Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד היה לי הרושם שבעל המקום מוקי הוא אדם שמבין עניין. לצערי אני רואה שהתבדיתי.

לא כתבתי את זה לפני 3 ימים :?:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

צר לי לראות כיצד שרשור מוביל להכפשה של מקום בילוי המשרת מאות ואלפי לקוחות מדי חודש.

אני עובר על התגובות ונדהם כיצד חברי הפורום נגררים אחרי אדם שככל הנראה פועל מתוך אינטרס אישי או פגיעת אגו ילדותית על כך שמקום בו בילה לא התנהל " לשביעות רצונו ".

אם כוונתך באמת ובתמים הייתה להעביר ביקורת בונה, היית טורח לפנות לבעלי המקום .

מזה שנתיים אני מגיע עם קבוצות מנהלים בחברתי שמחכים ומצפים לפעם הבאה שאביא אותם שוב.

ברצוני לציין שניסינו חוויה דומה בשני מקומות דומים ( מבלי לציין מקומות כדי לא לפגוע בפרנסתם ) והמסקנה הייתה ברורה וחד משמעית .

בכל הפעמים בהם פקדנו את המקום הן כקבוצה והן כאבא שמבלה שם עם בנו, מעולם לא נכחתי ולו בסיטואציה דומה (ואני עוד נחשב כאדם בקורתי בקרב חברי).

בכל אופן, הפורום הינו במה לשיתוף חוויות, אך בכל העברת ביקורת , אם חיובית או שלילית, יש לחשוב מהן ההשלכות הצפויות מאותו "גיץ שנזרק בשדה קוצים".

אין לי ספק אם כותרת השרשור הייתה " נהנתי בקרטינג פתח תקווה " היינו זוכים לפי כמה תגובות חיוביות על המקום.

פיאט 128 SL קופה

פורסם

יופי, עוד מליץ יושר.

לטעמי, כל ספק בטוהר כוונותיו של פותח השרשור מתפוגג למראה מכתב התגובה של הבעלים.

אחרי תגובה כזאת, באמת שאין מה להוסיף.

פורסם
אני עובר על התגובות ונדהם כיצד חברי הפורום נגררים אחרי אדם שככל הנראה פועל מתוך אינטרס אישי או פגיעת אגו ילדותית על כך שמקום בו בילה לא התנהל " לשביעות רצונו ".

.

א. תגובתך כנראה משרתת את אינטרס בעלי במקום.

ב. כשרוב הפורום מסכים עם דעותיי כנראה פגיעת ה "אגו הילדותית" היא אצלך, וקשה לך עם התגובות כי הרוב קיבלו יחס דומה.

ג. אני משלם כסף ולא קיבלתי שרות חינם או טובה כלשהי, לכן אני לקוח, משמע אקבל שרות טוב והסבר בטיחותי נאה ולא אחד כזה שיגרום לי לחשוש מהנסיעה.

ד. טרחתי ליידע את בעל המקום, במכתב, מכיוון שהוא לא נכח במקום. לכן כנראה, שלא טרחת לקרוא את כל השירשור ותגובתך סובייקטיבית לחלוטין.

ה. חסוך מאיתנו את תגובותיך הילדותיות המתייחסות למצבו של האגו שלי, זה לא מעניין אף אחד (אני אדם עם אגו נפוח).

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קודם כל גילוי נאות:

התחלתי להיות לקוח של מגה קארטינג בשנת 2006. בזכות היחס הטוב שקיבלתי התפתחתי והתחלתי לנהוג בליגת הימאהה/2 פעימות (אותה אני מקווה שנצליח להחיות). עד היום אני בקשרים טובים עם בעלי המקום במסגרות שונות הקשורות לקארטינג בארץ.

לכן אבהיר שכל שאני כותב כאן הוא דעה בלבד, על בסיס מה שחוויתי בעבר בתור לקוח של מגה קארטינג ומסלולים אחרים. מי שמכיר אותי יודע שלא תמיד אני מסכים עם מוקי, איגור ואבי.

ראשית, לא הבנתי האם הייתם קבוצה שקבעה אירוע מראש, או שהגעתם למקצה מזדמן בתיאום טלפוני מראש.

אצא מנקודת הנחה שלא קבעתם אירוע כי שילמתם מחיר רגיל עבור שני מקצים, וכנראה חלקתם את המסלול עם אנשים אחרים.

עליך להבין שכל לקוח נוהג ברמה שונה מחברי הקבוצה. נסיעה במהירויות שונות עלולה לסכן אותם ואתכם. החוויה האישית שלך אולי נפגמת מקארט איטי יותר, אבל זה עובד לטובת הבטיחות של כלל המשתתפים. ביום שבת, לדעתי, אי אפשר להנות ממלוא הפוטנציאל שמסלול שכזה יכול לתת לך. לא תמיד אומרים לך "בוא ביום אחר", אבל מבהירים לך בד"כ שאתה נוסע עם עוד אנשים ולכן היחס התקיף. אני יכול להבין גם את תחושת ה"פרנויה" לכאורה של המרשלים. כשבא לקוח למרשל ובא בגישה שהוא יודע הכל לפחות כמוהו, לא אחת קורה שגם אותו לקוח דורס בטעות את המרשל (וראיתי את זה קורה).

אם הכל ההקדמה הזו לא הייתה חלק מההסבר של הפקידה, התדריך או האינטראקציה עם העובדים חבל. כפי שאבי קליינמן רשם, הם מפיקים מכך את הלקח.

אני חייב לומר שגם בתחילת דרכי חלקתי את התסכול שלך, מכך שלא נתנו לי לנסוע ב"קארט פתוח". אני, להבדיל ממך, עברתי קורס במסלול הזה. הסבירו לי שזה מטעמי בטיחות ואופי המשתתפים במקצה, לכן באתי בימים עמוסים פחות בהם אני נוהג לבד או עם המרשלים. כתוצאה מכך, גם נהניתי, גם זכיתי מעת לעת לטיפים ומספר הקפות נוספות. מלקוח מתוסכל הפכתי ללקוח שמח למדי.

המצב דומה במסלולים אחרים, גם בביל"ו, גם בקריית אונו (ובעבר ברחובות), גם בנתניה.

הכל בהתאם לכמות האנשים הנוכחת במקום, ממתינה בתור, המרשלים במשמרת וכו'.

אגב, יש מסלולים לא רחוקים מפתח תקווה. אם תבוא עם רשיון של מסלול אחר, או אפילו תבוא עם נסיון מוכח במרוצי שתי פעימות, דו מנועי, או אפילו רשיון בין לאומי של CIK, תקבל קארט סגור. הקארט לא שלך. רק אחרי שיראו איך אתה נוהג, יפתחו לך את הקארט. מצד שני, אם תפגע בתוואי הפלסטיק פעם אחת, כנראה יעיפו אותך.

...

מן הסתם הקארט היה מחורבן ואיטי מ-א-ו-ד ולאחר המקצה הראשון החזרנו כולם את הכרטיסים לקופה וביקשנו את כספינו בחזרה.

גם לי חסר מאוד היעדרו של פיצוי. עלותו של מקצה אחד לכל החבורה בטלה בשישים לעומת עלות הנזק התדמיתי שנגרם למקום.

תמיד היה לי הרושם שבעל המקום מוקי הוא אדם שמבין עניין. לצערי אני רואה שהתבדיתי.

יפתח, האם קיבלת את הכסף בחזרה?

אלעד, אם יפתח וחבריו קיבלו את כספם בחזרה על המקום, הרי שהעניין הוסדר.

נחזור להתחלה:

אני יודע שזה קצת ארוך אבל לא תאמינו כמה אני עצבני...

סוף מעשה במחשבה תחילה. לו היית נרגע, מנהל את התכתובת הזו בינך לבין הנהלת המסלול לפני שפתחת את קופת השרצים הזו באינטרנט, כנראה זה היה נגמר אחרת.

אגב, מישהו ציין פה (Falou, נדמה לי) שהיה בחו"ל ונתנו לו קארט פתוח על ההתחלה. זה כמו לומר שאם יש כאן גשם, אז באוסטרליה יש מבול. לדעתי, אין מקום להשוואה והסקת מסקנות מכך. בין חוויה סובייקטיבית של אחד לאחר, ודאי לא שהחוויות היו שונות לחלוטין.

הרי לכם שני סיפורים: יצא לי להיות במסלול או שניים בחו"ל. כל מקום הוא עולם ומלואו.

ב 2007 היית בבוסטון ויצא לי לנהוג על קארט רימו עם מנוע 9 כ"ס במסלול של קילומטר במשך שעה. היה כיף חיים. זה גם עלה לי 20$ לרשיון (בלי שום הכשרה, פשוט 20$ כדי לקבל את הרשות לנסוע על הקארט) ועוד 100$ בשביל השימוש במסלול למשך שעה. לא נתנו לנו שום הדרכה. פשוט התלבשנו ונסענו. היה כיף לא נורמלי. זה גם הרבה יותר מחמישים שקל.

ב 2009 יצא לי להיות בגרמניה במסלול ליד ברלין. קיבלנו הוראות בגרמנית. היו על המסלול קארטים לילדים, למבוגרים בהספקים שונים ואיכשהו הסתדרנו. בסוף המקצה עלה למסלול בחור עם קארט פרטי (KZ2, שיפטר למי שיודע) ובכשרונו הגדול גרם לילד מסכן לרדת מהמסלול אחרי נסיון עקיפה.

אפשר להשוות בין החוויה הזו למה שיפתח עבר ולהסיק מכך משהו?

אני אסכם ואומר:

אני יכול להבין למה לא נהנית. אני יכול להבין למה התעצבנת (למרות שמה שקרה מבחינת המרשל, בעל המקום או כל אחד אחר שנכח שם יכול להיראות אחרת לחלוטין).

אבל אתה בחרת להתעצבן ולהוציא קיטור באינטרנט במקום לחכות יום יומיים ולנסות להגיע להבנות עם ההנהלה, וכאן לדעתי טעית.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אבל אתה בחרת להתעצבן ולהוציא קיטור באינטרנט במקום לחכות יום יומיים ולנסות להגיע להבנות עם ההנהלה, וכאן לדעתי טעית.

הוא בחר ליידע את החברים לגבי השרות אותו קיבל, קוראים לזה פורום.

אה, ואל תשווה בכלל את השרות הזה לשרות בחו"ל.

פורסם
יפתח, האם קיבלת את הכסף בחזרה?

אלעד, אם יפתח וחבריו קיבלו את כספם בחזרה על המקום, הרי שהעניין הוסדר.

הם קיבלו בחזרה את הכסף ששילמו עבור המקצה שאותו לא ביצעו בסופו של דבר. עבור המקצה שהם כן ביצעו הם לא קיבלו כל החזר.

אישית, אני רואה בכך טעם לפגם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום לכולם,

צר לי לראות כיצד שרשור מוביל להכפשה של מקום בילוי המשרת מאות ואלפי לקוחות מדי חודש.

מזה שנתיים אני מגיע עם קבוצות מנהלים בחברתי שמחכים ומצפים לפעם הבאה שאביא אותם שוב.

ברצוני לציין שניסינו חוויה דומה בשני מקומות דומים ( מבלי לציין מקומות כדי לא לפגוע בפרנסתם ) והמסקנה הייתה ברורה וחד משמעית .

בכל הפעמים בהם פקדנו את המקום הן כקבוצה והן כאבא שמבלה שם עם בנו, מעולם לא נכחתי ולו בסיטואציה דומה (ואני עוד נחשב כאדם בקורתי בקרב חברי).

בכל אופן, הפורום הינו במה לשיתוף חוויות, אך בכל העברת ביקורת , אם חיובית או שלילית, יש לחשוב מהן ההשלכות הצפויות מאותו "גיץ שנזרק בשדה קוצים".

אין לי ספק אם כותרת השרשור הייתה " נהנתי בקרטינג פתח תקווה " היינו זוכים לפי כמה תגובות חיוביות על המקום.

מצטרף לדעתך.

הוא בחר ליידע את החברים לגבי השרות אותו קיבל, קוראים לזה פורום.

נכון, הפורום הוא כלי אדיר לכל הצרכנים, ולכן ניתן היה לפנות לבעל העסק ולבקש הסבר (טרם הנזק והפרסום השלילי).

חיים.

-

פורסם

הבחור שענה לך הוא חבר פורום וחבר מועדון ה5 בשרון.

אני יכול להבין שמדובר בעובדים זוטרים בעייתים והבעלים בסדר והמקום סה"כ בסדר (עובדה שמספר מכרי הבעלים רשמו כאן כי היו ונהנו), אבל אני לא יכול להבין את התשובה שקיבלת מאותו הבעלים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...