Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השריפה הנוראה בכרמל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לכאב הנורא מאד האבל והאסון הבלתי נתפס. בחדשות בערוצים השונים הבחנתי במוקדים השונים של השריפה בכמה ישובים בלא מעט רכבי אספנות עולים באש.

מקווה שכל חברי המועדון באשר הם בריאים ושלמים .

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני יכול להבין את הצער עם אבדן רכב אספנות, מוות וכוויות אני לא יכול לתאר לעצמי.

כדאי לזכור שמדובר סופו של דבר שכלי רכב הם חפצים ודינו של כל חפץ בעולם להתפרק מתישהו. הגענו עם כלום ועם כלום נסתלק.

פורסם
אני יכול להבין את הצער עם אבדן רכב אספנות, מוות וכוויות אני לא יכול לתאר לעצמי.

כדאי לזכור שמדובר סופו של דבר שכלי רכב הם חפצים ודינו של כל חפץ בעולם להתפרק מתישהו. הגענו עם כלום ועם כלום נסתלק.

הגעתי לצפון היום בבוקר הסתובתי באור אני המום והכמות מכונית שרפות גם חדשות וגם ישנות

ראיתי גם משנות ה50 כמה צער לראות הכל

משתתף בצער הצפון

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

כאחד שמשפחתו המורחבת מתגוררת בקיבוץ בית אורן, אני חושב שיש מחדל של המשטרה , שלא נותנים לתושבים לחזור לאמוד את הנזקים ולראות מה קרה לרכוש ולרכבים , כאשר בשעה זו אנו צופים בטלויזיה ורואים אנשים זרים מסתובבים בין הבתים והמכוניות השרופות.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

במצבים כאלו, לא אכפת לא מהרכבי אספנות, לא מהבתים ולא מהרכוש, הכי חשוב, נפש חיים!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
במצבים כאלו, לא אכפת לא מהרכבי אספנות, לא מהבתים ולא מהרכוש, הכי חשוב, נפש חיים!

מילים כדורבנות !

איבדנו מיטב הבנים .

פורסם
כאחד שמשפחתו המורחבת מתגוררת בקיבוץ בית אורן, אני חושב שיש מחדל של המשטרה , שלא נותנים לתושבים לחזור לאמוד את הנזקים ולראות מה קרה לרכוש ולרכבים , כאשר בשעה זו אנו צופים בטלויזיה ורואים אנשים זרים מסתובבים בין הבתים והמכוניות השרופות.

לבדוק מה מצב הרכוש ניתן לעשות בזמן מאוחר יותר, מבינה את הכאב של כל אדם אשר איבד את ביתו רכושו ואת הזכרונות שלו, אבל סגירת הכבישים נעשת רק במטרה אחת, כדי להציל חיי אדם ונפש. אף אחד אינו חסין לפגיעה ועלול להפגע משאיפת עשן או מכוויות קשות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשעה זו יש מס' חברי בית אורן שהצליחו להגיע לישוב והם מבצעים פטרול ושמירה בישוב כנגד ביזה.

הישוב בשעה זו נטוש ואין כוחות כיבוי ושיטור בקיבוץ.

מחר שבת ויש בקשה מהחברים שסקרנים ומי שאין לו מה לחפש בבית אורן נאלא להגיע לקיבוץ.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

בערוצים השונים נראה שוב ושוב קטע וידיאו ובו מכונית אספנות (אמריקאית כנראה) שרופה ברחוב ראשי בקיבוץ בית אורן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בערוצים השונים נראה שוב ושוב קטע וידיאו ובו מכונית אספנות (אמריקאית כנראה) שרופה ברחוב ראשי בקיבוץ בית אורן.

כפרה על רכבים, כאן מדובר בחיי אדם !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

(בשוליים).

הדוד יוסף היה אבי היערנות בארץ, ואפילו הצפרדע הגדולה השתתפה בלוויה שלו.

הרשימה הפעם מוקדשת לזכרם של ניספי דלקת היער הגדולה:

http://wp.me/pXLKy-8q

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
(בשוליים).

הדוד יוסף היה אבי היערנות בארץ, ואפילו הצפרדע הגדולה השתתפה בלוויה שלו.

הרשימה הפעם מוקדשת לזכרם של ניספי דלקת היער הגדולה:

http://wp.me/pXLKy-8q

הסיפור על דוד יוסף מעניין ומשולב!

הידיעה על האוטובוס מחרידה ומזעזעת.

משתתף בצער המשפחות של האנשים שנספו במוות נוראי.

צ'צ'יק

• תוכן חדש...