Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב תצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה יכולים להיות הסיכונים ברכישת רכב שעמד באולם תצוגה? ממה רכב כזה יסבול? ולאיזו הנחה אפשר לצפות ברכישת רכב כזה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב את ההנחה לרגע בצד.

אתה רוצה רכב ששהשתעלו בתוכו? אתה רוצה רכב שמיליוני ידיים נגעו בו לפני כן?

אתה רוצה רכב שהניעו 90 מיליון פעמים לפני כן? ששיחקו בכפתורים שלו בלי סוף?

לא יודע מה איתך, אני אם כבר, מעדיף דנדש מהחברה.

הנחה על מה? בגלל שזה מתצוגה? זה לא ארון או עודפי יצוא ויבוא, אין פה הנחות.

מנהל סוכנות הרכב שאליה נכנסת, הוא יהודי בן יהודי, שרוצהלהרווח כמה שיותר, אין סיבה שיוריד לך שקל.

עוד לא התרגלת?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מדובר ברכב שהפנים שלו עבר התעללות על ידי קונים פוטנציאליים - לא בהכרח נקיים, סביר שמזיעים וכו', ובתקווה שלא שברו כל מיני מנופים ומתגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לכל החכמים.

כל מי שקונה רכב חדש,יש לו מושג בכלל אם הוא לא היה בתצוגה באילת או בירושלים?

בדיוק זאת הנקודה,פעם קנינו טויוטה קורולה 2008 מהחברה פה בחיפה,אין לנו מושג אם זה היה רכב תצוגה בתל-אביב או במקום אחר,אז אי אפשר לדעת.

החוכמה זה ברגע שאתה מקבל את האוטו,תבדוק אותו ותעבור על כל פרט קטן בפנים ובחוץ.

פורסם

פרט חשוב מאוד- רכב תצוגה יושב בסוכנות ממוזגת ונהנה מנקיון על בסיס יומי. לעומתו, רכב שנמצא במחסני הייבואן "נהנה" מהשמש הישראלית, אבק ולכלוך.

יש לי חבר שבבעלותו סוכנות למכירת רכב. אצלו בסוכנות אף אחד לא מתעלל ברכבים, ובכלל- אף אחד לא נכנס לרכב בלי ליווי של איש מכירות.

הכל תלוי במצבו של הרכב הספציפי, מאיזו סוכנות הוא נרכש וכמובן- כמה הנחה מקבלים. אין שום כלל שעל פיו חייבים להעניק הנחה, אבל לרוב, לאחר מיקוח, ניתן להוציא הנחה.

פורסם
עזוב את ההנחה לרגע בצד.

מנהל סוכנות הרכב שאליה נכנסת, הוא יהודי בן יהודי, שרוצהלהרווח כמה שיותר, אין סיבה שיוריד לך שקל.

עוד לא התרגלת?

מתי ראית שמניעים רכב בתוך אולם התצוגה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני בזמנו רכשתי אקסנט מתצוגה.

אף אחד לא הורס ולא מכסח את האוטו. זה אולם תצוגה.

אז פתחו וסגרו כמה פעמים הדלת. אז הזיזו מתגים. זה באמת משנה? הרי אותה אחריות אתה תקבל ככה או ככה.

השתעלו מיליון פעם? מה כולם חולי צרעת שרצו לרכוש את האוטו?

מה שכן, באמת ובאמת, אם זאת עילה להוריד כמה שקלים (אני קיבלתי הנחת 5% בזמנו) זה בסדר.

אם לא מוכנים לתת שום הנחה/ הטבה אז מה האינטרס? (לפעמים זאת אספקה מוקדמת כי צריך רק "לשחרר" את הרכב מהבונדד

על הנייר, ולבצע את ההתקנות הנדרשות תוספות, אזעקה, וכו'...)

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
עזוב את ההנחה לרגע בצד.

עוד לא התרגלת?

אז אני מבין שלקנות רכב ליסינג זה עדיף :-D

כולה רכב שישבו בו הרבה מאוד אנשים מבלי שאפילו יניעו אותו

- אתה קונה רכב תצוגה או שאתה קונה רכב הדגמה? (הדבר היחידי שהייתי חושש בו ברכב תצוגה זה שהמצבר אולי פרק הרבה פעמים או שלא קיבל טעינה זמן רב).

בכל מקרה אפילו אם זה רכב הדגמה - יהיה מדובר בקילומטרז' מאוד נמוך והרכב מטופל בקנאות בחברה כי סביר להניח שבכדי למכור אם ירצו לשמור על הרכב הזה במצב ייצוגי מכל הבחינות.

אני לא הייתי חושש לעשות רכישה שכזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רוצה להוסיף שברוב הסוכנויות המבקרים לא באים במאות, בטח לא מיליונים, אלא בודדים ביום. ומאטים המתעניינים שעוד פותחים דלת או מתישבים ברכב. לכן הבלאי של הרכב הזה זניח ויש את היתרון שלא עמד בשמש אלא אולם ממוזג.

מעבר לזה, הרכב מכובה, אי אפשר לשחק עם הכפתורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מתי ראית שמניעים רכב בתוך אולם התצוגה?

תתפלא. אני לא מזלזל חס וחלילה בידע של אחרים, אבל עיניים יש לי, במו עיני ראיתי דברים כאלה.

בנאדם שבא ומשקיע 100K מינימום, אם יכול לדרוש ס"ד (סיבוב דאווין), אז אין סיבה שלא ידרוש גם הנעה וכ'ו.

אז אני מבין שלקנות רכב ליסינג זה עדיף :-D

כולה רכב שישבו בו הרבה מאוד אנשים מבלי שאפילו יניעו אותו

- אתה קונה רכב תצוגה או שאתה קונה רכב הדגמה? (הדבר היחידי שהייתי חושש בו ברכב תצוגה זה שהמצבר אולי פרק הרבה פעמים או שלא קיבל טעינה זמן רב).

בכל מקרה אפילו אם זה רכב הדגמה - יהיה מדובר בקילומטרז' מאוד נמוך והרכב מטופל בקנאות בחברה כי סביר להניח שבכדי למכור אם ירצו לשמור על הרכב הזה במצב ייצוגי מכל הבחינות.

אני לא הייתי חושש לעשות רכישה שכזו.

חייכתי, באמת שחייכתי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

יש מצב שדווקה רכב דפוק היבואן יתקע בתצוגה? למשל אחד כזה שעשו לו תיקון פח.

לפני שנתיים באתי לסכנות טויוטה בירולשלים אמרתי הנה 300,000 ש''ח מזומן אני רוצה הנחה קטנה על הלנד קרוזר שעומדת לכם שם בפינה. סירבו. שקל לא הורידו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למה לשים רכב שהוא לא במצב מושלם בתצוגה? איך זה גורם ליבואן להראות ולקונים פוטנציאלים להעריך אותו?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עמוס - ייתכן ויהיה בלאי קטנטן על הציריות של הדלת, שריטות על הפח או תפרים מעט פתוחים על המושבים. זה במידה ובלי כוונה נשענו על הרכב/ישבו בתוכו עם מכנסיים/ג'ינס עם חפתים וכדומה, אני מניח שאתה מבין את הרעיון. אין חובה לתת הנחה על רכב תצוגה, כמו שכבר נאמר לפניי הרכב הזה מנוקה לפחות פעם ביום על ידי מישהו ונשמר בקפדנות יתרה מרכב אשר יושב במחסני המכס.

בעל ג'ימני - מי מניע רכב בתוך אולם התצוגה? מעבר לכך כמה כבר אפשר לגעת ולשחק באוטו עד שמגיע איזה סוכן מכירות ונדבק אליך לחיים. שאלה נוספת לי אליך, האם בצ'מפיון עדיף באמת לקחת רכבים מהחברה? כבר קראנו על כל התלאות והנזקים שהם עושים במסירות הרכב שלהם. לגבי מנהל אולם התצוגה זה כלל לא קשור, מה אם מדובר ברשת ולא בזכיין? אז אולי הם עובדים על פי נהלים ולא על פי דחף תאוות בצע... נק' למחשבה...

ספריאל - הרכב לא עובר התעללות באולם התצוגה, זה לא לונה פארק. עוד לא נתקלתי ברכב שבור באולם תצוגה מסויים. לעומת זאת כן ראיתי רכב נסיעות מבחן שאיזה כתב רכב הרס :wink:

ספורטמוטורי - החברה שמוכרת לך את הרכב מחוייבת להגיד לך אם הרכב היה בתצוגה או לא, במידה ולא אמרו לך ואתה גילית זאת לבד אותה חברה חשופה לתביעה בגין העלמת מידע והיסטוריה לגבי הרכב. זוהי חובתך הבסיסית לדעת שבעבר הרכב הנ"ל עמד בתצוגה.

פייבוריט - אהבתי את התשובה, אני אבוא לקנות ממך רכב באולם התצוגה שלך... (תשובה של סוכן מכירות אמיתי וכמה פעמים שמעתי את התשובה הזאת) :-D

בורזום - קשה לי להאמין שרכב דפוק היבואן יתקע בתצוגה, לפעמים יש לו אינטרס להעיף רכב כזה בפחות מהמחיר המלא כיוון שהוא כבר קיבל את כספי הביטוח על ירידת הערך של האוטו.

יום טוב לכולם

Confidence In Motion

• תוכן חדש...