Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיאט קורדובה 2005, 130 אלף ק"מ, ידנית ובנזין.

היום בנסיעה חזרה הביתה נתקעתי למשך כ-5 דקות בפקק, לא סתם פקק, בחתיכת עלייה. מכייון שאני עוד לא לגמריי רגיל לאוטו ולקלאץ' (קניתי אותו לא מזמן ורוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר) היה לי ממש קשה עם הקלאץ' ואפילו נכבה לי המנוע פעם אחת.

כשהגעתי הביתה, משהו כמו 5 דקות אחרי הפקק שתיארתי למעלה וחניתי, הרגשתי ריח של גומי\פלסטיק שרוף מכיוון החלק הקדמי של האוטו. יש לציין שהמנוע לא התחמם, הטמפרטורה עמדה על 90 בדיוק, לא חסר נוזל קירור כך שדיי שללתי אפשרות שהריח הגיע מהמנוע. התחלתי לחשוד לגבי הקלאץ'.

לגבי הקלאץ', רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות והקלאץ' מתפקד בסדר, לא יצא לי להרגיש אותו מחליק, גם כשאני יוצא לעקיפה ומגיע לטורים דיי גבוהים, נקודת החיכוך שלו דיי נמוכה, ובאופן כללי הוא מרגיש בסדר גמור, לא קל מדי ולא נוקשה מדי. ניסיתי לבדוק אותו בחנייה, הרמתי האנדברקס ושילבתי להילוך שני, התחלתי להרים טיפה את הקלאץ' והמנוע נכבה מייד כאשר הגעתי לנקודת חיכוך.

אז מה אתם אומרים? יכול להיות שהריח הגיע מהקלאץ' והאם תכלס זה אומר משהו לגבי סופו או חסר כל משמעות ונורמלי לאחר שהייתי תקוע בפקק?

פורסם

אני אכן אבדוק מחר בבוקר. כשאני חושב על זה גם לפני יומיים חזרתי מנסיעה והיה את הריח הזה של השרוף.

או שזה באמת שקית, או שמדובר בקלאץ', כי מבחינת מנוע, שמן וכו' הכל נראה תקין.

פורסם

אני לא מומחה, אבל פעם הייתי במצב מאוד דומה לשלך (מבחינת תנאי הנסיעה): זה היה מסע (בצבא) ואני הייתי מאחורה בסופה צבאית (בנזין, ידנית). מן הסתם היו די הרבה עליות וכמובן שכל הזמן הייתי מתקדם טיפה ועוצר ככה, כמו בפקק..קיצר מהר מאוד הרגשנו את הריח השרוף הזה שאתה מתאר, אחרי שהבנו ממה הריח היינו כל פעם נותנים להם להתקדם טיפה ואז נוסעים רצוף..ואז כבר לא היה ריח. אז לדעתי זה באמת הקלאץ', אבל ניתן למומחים פה לחוות את דעתם בכל זאת.

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן מאד שהריח הזה אכן הגיע מהמצמד כתוצאה של שימוש רציף במצב שהוא בעצם

זינוק בעליה כמו שאתה מתאר ,צריך להמנע ממצב של גלישה באמצעות המצמד כמה

שיותר כדי לשמור עליו .

בכל מקרה גם אם זה קרה זה לא נורא אמנם קיצרת לו מעט חיים אבל זה זניח ,

אם אתה בסביבה שלנו אתה מוזמן להיכנס לבדיקה קלה ללא תשלום כדי לוודא שהכל בסדר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...