Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סתם שאלה היפוטתית, וניראה לי קצת מפגרת..

אם נגיד אני רוצה לקנות רכב שנת 99 עם קילומטרג' נמוך במיוחד(קילומטרג' של רכב שנת 04-05) ונגיד שאני יכול לוודא בעזרת המוסך שהקילומטרג' אמיתי והרכב מטופל כמו שצריך, אז למה בכלל לקנות רכב שנת 04-05 יקר הרבה יותר כשני הרכבים בתכלס יהיו באותו מצב מכני?

אני יודע שכניראה הוא יהיה פחות בטיחותי, אבל עדיין הוא יהיה בטיחותי מספיק... אולי אני מפספס משהו?

האם יש חלקים ברכב(חוץ מפלסטיקים וצבע) שמתבלים עם הזמן גם אם הרכב לא נוסע בתדירות גבוהה?

תודה לעונים

פורסם

כי יש גם גורם של עייפות חומר,כול מיני גומיות שמתייבשות,להורים שלי יש קרייזלר נאון 96 עם 101K,מבחינת מכנית אכן כמו שאתה אומר המנוע לא עושה בעיות,רק יש גומיות של החלון שהתייבשו (אין שם מסגרת),היה איזה אטם בין מנוע לגיר שנזל 2400 שקל.לכן זה לא רק מנוע יש דברים גם מסביב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש המון דברים שהולכים ברכב כמו גומיות בציריות הגה שמנים שמתייבשים גם אוטו שעומד הרבה זה לא חיובי מכלולים מכנים צריכים לעבוד קבוע בישביל שהבלאי יהיה מאוזן בקיצור אוטו ישן זה אוטו ישן ומאוד תלוי מי טיפל בו ואיך ופחות הקילומטרג' ראיתי מכוניות שאחרי שתי טיפולים שמו להם ציריות לא מקוריות מסננים תחליפיים שמנים גרועים ואז הלך האוטו מצד שני מכיר אנשים עם 200 אלף 10 שנים על הכביש שמטופלות בצורה הטובה ביותר ונוסעות כמו חדשות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

ק"מ זה לא הכל בחיים!!!

מה אתה מעדיף לקנות רכב שעשה 100K ק"מ בבין עירוני על מהירות של 80-90 קמ"ש ועשה טיפולים בזמן והתייחסו אליו בכבוד כמו שאומרים או רכב שעשה 50K ק"מ בתוך העיר בפקקים ולא טיפלו בו כמו שצריך??

חוצמזה רכב מקבל בלאי בלי קשר לק"מ שהוא עושה.. במהלך השנים הרכב מקבל בלאי טבעי וגם אתה צריך לבדוק שזה רכב שנוסע לעיתים תכופות כי רכבים שנשארים עומדים הרבה זמן בדרך כלל לא מבשר טובות מבחינה מכנית

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
ק"מ זה לא הכל בחיים!!!

מה אתה מעדיף לקנות רכב שעשה 100K ק"מ בבין עירוני על מהירות של 80-90 קמ"ש ועשה טיפולים בזמן והתייחסו אליו בכבוד כמו שאומרים או רכב שעשה 50K ק"מ בתוך העיר בפקקים ולא טיפלו בו כמו שצריך??

חוצמזה רכב מקבל בלאי בלי קשר לק"מ שהוא עושה.. במהלך השנים הרכב מקבל בלאי טבעי וגם אתה צריך לבדוק שזה רכב שנוסע לעיתים תכופות כי רכבים שנשארים עומדים הרבה זמן בדרך כלל לא מבשר טובות מבחינה מכנית

אל תטעה, בכול יום נתון אני יעדיף רכב משנת 05 עם קילומטראג' סביר מאשר רכב 99 עם קילומטראג נמוך, השאלה אם התמורה תהיה טובה/כמעט זהה, יחסית לזה שהרכב יכול להגיע ל-35 אלף יותר זול?

פורסם

אם נגיד אני רוצה לקנות רכב שנת 99 עם קילומטרג' נמוך במיוחד(קילומטרג' של רכב שנת 04-05) ונגיד שאני יכול לוודא בעזרת המוסך שהקילומטרג' אמיתי והרכב מטופל כמו שצריך, אז למה בכלל לקנות רכב שנת 04-05 יקר הרבה יותר כשני הרכבים בתכלס יהיו באותו מצב מכני?

א. כי יש מעט רכבים ממודל 99 עם "קילומטראז' של רכב שנת 04", ולא לכולם יש חודשים על גבי חודשים להקדיש לחיפוש רכב.

ב. כי קילומטראז' אינו המדד היחיד לקביעת מצבו המכאני של הרכב. הוא מדד חשוב, אבל לא יחיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי, רכב שנת 98 זה "כבר לא זה".

ראיתי בזמנו באוטו דיל פיאט בראבה שנת 98, עם 60 אלף ק"מ מקוריים.

ספר הטיפולים של הרכב הוצג לי - בדיוק 3 טיפולים. כל 20 אלף, פעם ב-4 שנים, ניגש הבעלים ועשה טיפול.

ה-כ-ל ברכב מקורי, כל הגומיות והאטמים וכו' וכו'.

הבדיקה שלו (שביצעה אוטו דיל) יצאה שחורה משחור, אולי כסת"ח אולי לא. עדיין המון בעיות וייתכן גם שיישור קו לרכב כזה לא ייגמר פשוט. הרכב גם לא הרגיש ממש כמו "חדש", כפי שהיה אמור להיות.

הרכב אגב - לא ראה מוסך למעט שלושת הטיפולים הנ"ל במשך 12 שנה. לא בטוח שזה ימשיך ככה ברגע שאשכרה יתחילו לנסוע בו.

זה לא הפריע לרכב להימכר עוד באותו היום 8)

פורסם

בתור אחד שלא עושה טיפולים לפי קילומטראז' אני יכול להעיד שטיפול עושים פעם בשנה. לא משנה כמה האוטו נסע.

• תוכן חדש...