Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שרשמתי בנושא הקודם שלי על הקרוס נשרף לי או שפשוט נדם לו טוויטר אחד מסט הJL ZR שלי.

הקנייה של הסט התבצעה כשהייתי בטיול בארה"ב דרך החנות סוניקאלקטרוניקס והסט אצלי בסביבות החצי שנה, כבר יצרתי קשר עם JL העולמית שמהם נמסר לי שהטוויטר יוחלף פה בארץ למרות הקנייה בחו"ל והכל מתועד במייל שלי עם שירות הלקוחות שלהם.

חשוב לי לציין שאת התגובה מJL קיבלתי תגובה תוך לילה וכאשר פניתי לרדיו מילאנו (יבואנית JL בארץ) נאמר לי שהם צריכים לקבל אישור מהחברה, לאחר יותר משבועיים של המתנה שמדי כמה ימים אני מתקשר לברר אם הם קיבלו תשובה דווקא אתמול שהחברה סגורה לרגל חופשת הכריסמס מתקשרים אלי מרדיו מילאנו ואומרים לי שהתשובה מJL שלילית והם לא יחליפו לי את הטוויטר.

כרגע אני מחכה שתיגמר החופשה ואוכל להתקשר במקום מיילים וסחבת ובמקביל כבר שלחתי מייל גם לסוניק אלקטרוניקס

חוץ מזה נראה לי תמוהה כל העניין עם רדיו מילאנו וממש מעצבן.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב מה שלומך ?

אני מראש מצטער על התגובה הלא אוהדת שתקבל ממני אבל זו דעתי כדרור (סתם בן אדם מהישוב) וזו גם דעתי כיבואן בלעדי של מותגים בענף הסטריאו לרכב בארץ

ואני אנסה להסביר למה

א. אני מניח שקנית את המוצר מחנות אוטנתית בארה"ב ואין שום סיבה שלא תפנה אליהם והם ישלחו לך טוויטר על חשבונם

ב. למה על רדיו מילאנו לקחת את עלויות המשלוח ולשלם מס על המוצר ועל ההובלה שלו (אין דבר כזה מבחינת מכס ישראל מוצרים ללא

עלות גם אם זה חלפים)

ג. ולמה בכלל הם צריכים להתעסק בך כשאתה (מבחינה מעשית אני מתכוון) בעצם עקפת את מכס ישראל עקפת את מע"מ ישראל ועקפת היבואן הרשמי והבאת לארץ מוצר שהם כן שילמו עליו את כל ההוצאות הלגיטימיות ובעצם הפכת לסוג של "יבואן פרללי" והם צריכים לספוג ממך רכיב תקול ולהחליפו ואז לשבור את הראש מול JL ?? לא נראה לי לגיטימי

בגדול אני מניח שאם תיכנס להתכתשות מול מילאנו ובמקביל מול JL העיניין יוסדר ותקבל רכיב תחליפי

אבל אני חושב שזה די חוצפה לגשת למילאנו ולעשות להם את זה

ושלא תחשוב לרגע שאני אוהד של מילאנו כי אני ממש לא וגם לי יש טעם רע בפה כשאני שומע את השם "רדיו מילאנו" אמנם מסיבות אחרות אבל עדיין הטעם בפה רע ומר

מצטער (כמו שאמרתי) על התגובה הלא אוהדת אבל זו דעתי

יותר מכך גם אני לא הייתי מסכים להחליף מוצרי DLS לחדשים ללקוחות (שבעצם יצרו לי תחרות לא הוגנת מתחת לאף אם יבוא אישי) של מוצרים מהמותג שלי שלא רכשו זאת דרך חנות מורשית שלי בארץ

יום טוב

דרור

פורסם

דרור, אפשר להבין את חוסר הרצון בהתעסקות עם המוצר, למרות שזה יכול לשפר את התדמית של היבואן בארץ, וליצור תחושה של חברה שלוקחת אחריות על עצמה, הרי לא הטוויטר הוא שישבור את רדיו מילאנו, ואני בטוח ש- JL תפצה אותם בהתאם.

אבל בחלק השני של דבריך אני חולק עליך בגדול, ביום שמוצרים בארץ יהיו קרובים מבחינת מחיר לארה״ב בפרט, וחו״ל בכלליות, אני סמוך ובטוח שהיבוא הפרללי ירד ב 90% לפחות! אבל במדינת היהודים, כשכל אחד רוצה לאכול את השני, אז מוצר שעולה 100$ נמכר פה ב- 1500 ₪... וזה הרבה מעבר למע״מ, מיסים, משלוח וכו׳...

דרך אגב, אין לי חס וחלילה טענה נגדך, גם אני יבואן של מספר מוצרים לתחום הרכב, ואני בהחלט מבין אותך, אבל גם את מי שקונה בחו״ל ומבקש אחריות פה...

פורסם

emaxx בוקר טוב מה שלומך ?

אני בטוח שטוויטר של JL שרדיו מילאנו יוציא מהמלאי בטח ובטח לא ישבור אותו

אבל מה זה קשור

זה כמו להגיד שמיליון שקל ששרי הריסון תחליט להעניק לי ביום הולדתי לא ישברו אותה

אין לזה שום קשר לשבירה או לנזק כלכלי או לאפשרויות האלו והאחרות של רדיו מילאנו

יש לזה קשר לרמת העיקרון

ואם אתה כבר מדבר על מדינת ישראל שבה כולם יודעים הכל (להביא לבד, לעקוף את המכס, לעקוף את המע"מ, וכהנה וכהנה) חוץ מדבר אחד שבו אף אחד לא מבין בו כלום וזה "פירגון" אז במקום כזה אם רדיו מילאנו וכל שאר היבואנים יתחילו לתת שירות על יבוא פרללי אז אני מעריך שתוך זמן קצר מאוד המון חברות יסגרו את שעריהם

לגבי מחיר של מוצרים והאפשרות להגיע למחיר בארה"ב אני חושב שאין שום סיכוי שדבר כזה יקרה ולא בגלל שהיבואנים מרוויחים כמו "חזירים" ההיפך הוא הנכון היום (ואם אתה מתעסק ביבוא של אלקטרוניקה לרכב אתה בטח מודע לזה) בקושי שורדים בענף הזה

אלא בגלל שבארה"ב המיסוי (אם אני לא טועה) הוא 3% ואצלנו הוא 15% ותוספת של 19% ותוספת של 16% מע"מ ומכון תקנים

שלא לדבר על האשראים המטורפים ועל הארנונה המשתוללת ועל המיסוי (מס הכנסה, ביטוח לאומי, מע"מ) ועוד המון והמון הוצאות שבמדינות כמו ארה"ב אתה בעצם מתחיל להרגיש אותם רק כשאתה באמת תופר המון כסף

פה אצלינו מהרווח של השקל הראשון קופצים עליך עשרות זאבים

אז מי אמור לשאת בהוצאות האלו ואיך אתה מתכוון לתמחר אותם כיבואן כשאתה מגיע לחשב את מחיר המוצר ומה יהיה מחירו ?

שוב אני רוצה שתבין שזה לא שחור ולבן ויש המון גורמים לגיטימיים שאוכלים מהצלחת שלך כיבואן ואין לך מנוס אלא לשלם וזו המדינה שלנו וכך היא מתנהלת

אני מעריך באופן אישי שמה שיכול כן לשפר את תדמיתינו כיבואנים (אף על פי שהמדינה חולבת אותנו ללא הפסק) הוא רמת השירות והיחס ללקוח

פה אני בהחלט אסכים איתך שאנחנו צריכים לעשות הכל כדי להתקרב וגם לעבור את ארה"ב ושאר מדינות העולם המפותח

אני אישית יכול להגיד שאני מנסה וחושב ויוצר המון דרכים כדי לעזור ולתת מקסימום מול לקוח ברמה האישית

אולי זו בעצם הדרך היחידה שלנו לנצח ולהצליח לקיים כאן שוק שיפרנס את הילדים שלנו בכבוד

יום טוב

דרור

פורסם

עם כל הכבוד , לכל היבואנים למינהם .

יש כאן סיפור שפה היבואן משקר במצח נחושה ללקוח. אם היצרן ציין מפורשות שהוא יכבד את האחריות דרך היבואן המקומי אז הוא צריך לעשות זאת . והיבואן בארץ צריך לכבד את ההחלטה הזאת.

מה לעשות זה חלק מלהיות נציג רשמי. לא הכל דרך החור בשבגרוש. אחרת למה קוראים לכם יבואנים רשמיים?

JL צריכים להפסיק לעבוד עם יבואן כזה !.

היה לי סיפור דומה:

פרופ' זוטר מסטנפורד הגיע לשבתון עם מחשב ה DELL שלו לפני מספר שנים. המחשב התקלקל ונשלח לDELL ישראל. אלו לא הסכימו לתקנו למרות שלפי DELL ארה"ב הוא זכאי לאחריות בינל' בכל מקום שיש נציגות רשמית של DELL בעולם. "לא מעניין אותי מה כתוב באתר ומה כתוב על תעודת האחריות שלו " סוף ציטוט ממנהל DELL ישראל

כל נציגות DELL ישראל הסתכמה אז ב שלושה אנשים. הגענו עד מנהל חטיבת השכלה גבוהה ב DELL ארה"ב , תוך כדי שמערבים את אנשי ה IT של אונ' סטנפורד. התוצאה שDELL ישראל קיבלו על הראש בצורה כזאת שבא שליח במיוחד להחזיר את המחשב תוך התנצלות עמוקה.

ולשאר היבואנים , עם כל הכבוד לכל המיסים ושאר ירקות שגובים כאן , אתם עדיין מרוויחים. תגיעו למצב שבו לא כדאי להתעסק עם EBAY וכד' לדעתי תרוויחו יותר.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
בוקר טוב מה שלומך ?

אני מראש מצטער על התגובה הלא אוהדת שתקבל ממני אבל זו דעתי כדרור (סתם בן אדם מהישוב) וזו גם דעתי כיבואן בלעדי של מותגים בענף הסטריאו לרכב בארץ

ואני אנסה להסביר למה

א. אני מניח שקנית את המוצר מחנות אוטנתית בארה"ב ואין שום סיבה שלא תפנה אליהם והם ישלחו לך טוויטר על חשבונם

ב. למה על רדיו מילאנו לקחת את עלויות המשלוח ולשלם מס על המוצר ועל ההובלה שלו (אין דבר כזה מבחינת מכס ישראל מוצרים ללא

עלות גם אם זה חלפים)

ג. ולמה בכלל הם צריכים להתעסק בך כשאתה (מבחינה מעשית אני מתכוון) בעצם עקפת את מכס ישראל עקפת את מע"מ ישראל ועקפת היבואן הרשמי והבאת לארץ מוצר שהם כן שילמו עליו את כל ההוצאות הלגיטימיות ובעצם הפכת לסוג של "יבואן פרללי" והם צריכים לספוג ממך רכיב תקול ולהחליפו ואז לשבור את הראש מול JL ?? לא נראה לי לגיטימי

בגדול אני מניח שאם תיכנס להתכתשות מול מילאנו ובמקביל מול JL העיניין יוסדר ותקבל רכיב תחליפי

אבל אני חושב שזה די חוצפה לגשת למילאנו ולעשות להם את זה

ושלא תחשוב לרגע שאני אוהד של מילאנו כי אני ממש לא וגם לי יש טעם רע בפה כשאני שומע את השם "רדיו מילאנו" אמנם מסיבות אחרות אבל עדיין הטעם בפה רע ומר

מצטער (כמו שאמרתי) על התגובה הלא אוהדת אבל זו דעתי

יותר מכך גם אני לא הייתי מסכים להחליף מוצרי DLS לחדשים ללקוחות (שבעצם יצרו לי תחרות לא הוגנת מתחת לאף אם יבוא אישי) של מוצרים מהמותג שלי שלא רכשו זאת דרך חנות מורשית שלי בארץ

יום טוב

דרור

אתה מסתכל על כל הסיפור הזה בצורה עקומה לגמרי, יש בארץ בואן רשמי בכדי שהוא יהיה השלוחה של החברה הגדולה במקום מסויים (לצורך העניין בארץ), אם JL אמרו לו לגשת להחליף אצל היבואן הרשמי אז ברור שהם לא יתנו ליבואן לספוג את ה"פאדיחה" שלהם, החשבונות שלהם עם היבואן מסתכמים כל חודש ובין היתר הם גם יתחשבנו על הטוויטר או על כל שרות אחר שניתן ללקוחות שלהם בארץ, מה שעם הלקוח לבד (יצרן עולמי מול לקוח בודד) הרבה יותר קשה לביצוע.

אני לא מבין איך הגעת לחשיבה שזה דופק את היבואן ממש לא לעניין ואני באמת מקווה שזה לא היחס שלקוחות DLS מקבלים ממך.

תחשוב שאתה תייבא פולקסווגן טוארג ביבוא אישי וכשתהיה לך בעיה בכריות אוויר יגידו לך בצ'מפיון שתה חוצפן ושאתה "דופק" אותם.

יש מושג שנקרא אחריות בין לאומית.

פורסם

אם JL העולמית נתנה לפותח השרשיר את החותמת שלה כאישור להחלפת הטוויטר ומשיכתו מיבואן מקומי - פותח השרשיר צריך לגשת ליבואן המקומי, למשוך את הטוויטר ומה שיקרה בין היבואן המקומי לבין JL לא צריך לעניין אותו.

אבל

אנחנו חיים ברפובליקת בננות והיבואן המקומי יכול פשוט לאמר לו "לא בא לי" ואז פותח השרשיר צריך לחשוב עם על טוויטר משתלם לו לפתוח מאבק משפטי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך פה שום מאבק משפטי, ראינו מקרה דומה עם ID וליאור מולטימדיה, ID אמרה- היבואן ביצע. נקודה.

במקרה שזה לא קורה, אני ממליץ להמשיך בתקשורת עם החברה, בסוף אתה תקבל את מה שמגיע לך, אחרת, יהיה לנו פה מקרה ID מס' 2.

כל יבואן, מעבר להיותו סוחר, מייצג את החברה שאת מוצריה הוא מוכר, אם החברה אמרה, היבואן יעשה, אחרת, לא הוא ולא החברה שווים יותר מדי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל אתה מדבר על מיקרה שמישהו קנה סאב בארץ מהיבואן פה והמיקרה המדובר הוא שהבחור קנה בחו"ל פה אין אחריות בנ"ל כמו ב-DELL

אם חברת JL AUDIO רוצה לעזור לך שתישלח לך ישירות טויטר חדש או שתישלח ליבואן ואם יהיו הוצאות כלשהם הם יחולו עלייך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה לכולם על התגובות והתמיכה, ואני רק רוצה לציין שוב דרור הקשר הראשון שיצרתי בקשר לנושא הנ"ל היה עם חברת JL העולמית דרך האתר שלהם למייל של התמיכה הטכנית, לא חשבתי לרגע אחד אפילו על היבואן הישראלי, אם היו אומרים הייתי שולח על חשבוני את הסחורה על מנת להחליפה.

להפתעתי הבחור שהגיב למייל שלי מייק ווסט שמו הפנה אותי ישירות ובלי להאריך במילים אני יעתיק את המייל שלו לכאן:

Hello.

The speakers should still be under warranty, in which case you can contact our distributor to have the tweeter replaced. Here’s the contact information for your local distributor:

Radio Milano

Radio Milano House 12, Hakishon St., Bney Brak

Tel Aviv

Tel Aviv, Israel, 61531.

Phone: 97 23 6164748

Email: [email protected]

Mike West

JL Audio Technical Support

954-443-1100 ext. 2268

[email protected]\

טענותיי לרדיו מילאנו הן קודם כל הסחבת של שבועיים + כאשר אני מדבר כל הזמן לא עם סתם פקידים אלא עם אייל עצמו ומשגע אותו כל כמה ימים והוא אומר לי עדיין לא קיבלנו תשובה מJL או הבחור שאחראי על ישראל יצא לחופשה ובלה בלה בלה כאשר למייל שלי קיבלתי תשובה כבר לבוקר למחרת.

דבר שני תמוהה הוא שביום שהוא סוף סוף אמר שהוא קיבל תשובה זה היה ביום ראשון לא מספיק ששם זאת השבת שלהם יש להם גם את חופשת הכריסמס שבכלל אין סיכוי שענו לו ביום כזה.

ממש לא לעניין לדעתי ובכלל לא היה לי כח להתווכח אז אמרתי טוב יום טוב ותודה.

פורסם

למה שהחברה תשלח טוויטר בודד לארץ, כשיש יבואן שלוקח ממנה כמויות באופן סדיר והם יכולים לדחוף את זה באחד המשלוחים ?

יש חשיבות למקום קניית המוצר, אך אם JL העולמית החליטה לזכות את הקונה והפנתה אותו ליבואן, על אף שהמוצר נרכש בחו"ל, על היבואן להיות קואופרטיבי ולויאלי לחברה כלפי הלקוח.

לי זה לא מריח טוב כל העסק הזה.

פורסם

דרור,

אתה לא בפעם הראשונה כותב כמה קשה להיות יבואן בארץ. אני לא מכיר את התחום ולכן אין לי שום ויכוח איתך. אבל תסביר, אם אתה מוכן, איך יבואנים מסוימים מצליחים למכור במחירים תחרותיים? כוונתי במחיר של מוצר בחו"ל + משלוח + מסים בארץ + כמה אחוזים בודדים (אנחנו לא דנים במקרה של דוד עם מזוודה). ולפעמים אני אפילו רואה מחירים כמו באירופה, בכמה מיקרים גם פחות. ולמה במקרים אחרים, אבל באותו תחום, מוצרים נמכרים X2 או 3?

פורסם
בוקר טוב מה שלומך ?

ואני אנסה להסביר למה

דרור

זה מה שאני אוהב אצלך, הישירות והאמינות, ברור שיכלת להתעלם מהתרד הזה ולחגוג על קלונו של קולגה ומתחרה בתחום שלך.

אבל בחרת להגיב ולומר את האמת שלך, תמשיך כך .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

mikyl- יש יבואנים שעובדים על היקפים גדולים ומצליחים למכור במחירים קרובים לחו"ל, יש יבואנים שלא מחזיקים חנויות גדולות וגם מצליחים למכור באזור המחיר בחו"ל, ויש יבואנים שמוכרים ישר מהיבואן לצרכן ומצליחים למכור במחיר נמוך משמעותית מהמחיר בחו"ל.

סט קלארוס עולה בחו"ל (לפני משלוח ומיסים) כמעט 1900 שקל, בארץ הוא עולה 1800 שקל.

סט SEAS פרפורמנס עולה בחו"ל 3600 שקל, בארץ הוא עולה 2500 שקל.

סט היי אנרג'י עולה בחו"ל מעל 1600 שקל, בארץ הוא עולה 1400-1500 שקל.

לעומת זאת:

קומפוננט אינפיניטי קאפה פרפקט עולה בחו"ל פחות מ- 900 שקל, בארץ הוא עולה מעל 2000 ש"ח !!!!

JL XR עולה בחו"ל 1080 ש"ח, בארץ הוא עולה 2300 ש"ח !!!

• תוכן חדש...