Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזג האויר האיר לנו פניו ובמיוחד למנועים שלנו.

יצאנו לכיוון בית שמש, עלינו למנזר דיר ראפאת שם קיבלנו סיור מודרך מאם המנזר (שלהפתעתנו התעניינה במכוניות שלנו :-D ), לאחר מכן ערכנו טעימות יין וגבינות ביקב צרעה. עלינו לאזור נס הרים וירדנו לעמק האלה דרך צור הדסה.

לבסוף אכלנו ושבענו במסעדת ערמונים שבמושב סגולה.

ניתן לתמונות לדבר.

הקישור לתמונות - למי שיש פייסבוק:

http://www.facebook.com/album.php?aid=15339&id=100001819902127&saved

הקישור לתמונות - למי שאין פייסבוק:

http://www.facebook.com/album.php?aid=15339&id=100001819902127&l=2bfd2c664d

DSC_0413.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב לחברי מועדון האלפא רומאו קלאסיק!!

חזרתי מצעידת בוקר בחוף הים עם זוגתי. היה יום מיוחד עם מזג אויר שבהתחלה לא בטוח שמזמין צעידה.

בסופו של דבר צעדנו ומזג האויר רק השתפר והלך. לאורך החוף ניכרים נזקי הסופה .אך אנחנו באנו לצעוד לאורך החוף והחלטנו שדבר לא ימנע

את צעידת הבוקר.באמת יום של כייף!

הדרך חזרה דיי שגרתית (חוף ראשון ) דרך כביש 431 ואז ירידה ליד מחלף נשרים לכביש 44 וחזרה הבייתה.

עד הפנייה מהכביש לכיוון המושב,ומכאן כאילו נפתח חלון חדש .

בהתלהבות של ילד אני אומר לזוגתי תראי מועדון חמש כאן ומייד עוצר בצד ויוצא מהאוטו.

למעשה מהשבת הזו אני זוכר רק את המפגש עם המכוניות בתחנת דלק בכניסה לישובים פתחיה ופדיה בכביש 44 .

האמת שזה מרגש בכל פעם מחדש. לפגוש את המשוגעים לדבר ויותר את המכוניות שבהם נוסעים.

באמת כייף היה להביט במכוניות המושקעות, בודאי כל אחת כזה עברה שעות רבות של השקעה וטפוח.

האמת שמאוד רציתי לפתוח בשיחה עם אחד מבעלי המכוניות ,לא יודע מה עצר בעדי אוליי ההתרגשות ,או הרצון לא להפריע.

בכל מקרה נכנסתי לכיוון תחנת הדלק והספקתי בזמן המועט להתרשם קצת.

התמונות מדהימות של הרכבים והנופים!

מאחל נסיעה טובה ובטוחה!

והרבה כייף!:-D

צ'צ'יק

פורסם

ויש כאן שירשורים של כותבים שאומרים שאי אפשר לחיות בארץ הזו.

נראה שנהינתם מיום מקסים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חזרתי מצעידת בוקר בחוף הים עם זוגתי. היה יום מיוחד עם מזג אויר שבהתחלה לא בטוח שמזמין צעידה.

בסופו של דבר צעדנו ומזג האויר רק השתפר והלך. לאורך החוף ניכרים נזקי הסופה .אך אנחנו באנו לצעוד לאורך החוף והחלטנו שדבר לא ימנע

הדרך חזרה דיי שגרתית (חוף ראשון ) דרך כביש 431 ואז ירידה ליד מחלף נשרים לכביש 44 וחזרה הבייתה.

בהתלהבות של ילד אני אומר לזוגתי תראי מועדון חמש כאן ומייד עוצר בצד ויוצא מהאוטו.

למעשה מהשבת הזו אני זוכר רק את המפגש עם המכוניות בתחנת דלק בכניסה לישובים פתחיה ופדיה בכביש 44 .

האמת שזה מרגש בכל פעם מחדש. לפגוש את המשוגעים לדבר ויותר את המכוניות שבהם נוסעים.

באמת כייף היה להביט במכוניות המושקעות, בודאי כל אחת כזה עברה שעות רבות של השקעה וטפוח.

האמת שמאוד רציתי לפתוח בשיחה עם אחד מבעלי המכוניות ,לא יודע מה עצר בעדי אוליי ההתרגשות ,או הרצון לא להפריע.

מאחל נסיעה טובה ובטוחה!

אנו מאוד מסבירי פנים ובעיקר מסבירים כששואלים אותנו על היקירות שלנו :-D.

תודה,

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מאחל נסיעה טובה ובטוחה!

אז בפעם הבאה פשוט תיגש - תראה יהיה טוב :-)

על אחרויותך אם נדבקת במחלה

פורסם

התמונות ממש יפות. אני רואה שנהניתם. :-) המכוניות מדהימות, איזה כיף ליראות פרארי בארץ הקודש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה טיול מעולה, מזג אויר נפלא, מסלול נהדר, מכוניות יפות ואנשים מקסימים.

תודה לראובן שאירגן את כל ההכנות והמסלול, תודה רבה לשלי שדאגה לנו לשתיה ולנשנושים בהפסקה, תודה לכל הנהגים והנוסעים הרבים שהצטרפו, ותודה מיוחדת לגילי הנהג שלי לאותו יום נפלא.

8)

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...