Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסר ספק, העניין נגרם בתמימות. לא ידענו שהם הולכים להצטרף אלינו עם החברות שלהם. (לא מכוערות, אל דאגה)

נתי, שלחתי לך את השם המקום.

אתם מעלים טענות שונות וחלקן נשמעות לי נכונות. חלקן משכנעות למדיי.

הסיפור של השומר על הרישיון ל21+ הוא אגדה?

לא סתם הזמנו אלא קיבלנו את הזמנתנו כמה דק' לפני שהצטרפו החברים. אנחנו לא מהאלה שמתנהגים כאילו הלקוח תמיד צודק ולא חשבנו אפילו על לקום בחוצפה בלי לשלם. אפילו אם זה הוריד את מצב הרוח לסקאלת המעלות בסיביר.

בכל זאת, לדעתי, בהתייחס למצב שבו יושבים 6 לקוחות (ועוד קבועים) ו2 חברות שלהם בנות 18, אני חושב שזה בכלל לא יפגע באווירת המקום!

Mazda 2 2013

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוקית- זה בכלל מותר העניין?

אתמול הייתי בסוטרה ברעננה עם חברה שלי, שעוד 4 חודשים בת 20, ובכניסה למקום כתוב שהכניסה מגיל 20. סבבה- אז כתוב. מאז ומתמיד היו מכניסים אותה למרות שהיא לא בגיל.

פתאום אתמול החליטו שלא מכניסים אותנו כי חסר לה 4 חודשים (אני בן 22).

זה מותר? אין פה איזו אפליה על רקע גיל? הרי היא בגיל שמותר לה לשתות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
ובכניסה למקום כתוב שהכניסה מגיל 20. סבבה- אז כתוב..

סחטיין עליך, הצלחת לבטא את תמצית הישראליות בשתי מילים.

בהערכות מודיעין היה כתוב שהמצרים יתקפו ביום כיפור- אז כתוב...

בהוראות כתוב שצריך שיהיה 150 טון חומר מדכא בעירה - אז כתוב...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זהו סיפור מצוץ מהאצבע, לא?? הרי גיל השתיה החוקי הוא 18. כניסה מגיל 21+ זהו חוק של המקום ותו לא.

מה דעתכם על התנהגות "ראש בקיר" שכזאת? זה קטע ירושלמי בלבד?!

כן זה מצוץ מהאצבע. אין כזה דבר רישיון מגיל 21.

בעיקרון, "מותר" להכניס מתחת ל18 רק אסור למכור שתיה.

לאחרונה אנו רואים הכרה גדלה בהתרחבות תחומי הסלקציה בבית המשפט. לדוגמא מישהו (משועמם עד מאוד) תבע מועדון שפירסם "כניסה חינם לבנות", לטענתו מדובר באפליה. זה התקבל בבית משפט השלום (לדעתי נסתיים שם בפשרה מסוימת). יתכן מאוד שסלקציה על בסיס גיל יכולה להתקבל.

זה לא קטע ירושלמי אלא קטע של פאב שלא בטוח בעצמו.

פורסם

אני דווקא לא הייתי מוציא אותם.

זה לא שהבנות באו לבד.

ברוב המקומות "החוק" אומר שזוגות, שהגבר מתאים בגיל, הבחורה לא משנה.

משכנתא זה קל

פורסם
סתם לסקנות בתור ירושלמי, אפשר לדעת איך קוראים למקום המדובר?

אפילו בפרטי אם אתה לא רוצה לחשוף את שמו בפומבי.

מצטרף לבקשה.

סיפור הסלקציה בירושלים מעצבן אותי בכל פעם מחדש.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אהה אוקיי עכשיו אני יודע איפה זה.

בכל מקרה נראה לי שעשו מזבוב פיל, בכל מקום נהוג להכניס בנות מתחת לגיל של הבנים.

אם הם מעדיפים להכניס את כולם מגיל 21+ זה בעיה שלהם ולדעתי הם יאבדו אנשים מהר מאוד.

לי אישית (ואני מאמין שלכולם) 90% מהידידות יותר קטנות ממני ואם ימנעו מידידה שלי/חברה שלי שברור שהיא מעל 18 להכנס איתי למקום מסויים, אותי ואת החברים שלי פשוט בעל המקום איבד.

אם חס וחלילה הבחורה הייתה פחות מ18 אז ברור שאני עם בעל המקום, אבל אם זה הפוך זה נשמע לי פשוט מפגר.

בכל מקרה הסיפור עם רישיון ל21+ היה אחלה סיבון.

Toyota Yaris TS

פורסם

לכמה זמן באמת האמנתי, אבל זה היה נשמע לי הזוי וזאת הסיבה העיקרית שפתחתי את הת'ראד. חח יצאתי שה תמים. :)

בכל אופן לחברים שלי מאוד קשה לוותר על המקום הזה, שהם הפכו כבר לביתם השני. הם אמרו שפשוט יקפידו לשבת שם בלי החברות שלהם. אישית, הייתי מוצא מקום אחר נחמד שאפשר להפוך ל"קבוע" אבל הם בשלהם. שיבושם להם...

Mazda 2 2013

פורסם

אני לא קיבלתי עדיין תשובה. לפחות לא ממקור מוסמך. חוקי או לא חוקי לכפות את זה עלינו? בהנחה והאנשים מעל גיל 18, מותר למנוע מהם כניסה למקום בגלל שהם רוצים רק מעל גיל 25??? אפשר להיכנס בהם על זה?

hagggg55 כתב:

פורסם

להיכנס בהם? על זה?

מציע לך לקרוא שוב את החתימה שלך, להכנס לפרופורציה ולהתחיל להתעמק ביחסי מין. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה התקופה הזאת בחודש. אם היה יחסי מין לא הייתי צריך להתעסק בשטויות האלה... :)

hagggg55 כתב:

פורסם
אהלן!

החלף את "מקום הבילוי" ב"בית אבות", גם אז זכותך לשלם ולהיכנס לגור שם?

מקרה יותר קלאסי, יש בבאר שבע, מועדון ריקודים שנקרא פורום. בעליו (המאוד קרובים אליי לצערי ולא משנה למה ה"לצערי") עושה ערבי נושאים, כלומר, מכניס מי שמתחשק לו, ע"פ נושאים, או גילאים. למשל דוגמא: ערב סטודנטים, בלי תעודת סטודנט אתה לא נכנס למקום. למשל ערבי 21+, אה צעיר בדקה מ- 21? קישתא והחוצה.

נתבע מאות פעמים (מכיר אותו שני שליש מחיי) ותמיד אמר במשפט: "זה המקום שלי ואני אעשה בו מה שאני רוצה"

אף אחד לא מדבר, אף אחד לא מצייץ, השומרים מקבלים ממנו פקודות, מומבצעים, שם ניגמר תפקידם.

רוצה לשנות? תבע תביעה ייצוגית, התלונן בפני משרד התעשייה והמסחר, ספר על המקום, שהוא מפלה על רקע גזעני כזה או אחר, אולי תשנה, אולי תצליח.

אגב, גם נסיון להכניס אתיופים, או כאלה שיש להם נעלי נייק, או כאלה עם עגיל באוזן (ומיליון דוגמאות אחרות) נעשו, כולם עלו בתוהו ונחלו כישלון גמור.

אני ראיתי במועדון בתל אביב איזה אפריקאי שניסה להיכנס למועדון תל אביבי והשומר לא נתן לו להיכנס.

אני דווקא מבין לליבו של בעל הפורום בבאר שבע שרוצה לשמור על מקום איכותי, בנוסף לכך שזה אכן מקום פרטי.

שהייתי רווק הייתי באורלנדו פלורידה ושם כולם יכולים להיכנס חופשי היה שם גועל נפש.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...