Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מבקשת התייעצות דחופה וקונקרטית.

אני מתכוונת לרכוש רכב, מחפשת רכב קטן לנסיעות עירוניות קצרות, רכב שני במשפחה. חשוב לי בטיחות (2 ילדים באוטו), אמינות (לא רוצה מוסך, מתבעסת מזה מאוד) וחסכוני (דלק, ירידת ערך).

תקציב, חשבתי על 50 אלף, עליתי ל70 ומעדיפה להעצר פה.

כרגע יש לי שתי אפשרויות קונקרטיות:

1. דייהטסו סריון 2008 19,000 ק"מ מטריידמוביל בערך ב70 אלף ש"ח כולל אחריות שנה (מחיר לא סופי כי עוד לא הלכתי להתמקח, דיברתי בטלפון)

2. סוזוקי סוויפט 2008 23,000 ק"מ פרטי (חבר של חברים) רוצים מחירון 84 אלף ש"ח

והשאלה:

האם שווה לי להוציא 14 אלף ש"ח יותר ולקבל סוזוקי מפרטי? לא תכננתי לעלות מעל ה70 אלף, אבל האם ממש ממש כדאי לי מאיזה סיבה לדעתכם? אני לא מכירה, אבל סוזוקי פרטי זה מציאה שכדאי לי לחטוף?

תודה מראש על תשובות מהירות כי אני הולכת לסגור עניינים ביום שישי...

תמר.

פורסם

הסוזוקי אמנם עדיפה על הסיריון במרבית התחומים. אבל האם בשביל זה שווה לך לשלם תוספת כזאת גדולה וגם לחרוג מהתקציב זה גם שיקול שלך.

כדאי לציין שסיריון פרטיות בדרך כלל מאוד מבוקשות ואם רכב הגיע לסוכנות כנראה שיש לך סיבה.

בהצלחה.

פורסם

יש היום מבצע על פיאט פנדה ידנית במשביר לצרכן. 67 אלף ש"ח לרכב חדש.

כמו כן, באוטו דיל יש גם פיאט פנדה אוטומטית, במחיר קרוב מאוד למה שאת מוכנה להוציא.

וזה חדש...לא משומש מחברים ולא משומש מטרייד מוביל (תעשי חיפוש עליהם ותראי מה תמצאי).

• תוכן חדש...