Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

בן דוד שלי לאחרונה קיבל מאחותו את רכבה, ניסאן סאני שנת 93 מנוע 1600 16v אוטומט.

הרכב עמד כ4 חודשים ללא טסט, הרכב עבר טסט שבוע שעבר בהצלחה אבל ישנם מספר בעיות שלדעתי קריטיות.

היה חוסר רציני של מים, הרבה מתחת למינימום וכשבדקתי גם בפיית מילוי שמעל הרדיאטור, היה שם המון המון בוץ, ממש גושים.

איך זה הגיע למצב הזה ומה עושים כדי לטפל בזה.

להערכתי ההדיוטית אם יש שם בוץ אז הוא בטח הגיע גם לכל הצינורות מים וגם למשאבת המים, המנוע לא מתחמם כלל ועושה רושם שהאוטו נוסע היטב, מה גם שישנה נזילת שמן בין הגיר לבלוק.

יש מצב שהלך הפאקונג ראש וצריך לעשות ראש מנוע כללי או שזה יותר חמור או שפחות, בכל מקרה מחר הרכב ייכנס למוסך ורציתי לדעתי פחות או יותר לקראת מה אני הולך כדי שהמוסך לא ינצל את החוסר ידע שלי.

תודה מראש ולעוזרים :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חוסר מים לא חייב שיצביע דווקא על ראש מנוע, וזה שאתה אומר שהרכב נוסע טוב בלי להתחמם גם מצביע יותר חזק לכיוון אחר.

תבדוק אולי יש נזילות מהצינורות או מהרדיאטור עצמו... בכל מקרה לפי מה שאמרת על הבוץ בטח מילאו במנוע מי ברז רגילים שגרמו לבלגן... הייתי ממליץ לך לפרק את הרדיאטור ולשלחו לתיקון כמו כן לעשות שטיפה לכלל מערכת הקירור ברכב ולמלא נוזל קירור מאיכות טובה..

פורסם

לאחר בדיקה, ברכב מולאו רק מים ירוקים במהלך ה6 שנים האחרונות, מה גם שאין נזילות. היה קרטון מתחת לרכב כל הלילה ולמחרת הוא היה יבש.

בנוסף, בזמן שהמנוע עובד ישנו ריח מאוד לא נעים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...