Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ׁ שלום לחברי הפורום! :-P

אני בן 25, נהג חדש ומתכנן לקנות את האוטו הראשון שלי בקרוב.

בהתחלה חיפשתי רכב קטן יד שניה בתקציב של 30-40k אבל כעת שוקל לקנות את פיג'ו 107 החדשה ולהשתמש בתקציב שלי כמקדמה.

1. מה דעתכם על האוטו?

2. איזו הנחות אפשר לקבל בקנייה? בסניף חיפה אמרו לי שאין שום מבצעים כרגע אבל קראתי פה שאנשים קיבלו הטבות.

3. האם יש טעם לחכות לשנה הבאה למחירון חדש - מה דעתכם האם המחיר יעלה או ירד והאים יש אפשרות למבצעים מיוחדים בזמן הקרוב?

תודה!

פורסם

את ההנחה אתה יכול לקבל בדמות של סיטרואן C1 (רכב זהה ל 107).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי אם קונים כאלה רכבים היתרון שבהם זה גיר ידני,אלו רכבים קטנים עם מנועים לא חזקים,כך שגיר אוטומט לא חושב שיהיה נכון לכזה רכב,מה גם שקונים אותם בעיקר גם כי הם חיסכוניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. רכב נחמד, השאלה היא מה הצרכים שלך ממנו. אם אתה נוסע כל יום מתל-אביב לירושליים, אולי כדאי שתבחר רכב אחר.

2. מבצעים באים והולכים. כרגע עושה רושם שמבצעי סוף השנה נגמרו, אבל כנראה שיתחילו בקרוב מבצעים חדשים. הסיטרואן C1 נמכרה למנויי ידיעות אחרונות בהנחה יפה, שווה לבדוק אם המבצע עדיין בתוקף.

3. לא צפוי שינוי משמעותי במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לדעתי אם קונים כאלה רכבים היתרון שבהם זה גיר ידני,אלו רכבים קטנים עם מנועים לא חזקים,כך שגיר אוטומט לא חושב שיהיה נכון לכזה רכב,מה גם שקונים אותם בעיקר גם כי הם חיסכוניות.

מסכים אבל יש לי רישאון רק לאוטומטי :-(

פורסם

לפי האתר של סיטרואן ישראל, יש C1 עם תיבת הילוכים אלקטרונית (פרושו של הדבר, מתאים לרישיון נהיגה אוטומטי).

http://zg-i.com/clients/citroen/2010/C1/Tech_final1.pdf

כאשר מזמינים את הרכב מהסוכנות, תבדוק אפשרות של הרחבת אחריות לשנה נוספת (רביעית) תמורת כמה מאות שקלים.

תשקול את העניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

גיר רובוטי גם חסכוני,כמו גיר רגיל לפעמים אפילו יותר חסכוני כאשר הרובוט מנהל את כל החלפת ההילוכים,וזה אכן מתאים לבעלי רשיון לרכב אוטומטי בלבד.

אז תתחדש :-D

רק תעשה נסיעת מבחן,זה חשוב כי להרבה אנשים הרכבים האלה הם סבל,בגלל המימדים המזעריים בפנים,במיוחד לגבוהים.

פורסם

צעיר בגיל 25 לדעתי צריך להתחיל ברכב זול יותר במיוחד אם מדובר בבוטוח לנהג חדש הביטוח רק יכול להגיע ל 8000 בשנה. למה להיכנס לחובות כשאפשר להנות גם בלי חובות ? ראש צעיר :-) הייתי ממליץ על רכב ללא ביטוח מקיף אלא צד ג להתחלה משהו בשנתון 2006 ובתקציב שיש כבר. שברולט למשל.

כותב רק מה שניסיתי וחוויתי.

פורסם

תודה על כל העצות!

vladclar, אם אני לא טועה c1 נמכרת בארץ רק בגרסה ידנית כעת. לא מצאתי את הרובוטית באף מחירון.

גדי79, האם הביטוח תמיד יקר לנהג חדש או שזה בגלל אוטו חדש? יש לי רישאון כשנה אבל לא יצא לי לנהוג הרבה מאז. חיפשתי רכב יד שניה קטן בהתחלה, אבל מצאתי רק גטס מהשכרה שלא נראה כאופציה טובה מהרבה סיבות.

אחריות לעוד שנה זה כן - אבל חוץ מזה הם לא מוכנים לתת כלום.

היום ראיתי את האוטו בתצוגה - האמת ממש לא מרשים.

מבפנים הכל נראה כמו צעצוע, שדה הראיה של הנהג מוגבל ויש הרבה חלקים שנראה שלא יחזיקו מעמד הרבה זמן.

יש לי נסיעת מבחן בעוד שבוע וחצי.

חשבתי לבדוק גם מיני אחרות להשוואה - מה תציעו?

פורסם

בעניין המחיר - יש כרגע את המבצע של מנויי ידיעות אחרונות לדגם הידני ב59K ש"ח.

בקשר לתיבה האוטומטית- קיים דגם אוטומט (רובוטי) בתוספת של 5K אך כרגע נגמר המלאי עבורו, המשלוח הבא צפוי להגיע באזור מרץ.

באזור התקציב הזה לרכב חדש תוכל למצוא את האלטו/C1.

מיד שנייה / ליסיניג תוכל למצוא מגוון רכבים טובים פחות וטובים יותר כמו המייקרה, קליאו, 2, סוייפט וכו'..

בהצלחה

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

אני ממליץ לבדוק את היונדאי I10.

אמנם בתקציבך כחדשה היא לא תיכנס אבל יש רכבים שנפלטו מעיסקאות ליסינג או השכרה ויכולים להתאים למחיר.

מדובר ברכב שעולה על שאר מכוניות המיני המתחרות ברוב התחומים והוא עדיף.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

ממליץ גם כן על ה I10, גם יפה, מאוד אמינה ושמעתי שבעניין צריכת הדלק היא לא רעה.. בקשר למבצעים (חוץ מהמבצע של ידיעות אחרונות) אם אתה לוקח הלוואה לקנייה אז יש לך את המבצע של מזרחי טפחות- הם נותנים חבילת הטבות לרכב- דלק מוזל יותר (אני מאמין שבתחנות נבחרות), מצבר חדש, כל מיני שירותי דרך....

פורסם

וממש חם מהתנור... אתה יכול ללכת על רכב שהוא הרבה יותר "אוטו" מכל האלטו/107/C1. יש את פיאט פנדה במבצע שהוריד כ-15 אלף ש"ח (!!!) ממחיר המחירון שלה והיא נמכרת כרגע ב- 67 אלף ש"ח אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...