Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לרכוש ג'יפון-גיפ בינוני,שנת 2008,תקציב עד 150 אשח

חשוב יהיה מרווח בפנים (שני כסאות ילדים) עם בגז' גדול

עיקר הנסיעות בעיר/כביש אך רוצים שגם תהיה איזהשהי יכולת לנסיעה בשטח

אודה על המלצות

פורסם

השאלה היא כמה יכולת שטח אתה באמת מחפש.

ב150K אפשר למצוא סובארו פורסטר, מיצובישי אאוטלנדר, יונדאי טוסון.

יכולות שטח גבוהות אין להם אבל שבילי עפר בכיף.

מכל אלה אישית אני מעדיף את הפורסטר.

פורסם

אני רכשתי את הראב 4 [שנת 2008] לפני חצי שנה במחיר של 145K [דאז מחירון]

הרכב שרחב כמעט כמוהו אם לא יותר זהו האאוטלנדר של מיצובישי.

הג'יפונים האחרים שבדקתי היו צפופים יותר והיונדאי טוסון היה בעל המלצות חמות להתרחק ממנו עקב צריכת דלק מוגזמת וגבוהה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אכן כן אחלה דיל :-)

אבל אני דווקא חולק עליך במובן של הפורסטר כי הוא די צרכן גדול של דלק יחסית לגודל המנוע.

משום מה רוב המנועים של סובארו לא חסכוניים כמו החלופות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם רוצים לטייל בשטח, למה לא לקחת את הדבר האמיתי? טוסון וטאראקן עולים כימעט אותו כסף, אבל זה עולם אחר מבחינת עבירות. לטאראקן שלדת סולם, אפשר לשים מיגונים, הגבהה, יש לו הילוך כוח וסרן חי מאחור. עם מנוע דיזל הוא יצרוך בסביבות 1 ל-7 בעיר ו-1 ל-12 בכביש (לדברי חבר שיש לו אחד כזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי אתה בטוח שהוא ישיג טאראקן שנת 2008 במחיר הזה ?

עזוב רגע מחירונים , כשבדקתי לפני כחצי שנה לא היה כמעט אקזמפלרים בשוק ואלה שכן רצו מחיר שלא קשור למציאות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אפשר למצוא טאראקאן החל משנת 2005 ועוד ישאר עודף מתקציב:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=88&SubModelID=577&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&SubSubModelID=0&Info=

אפשר לקנות במחיר כזה לנד קרוזר שנת 2005:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=87&SubModelID=1387&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&SubSubModelID=0&Info=

פאג'רו (אישית לא אוהב כי אין שלדת סולם):

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=93&SubModelID=1487&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&SubSubModelID=0&Info=

קרייזלר (בעיקר גרנד ללא שלדת סולם, אבל יש לו יכולות שטח מכובדות, אישית אומנם לא הייתי לוקח בגלל השלדה):

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=82&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&SubSubModelID=0&Info=

יש את האמר H3 (שלדת סולם):

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=159&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&Info=

מגוון שברולטים:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=107&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=60000&untilPrice=150000&Info=

באמת שלא חסר בטווח מחירים הזה למצוא רכב שטח. טרייל בלייזר זה באמת רכב טוב, יש לו שלדת סולם (קראתי אליו ביקורת ולפי הרשמים שהיו לכתבים זיהיתי גם את המאפיינים של הרכב שלי :-P).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שנה ספציפית זו סמנטיקה. +-שנה~שנתיים, זה עדיין רכב חדש אם טופל כמו שצריך.

פורסם

מה נידבקתם דווקא ליכולת השטח ? זו כנראה הדרישה הכי קטנה שלו מהרכב, תקראו את הודעה הראשונה, הוא צריך ג'יפון עם יכולת שבילים.

פורסם

שלומי, התיאבון בא עם האוכל. אני מכיר מישהו שקנה רכב שטח סטנדרטי כאלטרנטיבה לרכב משפחתי גדול, הוא כבר שם הגבהה.

פורסם

לתקציב שלך ולדרישות השנתון נכנס בדיוק הונדה CRV, אולי אפילו בדגם הספורט המאובזר יותר.

לדעתי, הג'יפון הכי נוח וגם מאוד מרווח, יבלע בקלות 2 כיסאות בטיחות במושב האחורי ומציע תא מטען עם המחולק ל-2 על ידי מחיצה והופך את השימוש בו למאוד נוח. חוץ מזה ברכב פזורים שלל תאי אכסון בגדלים שונים.

סעיף נוסף שמחזק את ההמלצה על ההונדה הוא צריכת דלק שפויה בהחלט שיכולה להגיע גם ל-12 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה.

ה-CRV לא מאוד נפוץ ולמעשה כמעט ולא נמכר עד לסוף 2008, אז הוצע במבצע שכלל הנחה של כמעט 40 אלף שקל מהתמחור המקורי וגם עיסקאות מימון נוחות. לאחר שנגמר המבצע שנועד לחסל את מלאי דגמי 2008 לפני כניסת 2009 (המבצע התרחש בנובמבר - דצמר 2008. כידוע שנת המודל 2008 נמשכה שנה וחצי מיוני 2007 עד דצמבר 2008), לאחר המבצע הונחת מחירו לאיזור ה-190 אלף שקלים ומאז הוא יציב באיזור הזה.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים

מספר הבהרות/שאלות נוספות:

1. ראב 4, גם שמעתי דברים טובים עליה אך אם אני לא טועה,נפח תא המטען רק 410ל',לפוקוס שלי היום יש גדול יותר אנחנו מפוצצים אותו כשיוצאים עם ילדים

2. לגבי יכולת שטח- כמובן כמה שיותר,ככה יותר טוב. שוב,שמעתי שלג'יפ אמיתי התנהגות בעיר/כביש הרבה פחות נוחה.מאחר ורוב הנסיעות שלי הן עיר/כביש,נשמע לי בעייתי. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה כי אני באמת לא מבין הרבה בתחום.

3.לגבי שנה-לא היתי רוצה רכב ישן יותר מ-2008 אלה אם זה יהיה בהחלט הכרחי כדי לקנות רכב מתאים.

4. מה לגבי ניסאן אקס-טרייל ויונדאי סנטה פה?

שוב תודה

מרק

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים

2. לגבי יכולת שטח- כמובן כמה שיותר,ככה יותר טוב. שוב,שמעתי שלג'יפ אמיתי התנהגות בעיר/כביש הרבה פחות נוחה.מאחר ורוב הנסיעות שלי הן עיר/כביש,נשמע לי בעייתי. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה כי אני באמת לא מבין הרבה בתחום.

מחליפים דיסקט ואפשר לנסוע. יש רכבי שטח שבקלות נוסעים בכביש על 130 ויותר. בתור אחד שנוחות מאוד חשובה לו, נסעתי על רכבים כאלה כמו סדרה 7 של במוו. היום עם יוקון אני מאוד נהנה גם בנסיעה על הכביש. הנסיעה פשוט רפואית, שלווה שלא הרגשתי בעבר, אתה נוסע ואחרי הנסיעה מרגיש שנחת.

צריך להתרגל למשקל הרכב ויכולות בלימה/האצה ואז אפשר לסוע איתו בלי בעייה. בעיר דווקא נוח, אפשר בקלות לעלות על המדרכות:twisted: .

ניראה לי חבל לקנות גיפון שאין לו יכולות שטח אמיתיות, זה כמו להרגיש עם וללכת בלי. אם כבר, אז מיני ואן נותן את אותו הדבר.

מבחינת האחיזה, אצלי רכב מוגבה ואני לא מתלונן, גם בסיבובים עם צמיגים חצי כביש וחצי שטח האחיזה טובה. צריך להתרגל ולהרגיש את הרכב. רכבי שטח רבים הם הנעה אחורית בכביש, לא בכולם ניתן לשלב בכביש הנעה כפולה כי לא תמיד יש דפרנציאל בין סרן קדמי לאחורי, זה פועל כמו נעילה בשטח.

• תוכן חדש...