Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר את המזדה יודע שיש לה התקנה מובנת ל6X9 במגש האחורי יש לי שם זוג של JBL

אבל כל המגש רועד לי בצורה מטורפת יש איזה פתרון ?

ניסיתי לחזק אותו כמה שאפשר ועדיין לא עוזר

כיוון של הרדיו דיסק לרמקולים מאחורה משפיע גם על היציאה שם הסאב ואז גם הוא לא מורגש

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אני באותה הבעיה כמו אצלך.

מה שעשיתי זה להוריד את המגש ולשים מין שכבה של צמר גפן על כול המגש, זה הוריד לי את הרעידות בקצת.

אח"כ שמתי קצת איטום והמגש כמעט ולא רועד, מה שעושה רעש זה "הגלגלת" של החגורות שבפנים יש קפיץ שרועד, והפנס האמצעי.

הברקס האמצעי, כשיש באס אז הוא רועד ונוגע בחלון והוא זה שעושה בעצם את רוב הרעש, מה שתעשה זה תשים עליו דבק דו צדדי, אבל על תוריד את המדבקה מהצד השני, שלא יהיה דבוק לחלון שיהיה דבוק רק לפנס עצמו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

תאמת (כלומר את האמת בשפה של וואחשים) הפנס שלי לא רועד בכלל אלה זה יותר מהצדדים

הפנס מחוזק טוב

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את הצמר הלבן הזה שיש בדרך ככל בתוך רמקולים ?

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

אייס לא הבנתי בדיוק מה עשית, אשמח להסבר טחפה יותר מפורט,

אני בבעיה עם כל המגב וגם עם הברקס,

לשים בין הפח לבין המגש שכבת בד אקוסטי או צמר כזה?ומה עשית עם הברקס?

תודה והמשך לילה טוב

פורסם

אני מדבר על הברקס האמצעי שנמצע בתוך הרכב ויושב על המגש האחורי, הבעיה שהוא צמוד לחלון האחורי וכול רעידה הוא נוגע בחלון ועושה רעש, מה שעשיתי זה לקחת דבק דו צדדי, לחתוך 3 חתיכות ולהדביק על הפלסטיק של האור ברקס חתיכה, אחת מצד ימין, אחת מצד שמאל ואחת למעלה, לא מומלץ להוריד את הדבק בצד שנוגע בחלון בגלל שעל החלון יש פסים שחורים של הפשרת אדים לחלונות ויתכן וזה יקלף אותך.

עכשיו בין המגש הפלסטיק עצמו לברזל שהוא יושב עליו שמתי בד צמר גפן דק שהפלסטיק ישב על הצמר גפן ומתחת לצמר יש את הברזל, שלא יהיה מגע ביניהם.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

הבעיה שלי שהחומר הזה עולה המון וממש אין לי תקציב לזה מחפש משהו זול יותר

והפנס האחורי שלי באמצע על המגש מחוזק היטב ואינו רועד

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

הוא לא כזה יקר, וחוץ מזה זה יפתור אולי 70 אחוז מהרעש בלחץ [אבל עדיף על כול מה שתעשה], כי כמו שאמרתי הרבה רעש מגיע מהקפיץ שמחזיר את החגורה אחורה.

פורסם

אחינו היקר ***אם הוא אחיך היקר דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום והמנע משימוש בשפה זולה*** אתה יכול לפתור את כל הצרות בהתקנה איטום במגש ולא רק הרעידות יופחתו כמעט לאפס אלא גם הסאונד ישתפר משמעותית.

פורסם

עוד פעם אנשים זורקים בולשיט לאוויר בלי בכלל לקרוא תגובות.

רוב הרעש מגיע מהקפיץ של החגורות, אפשר לשים 4 יריעות קטנות על המגש וזה יפתור את כול הרעידות של המגש, אבל לא משנה מה הכמות שתשים על המגש וכמה שכבות זה לא יפתור את הרעידות של הקפיץ של החגורה.

קאפיש?

פורסם

אייס בוקר טוב

אין טעם לעלות בגודל של הפונטים זה מראה על כעס :wink:

אכן יש רעידה במכוניות מסויימות מתוך מכלול החגורה אבל לא בכולם

הפיתרון ש"ארט סאונד" הציע הוא בדרך כלל הנכון

זה אומר שיש למתקן את הרמקולים על המגש מחדש תוך איטום וזיפות המגש כולל פנס הברקס ואז במידה והקפיץ מרעיש אז לנסות לטפל גם בו

דרור

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לטפל בקפיץ של החגורה מכיוון שזהו מנגון אחד שלם שעטוף בפלסטיק.

• תוכן חדש...