנחה , או של גיפ , פיאט , אלפא , במוו ...

בקיצור השוק היום הוא תחרותי יותר ואנחנו מרווחים , תפסיקו להתלונן רק על סיאט.

אני אשמח לשמוע עם מישהו אי פעם קיבל הנחה רצינית במאזדה....

פורסם
סיאט עד לאחרונה הייתה מותג זניח שמכר בקושי 400 מכוניות בשנה, המהלך השיווקי שהחל בחודש מרץ 2010 הוכיח את עצמו. בטווח הקצר מי שרכש את הרכב במחיר מלא/ מבצע קודם מרגיש שהוא "נדפק".

אם המבצעים ישפרו את השוק ושמירת הערך לאורך זמן, את זה נדע בעוד מספר שנים.

מוניטין של רכב ו"שוק" לא נבנים ביום אחד, אם כמות הסיאטים הגבוה על הכביש תגרום לאנשים לחשוב על מותג סיאט כאופצית קניה השוק ישתפר וכך גם שמירת הערך.

אני רכשתי סיאט במבצע הראשון , אני לא מצטער לרגע וכמובן שאני ממליץ לכל מכריי לרכוש סיאט במבצע החדש (וגם במחיר מלא).

אורן

סיאט עוד הרבה לפני שנת 2010 מכרו הרבה מעל 400 מכוניות בשנה.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים המגוחכים האלה.

תרים את הראש בפעם הבאה שאתה על הכביש, לא תאמין כמה סיאט מהשנים 2003-2009 תראה.

אפילו חלק גדול מהם יהיה קופרה, מה שאף יצרן רכב בשנים האלה לא הצליח למכור ככה את הדגם הספורטיבי שלו.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כדאי לא להתווכח על מכירות סיאט בשנים האחרונות , כל אחד צודק במידה מסויימת .

להלן הנתונים המדויקים והרשמיים של מכירות סיאט בישראל :

שנת 2010 : 3,049 יח'.

שנת 2009 : 1,139 יח'.

שנת 2008 : 497 יח'.

שנת 2007 : 476 יח'.

שנת 2006 : 647 יח'.

שנת 2005 : 493 יח'.

שנת 2004 : 769 יח'.

שנת 2003 : 900 יח'.

שנת 2002 : 1,916 יח'.

שנת 2001 : 3,087 יח'.

שנת 2000 : 2,062 יח'.

שנת 1999 : 961 יח'.

מסקנות - כל אחד לעצמו. בולטת השפעת מבצעי השנה האחרונה על המכירות - כמעט פי 3 !

פורסם
כדאי לא להתווכח על מכירות סיאט בשנים האחרונות , כל אחד צודק במידה מסויימת .

להלן הנתונים המדויקים והרשמיים של מכירות סיאט בישראל :

שנת 2010 : 3,049 יח'.

שנת 2009 : 1,139 יח'.

שנת 2008 : 497 יח'.

שנת 2007 : 476 יח'.

שנת 2006 : 647 יח'.

שנת 2005 : 493 יח'.

שנת 2004 : 769 יח'.

שנת 2003 : 900 יח'.

שנת 2002 : 1,916 יח'.

שנת 2001 : 3,087 יח'.

שנת 2000 : 2,062 יח'.

שנת 1999 : 961 יח'.

מסקנות - כל אחד לעצמו. בולטת השפעת מבצעי השנה האחרונה על המכירות - כמעט פי 3 !

איזה מקום הם בהוצאת מכוניות בארץ? היה דרוג ושכחתי.. אגב, לכמה השנה לדעתכם היא תגיע?

בעל סיאט איביזה גאה !

• תוכן חדש...