Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי היא כזו: בהתחלה (די מזמן) היו לי כמה כלים בסיסיים, וקניתי להם ארגז, ואז התווספו עוד ועוד כלים, קטנים וגדולים, והארגז עלה על גדותיו אז קניתי עוד ארגז, גדול יותר. כשגם זה עלה על גדותיו (וכבר מדובר בארגז גדול למדי), גיליתי שאני כבר לא מוצא את הידיים ואת הרגליים: כל הכלים הקטנים (מקדחים, מפתחות אלן, פלאיירים קטנים) נופלים לתחתית הארגז, וכיון שארגז כלים עובד בשיטת הקיטבג (או LIFO לאנשי הכלכלה), היו פעמים רבות שהלכתי לקנות מקדח (לדוגמה) חדש, סתם בגלל שהתעצלתי להוציא את כל הבלאגן שבארגז, לחפש את המקדח בתחתיתו, ולהחזיר את הכל באותו בלאגן.

אז כיון שאני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שיש להם ארגזי כלים גדולים ומגוונים הרבה יותר משלי, עוצו לי עצה: איך לשמור על הכלים בצורה מסודרת? היגורו פטיש ומקדחה, ביחד עם הכלים הקטנים? איך מסדרים הכל כך שאפשר יהיה למצוא את הידיים והרגליים?

פורסם

אני לא מצליח, מדי כמה חודשים מסדר ותוך כמה ימים נהיה שוב בלאגן גדול.

לפעמים לוקח לי יותר זמן למצוא את הכלים מאשר לטפל בבעיה שבשבילה אני צריך אותם

פורסם

האביזרים של המקדחה (מקדחים רגילים, וידיאה, ראשים) - עם המקדחה.

האביזרים של הג'יגסו (הנקרא בעברית מסור 'ג'קסון') - עם המשור.

כלים גדולים (פטיש, אקדח ניטים, קופסת בוקסות וכד') - למטה.

כלים קטנים - מברגים, סכינים וכד' - על המדף למעלה.

ברגים, אומים, ניטים, שמונצ'סים של חשמל וכד' בקופסאות שעל המכסה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תחלק את הציוד כמו שאמרו לך.

ארגז אחד ענק זה גרוע.

מגירות, קופסאות, ארגזים שונים - זה הפתרון.

וארגז אחד שהוא TAKE AWAY שאתה לוקח אותו איתך שאתה עושה דברים מחוץ לבית.

פורסם

אצלי זה מחולק להמון ארגזים

ארגז 1 - AKA ארגז TAKE AWAY משמש לכל הלכים הקטנים - אלן , מברגים פלריים קאטרים

+ אביזרים שאני משתמש איתם בשוטף (במקרה שלי , דיבל 6 לבטון , דיבלים לגבס וברגים מיוחדים וגבס באבקה לתיקונים קטנים)

ארגז 2 - שהולך איתי רק להתקנות מורכבות מכיל את כל סוגי הברגים והדיבלים שיש בנמצא החל ממסמרי 2.5 ועד דיבלים למשקל מאוד כבד לקיר גבס , כמובן שהכל מחולק לקופסאות שקופות

ארגז 2 - מברגה מכיל מברגע + מטען + סוללה ספייר + מקדחים לעץ , מטר, ועיפרון (ועוד קצת ברגים ודיבלים שנופלים לשם)

ארגז 3 - מקדחה - מכילה מקדחה + מפתח פוטר + מטר + עיפרון +מקדחי וידיה ומקדחי עץ גדולים

ארגז 4 פטישון - מכיל פטישון + מטר + עיפרון + מקדחי SDS מכל הגדלים

כל אלה עולים על עגלה בשביל שאני לא יעשה נגלות בכל התקנה שאני הולך

• תוכן חדש...