Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמי ניצן והיום מצאתי רנו מגאן ידנית שנת 2002 שלא עברה אפילו תאונה אחת ואני מעוניין לקנות אותה.

כאשר נסעתי עליה כדי לבדוק אותה, הכל היה תקין, אך שמתי לב לדבר מוזר; כשאני לוחץ על הבלם הכל בסדר והבלימה טובה למדי, אבל כשאני עוזב את דוושת הבלם אני שומע רעש כזה כמו 'פססססס' ללא הפסקה, וכשאני לוחץ על הדוושה של הבלם הוא מפסיק. אמרו לי שזה לא דבר רציני וזה לא מזיק.. אמרו לי אולי זה בוסטר או צינור לא תקין שם למטה.. אבל לא נתנו לי תשובה מדוייקת ולכן אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי. האם זוהי בעיה חמורה? מחיר התיקון יקר (לא חייב לקבל מחיר מדוייק.. פשוט בערך כמה זה יצא) ? מה זה יכול לגרום אם אני לא יתקן את זה? ומה בדיוק צריך לתקן שם?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

מכאן אני לא יכול לענות לך בוודאות לגבי מה התקלה,אבל נשמע כמו בוסטר שסיים דרכו.שיפוץ יעלה לך באיזור ה 1000 זוזים חדש 2000 זוזים ומעלה

בהצלחה.

פורסם
זה רעש של זרימת אויר דרך שסתום כניסת אויר אטמוספרי למגבר בלם במקרה זה נדרש החלפת מגבר בלם.

אתה בטוח ? ואם כן, כמה זה עולה בערך ?

פורסם
זה רעש של זרימת אויר דרך שסתום כניסת אויר אטמוספרי למגבר בלם במקרה זה נדרש החלפת מגבר בלם.

אתה בטוח ? ואם כן, כמה זה עולה בערך ?

פורסם

זה אכן המגבר בלם (בוסטר), אבל אני היית בודק קודם שאין בעיה עם דוושת הבלם או הכוונים שלה.

לגבי מחירים, קבלת פחות או יותר עלויות למעלה. עכשיו נותר לך לבצע סקר שוק בין מוסכים, חנויות ח"ח או אצל משפצי בוסטרים כמו המדביק, שולמן וכו'.

בכל מקרה הייתי מתחיל בבדיקת הרכב במוסך שיאשר שהבעיה אכן במגבר בלם.

פורסם
זה אכן המגבר בלם (בוסטר), אבל אני היית בודק קודם שאין בעיה עם דוושת הבלם או הכוונים שלה.

לגבי מחירים, קבלת פחות או יותר עלויות למעלה. עכשיו נותר לך לבצע סקר שוק בין מוסכים, חנויות ח"ח או אצל משפצי בוסטרים כמו המדביק, שולמן וכו'.

בכל מקרה הייתי מתחיל בבדיקת הרכב במוסך שיאשר שהבעיה אכן במגבר בלם.

וואו. מגבר בלם(בוסטר) עולה בסביבות ה1000+ שקלים ?

ודרך אגב, אמרו לי שיכול להיות שזה פשוט צינור שם למטה שיש בו בריחה... כי במכון הבדיקה שלקחתי אותה אליו גם בודקים את הבוסטר לא ? ואם הייתה בעיה איתו אז היו רושמים לי על זה... ולפי מה שאני זוכר הם לא הזכירו שום דבר על זה ואפילו ששאלתי על הרעש הזה ושאלתי אם זה יכול להיות הבוסטר אז הם אמרו שזה לא הבוסטר ושזה שום דבר ושפשוט יש איזה בריחה של צינור שם וזה לא דבר קשה לתיקון ושזה כלום... זה נשמע הגיוני? כי ניראה לי שהם היו אומרים לי על זה שיש בעיה עם הבוסטר. הם אמרו שזה כן היה הבוסטר אם הייתי לוחץ על הבלם ואז הייתי שומע את הרעש של בריחת האוויר, אבל הקטע שאני שומע את זה הפוך... יענו בלי ללחוץ על הבלם אני שומע את הרעש וכשאני כן לוחץ עליו זה מפסיק.

פורסם
חדש יעלה יותר.

הבנתי.. אבל אתה עדין משוכנע שזה הבוסטר? כי במכון בדיקה, לפי מה שאני יודע, בודקים את כל הרכב מכנית (כולל הבוסטר), ואם הייתה בעיה איתו אז הם היו אומרים לי כי יש לי מהם אחריות למה שהם אמרו ל6 חודשים.. לפי מה שהבנתי מהם, זה בעצם בריחה, ולא הבוסטר.. כי אם זה היה הבוסטר, אז הייתי שומע את הבריחה כאשר לוחצים על הבלם, ולא הפוך (כמו שאני שומע כרגע..).

מה אתה אומר ?

פורסם
חדש יעלה יותר.

הבנתי.. אבל אתה עדין משוכנע שזה הבוסטר? כי במכון בדיקה, לפי מה שאני יודע, בודקים את כל הרכב מכנית (כולל הבוסטר), ואם הייתה בעיה איתו אז הם היו אומרים לי כי יש לי מהם אחריות למה שהם אמרו ל6 חודשים.. לפי מה שהבנתי מהם, זה בעצם בריחה, ולא הבוסטר.. כי אם זה היה הבוסטר, אז הייתי שומע את הבריחה כאשר לוחצים על הבלם, ולא הפוך (כמו שאני שומע כרגע..).

מה אתה אומר ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני אומחר שתלך עם במוכר למוסך של מרכזי של רנו ותיראה כמה זה יעלה .

תגיד למוכר שאתה מוכן לקנות את האוטו במחיר שהוא מבקש פחות עלות התיקון (קח בחשבון שבמוסך לא מרכזי התיקון יהיה יותר זול ולכן על תשנה לשם ) המוכר כמובן לא יסכים אז תנסה להציע 100 -200 שח פחות כי בסופו של דבר אתה תתקן כניראה במוסך פרטי אם אתה אוהב את הכסף שלך . אם אתה לא אוהב אז תקנה ג'יפ המר .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...