Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TT, הבחור רשם שהוא מעוניין בדגם אוטומטי והפנדה שאתה מציע לו היא ידנית.

גם לדעתי ה-I10 היא עדיין המובילה בקטגוריה אך החיסרון הכי גדול שלה הוא המחיר היחסית יקר שמקרב אותה לרכבים גדולים ממנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני ממליץ לבדוק את היונדאי I10.

אמנם בתקציבך כחדשה היא לא תיכנס אבל יש רכבים שנפלטו מעיסקאות ליסינג או השכרה ויכולים להתאים למחיר.

מדובר ברכב שעולה על שאר מכוניות המיני המתחרות ברוב התחומים והוא עדיף.

בהצלחה ושבת שלום.

TT, הבחור רשם שהוא מעוניין בדגם אוטומטי והפנדה שאתה מציע לו היא ידנית.

גם לדעתי ה-I10 היא עדיין המובילה בקטגוריה אך החיסרון הכי גדול שלה הוא המחיר היחסית יקר שמקרב אותה לרכבים גדולים ממנה.

ממליץ גם כן על ה I10, גם יפה, מאוד אמינה ושמעתי שבעניין צריכת הדלק היא לא רעה.. בקשר למבצעים (חוץ מהמבצע של ידיעות אחרונות) אם אתה לוקח הלוואה לקנייה אז יש לך את המבצע של מזרחי טפחות- הם נותנים חבילת הטבות לרכב- דלק מוזל יותר (אני מאמין שבתחנות נבחרות), מצבר חדש, כל מיני שירותי דרך....

בדקתי לגבי i10 ויש לי נסיעת מבחן עליה בעד שבוע. אמרו לי שיש להם כעת מבצע של הלוואות בלי ריבית והצמדה עד 50k שזה נשמע די טוב, נראה אם יציעו לי עוד איזה הנחות.

עשיתי גם נסיעת מבחן על אלטו האוטומטית - נתנו לי הצעת מחיר עם הנחה של 1500 וגם מחיר ביטוח נמוך יחסית. האוטו די בסדר בנסיעה וגם בעליות אבל מאוד קטן - ממש לא נוח ליושבים מאחורה.

מי שיודע האם יש הבדל משמעותי בביטוח חובה ומקיף בין שלושת המכוניות: אלטו, 107 ו-i10

וגם לאיזה מחיר ביטוח צריך לצפות לנהג חדש בן 26 ללא הסטוריית ביטוח?

ועניין נוסף - לאיזה ירידת מחיר ניתן לצפות בשלושת המכוניות תוך 3 שנים בהנחת שימוש סביר, עם פחות מ-10k קמ בשנה וטיפול טוב? האם i10 תישמר את ערכה בצורה טובה יחסית?

פורסם

1. לגבי הלואה "ללא ריבית" - בדוק מהי "הנחת המזומן" שתקבל בסוכנות. זו הריבית האמיתית שתשלם תמורת ההלוואה (גם אם אתה קורא לזה עסקת תשלומים הרי מדובר בהלוואה לכל דבר ועניין).

2. לגבי ביטוח - בדוק אישית אצל סוכן הביטוח שלך, קרוב לודאי שכדאי לקבל הצעה מכמה סוכנים. מכל מקום - לסוזוקי יש סוכנות ביטוח שקשורה ליבואן (קרויה "מתיב"), והביטוח דרכה נותן הבטחה לכמה תנאים משופרים במקרה של צורך בתיקון. לפני הרבה שנים היה לי סידור דומה גם ען יונדאי חדשה, ואני מניח שכל יבואן שמכבד את עצמו מחזיק הסדרים דומים. בסופו של דבר סוכנויות אלה מפנות תיקונים למוסכי היבואן.

3. לגבי ירידת ערך - זה עניין לנביאים, אין כל דרך לדעת מה יהיה מחיר המחירון של הרכב בעוד 3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יונדאי ידועים כתור יבואן שלא עושה הנחות מזומן משמעותיות. אם יש לך את הכסף להוסיך ל-I10 אני בטוח שלא תתחרט, ההבדל הוא משמעותי לעומת המתחרות (בעיקר עם גיר אוטומט, בגיר ידני יש חלופות טובות, בעיקר אם מחסור בגודל וכח לא מפריע לך).

אני משלם על ה-I10 קצת פחות מ-4K ש"ח (מקיף, חובה, גרירות, שמשות ורכב חלופי לכל נהג מעל גיל 24).

ירידת ערך היא בסביבות ה-1K ש"ח לחודש בהסתכלות של 3 שנים ראשונות (מהניסיון שלי מסתכם בכ-30K-35K ש"ח על 3 שנים).

פורסם

היום הייתי בסוכנות סיטרואן והזמנתי את ה-C1, המטרה היא לעבור מדו-גלגלי לרכב קטן

שיזכיר עד כמה שאפשר את צריכת הדלק של הקטנוע.

מחיר במבצע ידיעות עדיין 60K ... אבל גם הבנתי שיונדאי הולכים להנחית את מחירי ה-I10 .

שווה לחכות לדעתי

פורסם

אכן מלחמה לא קטנה מתפתחת לה בשוק רכבי המיני. כנראה שיונדאי שמעו לעצתכם ויביאו גרסא ערומה עם טמבונים בצבע שחור כמו שהיה נהוג בעבר.

פורסם
היום הייתי בסוכנות סיטרואן והזמנתי את ה-C1, המטרה היא לעבור מדו-גלגלי לרכב קטן

שיזכיר עד כמה שאפשר את צריכת הדלק של הקטנוע.

מחיר במבצע ידיעות עדיין 60K ... אבל גם הבנתי שיונדאי הולכים להנחית את מחירי ה-I10 .

שווה לחכות לדעתי

מאיפה המידע הזה? אם זה יקרה תוך חודש - חודשיים שווה לחכות באמת :-)

אבל נראה שבזמן אחרון מורידים מחירים רק על הידניות

תתחדש עם ה-C1! אם הרשאון שלי לא היה רק על אוטומט הייתי גם הולך עליה

יונדאי ידועים כתור יבואן שלא עושה הנחות מזומן משמעותיות. אם יש לך את הכסף להוסיך ל-I10 אני בטוח שלא תתחרט, ההבדל הוא משמעותי לעומת המתחרות (בעיקר עם גיר אוטומט, בגיר ידני יש חלופות טובות, בעיקר אם מחסור בגודל וכח לא מפריע לך).

אני משלם על ה-I10 קצת פחות מ-4K ש"ח (מקיף, חובה, גרירות, שמשות ורכב חלופי לכל נהג מעל גיל 24).

ירידת ערך היא בסביבות ה-1K ש"ח לחודש בהסתכלות של 3 שנים ראשונות (מהניסיון שלי מסתכם בכ-30K-35K ש"ח על 3 שנים).

תודה על המידע ,תוכל לפרט על הבדלים האלה? האם מנוע 1.1 נחשב להבדל כזה רציני?

פורסם

בביקור בסוכנות הוצעה לי הגרסה הידנית ב-75K, כשאמרתי שאולי הרכב טוב יותר אבל לא בתקציב

אז אמרו לי להיות קצת סבלני (כשבועיים)אבל לא יכלו לתת לי מחירים.

הערכה שלי מהמציאות בשוק המיני וההבדלים בין האלטו\סיטרואןפזו' מבחינת אבזור מחיר של 10K משקף

את ההבדל במפרטי הרכב.

אגב הייתי גם בסוכנות שברולט ושאלתי על הספארק שמבטיחה הרבה לפי הפרסומים. שם נאמר לי שרק

בחודש בפרואר יתחילו לשווק אותה כך שמסירות לא יהיו לפני אפריל... המחיר לא נקבע אבל ינוע באיזור ה- +65K וכרגע

אין נתונים טכנים.

האמת שאת המידע הזה כבר קראתי ברשת אבל שוב, התאכזבתי שהמכונית לא אופצייה כרגע גם כסתם קונטרה שיווקית

ליצרנים האחרים.

פורסם

יצא לי לסוע מעט ב-I10 1.1 ולא הרגשתי הבדל רציני בין המנועים. רק במהירות מעל 100 קמ"ש התחלתי להרגיש הבדל בין המנועים ומהירות כזו היא לא המהירות המומלצת לרכבים בסדר גודל הזה. מכיוון שלא יצא לי לבלות הרבה זמן עם ה-1.1 אין לי נתונים של צריכת דלק.

• תוכן חדש...