Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן ורציתי לבקש את עזרתכם.

השבוע ניתקעתי עם הרכב(פיאט פונטו מודל 96 SX), הרכב החל לאבד כוח בדרך הביתה והחל להכבות.

נסעתי עם קצת דלק השבוע ואני חושב שזה גרם לסתימה .

חוטי הצתה ופלאגים עשיתי (החלפתי) לפני 5 אלף קילומטר.

ניקוי קרבורטור (נראה שברכב מותקנת מע' הזרקה ולא קרבורטור) עשיתי לפני שנה כימעט ואז היה לי את אותה הבעיה והניקוי בעזרת ספריי קרבורטור פתר אותה.

טיפול עשר גם עשיתי לא מיזמן ,ומשאבת דלק החליפו לי לפני שנה וחצי בערך.

עכשיו פתחתי תפילטר (את הפילטר) אוויר והתזתי ספריי קרבורטור אבל הפעם זה לא עזר.

שהאוטו עומד הרבה אז אני מניע הוא נידלק, וברגע שאני נותן גז אחרי חצי דקה הוא מתחיל לגמגם ולירעוד עד שהוא ניכבה,

ואז שאני מדליק שוב הוא ישר מאבד כוח וניכבה, על ניוטרל הכול.

השאלה שלי אם יכול להיות שהסיפור זה שניסתם הפילטר דלק רק ,ואם אני יחליף(אחליף) יפתר (תפתר) הבעיה או שזה משהו מעבר לזה?

אשמח מהניסיון שלכם אם תעזרו לי.

תודה רבה.

עוד משהו ששכחתי להוסיף הרכב עם הזרקה ,שמסובבים תסוויץ' (את הסוויץ') יש נורה עם ציור של הזרקה ושומעים תרעש (את הרעש) הרגיל של ההזרקה עד שהיא מסיימת ואז הנורה ניכבת (כבית).

ככה שאני מנסה לישלול כמה שיותר אופציות.

הערת ההנהלה.

ברוך הבא אך הפורום.

נא לכבד את הפורום. זה לא צ'אט כאן, ויש להשתמש בין היתר במילה "את".

בברכה

פורסם

בוזגלו שלום רב, וברוך בואך לפורום!

קבל מתנת גיוס לחילים חדשים בפורום !

קרא את כללי פורום טכני, וקח לתשומת לבך(ולא לצומת), את הוראות ההנהלה, בנוגע לחשיבות כתיב מלא, הגיית הכתיב, ומניעת שימוש בכתיבה הנהוגה ברחוב , בצאטים ,ובסלנגים.

לשאלתך, התחל תחילה בהחלפת מסנן הדלק, והמנע בעתיד, מלנסוע פחות מרבע טנק דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלפתי את פילטר הדלק ,סגרתי ופתחתי כמה פעמים את הסוויץ' בלי להניע כדי שיכנס מספיק דלק לפילטר והרכב עדין מקרטע.

בהתחלה זה היה ניראה כאילו הבעיה ניפתרה ,אבל ברגע שהתחלתי לתת גז האוטו החל לירעוד ולהיכבות.

אשמח אם מישהו לפי התיאורים שלי יוכל לעזור לי לעלות על הבעיה.

תודה רבה:)

פורסם

ברכב שלך מותקנת מערכת הזרקה והפיתרון הכי טוב זה ללכת למקומות שמתמחים בהזרקות דלק, הכיוונים שתקבל פה בפורום הם ניחושים בלבד.

תגיד מאיזה איזור זה יעזור יותר לכוון אותך

• תוכן חדש...