Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און,

קטן עליך לשפץ אותה :lol:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אשמח אם מישהו שמבין יעשה פה סדר: ידוע שמלח אוכל את הפח והמתכת, ולכן הקרבה לים מזיקה. אבל מה זה בעצם קרוב לים, כמה קרוב? רק בקו ראשון למים, שאפשר לחטוף רסיסי מים עם רוח מערבית? קילומטר מהים זה "על יד הים"? ואם הרכב בחניה מקורה או מכוסה, האם הלחות של הים עדיין יכולה להזיק יותר בתל אביב מאשר בפתח תקוה?

תודה לעונים.

רק י-ם בטוחה :wink: לא רק המלח גם הלחות עושה עבודה טובה על המתכת, עבוי מי הים בקיץ יוצרת

תערובת של אדי מי ים שחודרת ונתפסת למתכת, והיא מלוחה יותר באזורים הקרובים לים.

בהרים ובמקומות רחוקים יותר אחוז המלח בטל נמוך מאד והרכב המים קרוב להרכב מים מזוקקים.

שמסייע בשטיפת הרכב וניטרול חומציתיות מגוף הרכב.

מי שמקפיד על שטיפת הרכב באופן, עם סבון עדין יעודי לרכב, יבוש הרכב הייטב כשהוא (הרכב) רטוב מטל,

ומניעת חשיפה ממושכת לשמש, ישמור טוב יותר על הרכב מחלודה, בי-ם קצת יותר קל, אנשי השפלה יצטרכו

להתאמץ יותר...אבל יש להם עיר ללא הפסקה, וחולדאי...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הפיג'ו הזו עומדת בחניה ליד הטיילת כבר לפחות 5 שנים (אם זו אותה אחת).

כל פעם שאני באזור אני קופץ לראות את השיקוץ הזה וצוחק מכמה שהיא ממשיכה להירקב ולא מעיפים אותה משם.

דווקא שאלתי את השומר מדוע לא מפנים אותה והוא אמר לי שבעליה מתעקש (או משהו כזה) להשאירה שם. מוזר, לא מבין מה הוא מנסה לעשות. אולי מחקר על תוך כמה זמן חלודה מכלה מכונית?

און,

קטן עליך לשפץ אותה :lol:

תודה על הבעת האמון, אבל אין דין פיברגלס כדין חלודה. בתור חובב מכוניות באשר הן לצערי אני חושב שלאור מצבו העגום של הטנדר הזה, גם אלוהים לא יכול לעזור.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...