Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי התמונות של הטנדר האומלל הזה כבר פורסמו כאן - לא יודע - אבל מראהו הביא אותי לחשוב שני דברים: כמה הוא אומלל שנגזר גורלו לחנות שנים בסמוך לים וכמה אני שמח שהחלום שלי היה טנדר מפיבר ולא טנדר ממתכת! :wink:

01122010177.jpg

01122010178.jpg

01122010179.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

בנמל ת"א יש לפחות שלושה מרצדסים במצב דומה.

נזכרתי במרצדס S W126 שעמדה עד לפני שנים בודדות, ברחוב שדות ים בהרצליה פיתוח מול מלון דניאל.

אפשר היה לעשות ממנה רשת לפסטה.

לא אתפלא אם בסוף מישהו הרים אותה בידיים, קיפל אותה ושם בפח אשפה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הקאפרי הלבן שלי, זה שהיה "תורם איברים"- עמד זמן-מה בבת-ים מתחת לבית בטיילת... אז הדלתות שלו עוד שניה היו נופלות בפתיחה, שלא לדבר על כל השאר! האמת שכם אני גר לא רחוק מהים- והוואנדורה 92 שלי כבר חלודה, הקאפרי נאדום שלי בכלל מי שקנה ממני עד עכשיו לא סיים לשפץ!:-(:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אשמח אם מישהו שמבין יעשה פה סדר: ידוע שמלח אוכל את הפח והמתכת, ולכן הקרבה לים מזיקה. אבל מה זה בעצם קרוב לים, כמה קרוב? רק בקו ראשון למים, שאפשר לחטוף רסיסי מים עם רוח מערבית? קילומטר מהים זה "על יד הים"? ואם הרכב בחניה מקורה או מכוסה, האם הלחות של הים עדיין יכולה להזיק יותר בתל אביב מאשר בפתח תקוה?

תודה לעונים.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
בנמל ת"א יש לפחות שלושה מרצדסים במצב דומה.

נזכרתי במרצדס S W126 שעמדה עד לפני שנים בודדות, ברחוב שדות ים בהרצליה פיתוח מול מלון דניאל.

אפשר היה לעשות ממנה רשת לפסטה.

לא אתפלא אם בסוף מישהו הרים אותה בידיים, קיפל אותה ושם בפח אשפה.

האם אתה מתכוון למרצדס שנת 89? בצבע תכלת או כסוף? מה שמוזר שהמרצדס הזאת עמדה שם ככה מ92 (לפני המדבקה של הטסט וגם אני עוד זוכר אותה כילד קטן עומדת ומוזנחת שם)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אשמח אם מישהו שמבין יעשה פה סדר: ידוע שמלח אוכל את הפח והמתכת, ולכן הקרבה לים מזיקה. אבל מה זה בעצם קרוב לים, כמה קרוב? רק בקו ראשון למים, שאפשר לחטוף רסיסי מים עם רוח מערבית? קילומטר מהים זה "על יד הים"? ואם הרכב בחניה מקורה או מכוסה, האם הלחות של הים עדיין יכולה להזיק יותר בתל אביב מאשר בפתח תקוה?

תודה לעונים.

הכול פונקציה של הלחות באוויר. ככל שהלחות עולה, עולה הסיכוי להתחמצנות (=לחלודה). לגבי כיסויי רכב למיניהם, אם הכיסוי לא אטום ומצטברת לחות מתחתיו אז זה אפילו יותר גרוע כי הלחות לא מתנדפת אלא נשארת מתחת לכיסוי ללא הפרעה (דומה לרטיבויות שיש לפעמים בתוך הרכבים שגורמות לחלודה).

לגבי חנייה מקורה (סגורה) אז זה פתרון ללחות (כל עוד אתה מצליח לווסת את הלחות בתוך החנייה) ללא תלות במרחק מהים.

בשורה התחתונה, ככל שהאוויר יבש יותר, יש פחות סיכוי לחלודה (ראה את הרכבים שמוצאים במדבריות של אריזונה בארה"ב).

מצורפת כתובת לאתר שמציע שרותי אחסנה יבשה תוך וויסות לחות (לא כפרסומת אלא להסבר בלבד):http://www.mifram.com/drystor.html

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
אבל מה זה בעצם קרוב לים, כמה קרוב? רק בקו ראשון למים, שאפשר לחטוף רסיסי מים עם רוח מערבית? קילומטר מהים זה "על יד הים"?

השפעת הקרבה לים על הנזק למתכות אינה ליניארית.

במרחק של מאות מטרים מהים, נזקי המליחות יהיו גבוהים פי כמה, מאשר במרחק של קילומטרים.

היחס אינו ליניארי, ותלוי בגורמים רבים (כולל ארוזיה של רוחות חוליות, קורוזיה ממליחות והשפעות לחות).

האם הלחות של הים עדיין יכולה להזיק יותר בתל אביב מאשר בפתח תקוה?

מנסיוני, (דווקא בענייני מתכות בבנין, ולאו דווקא ברכב), בקו ראשון לים נזקי החלודה הרסניים ומיידיים.

ברצועה של מאות מטרים - הנזקים פחותים משמעותית מאשר מה"קו הראשון".

מעבר לכך, בק"מ מרוחקים יותר, (שאלת על ת"א/פ"ת) ההפרשים זניחים יותר.

כמובן שכשמדובר ברכב אספנות, שעומד עשרות שנים, גם הפרשים זניחים יראו אותותיהם.

האם אתה מתכוון למרצדס שנת 89? בצבע תכלת או כסוף?

כן.

היא עמדה שם עוד כחדשה, עד שהתפוררה.

זכור לי שרשור ישן של GLUK גנאדי שעסק בה פעם. לא מצאתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אולי התמונות של הטנדר האומלל הזה כבר פורסמו כאן - לא יודע - אבל מראהו הביא אותי לחשוב שני דברים: כמה הוא אומלל שנגזר גורלו לחנות שנים בסמוך לים וכמה אני שמח שהחלום שלי היה טנדר מפיבר ולא טנדר ממתכת! :wink:

הפיזו הזה נראה מעולה ליד הפיזו 504 ברחוב של"ג .

פורסם

אני יכול להגיד שאפילו 400 מטר מהים זה שונה מאשר 150 מטרים.

גם הלחות נורא גבוהה, וגם יש מלח באוויר.

נוצרת "אווירה מליחה" אשר אפילו פלב"ם באיכות טובה לא עומד בה.

משכנתא זה קל

פורסם
אני יכול להגיד שאפילו 400 מטר מהים זה שונה מאשר 150 מטרים.

גם הלחות נורא גבוהה, וגם יש מלח באוויר.

נוצרת "אווירה מליחה" אשר אפילו פלב"ם באיכות טובה לא עומד בה.

הכל תלוי בעיר

אני גר בירושלים ואין בעיה לחות

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...